Mr. Goudas Soups in Greek


Νοστιμιά με τα αγνότερα υλικά

Δημοσιευση             Jamaica Express  

Νοστιμιά με τα πιο αγνά υλικά. ένα ολοκληρωμένο γεύμα μέσα σε μια …κονσέρβα! Φαίνεται απίθανο, κι όμως δεν είναι. Ο πρωταρχικός και σπουδαιότερος στόχος του Mr. Goudas όταν αποφάσισε να δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία από σούπες ήταν να μπορέσει να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο γεύμα, όχι μόνο απολαυστικό αλλά και υγιεινό!

Ποτέ πριν ο καταναλωτής δεν θα μπορούσε να γευτεί μια τέτοια «σπιτική νοστιμιά» από μια κονσέρβα.
Οι συνταγές για τις σούπες Mr. Goudas δημιουργήθηκαν με μεγάλη φροντίδα και προσοχή.
Συγκρίνοντας τις σούπες Mr. Goudas με άλλη μάρκα θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά.
Ο Mr. Goudas χρησιμοποιεί τα πιο φρέσκα συστατικά κι αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς αν επισκεφθεί το τμήμα του εργοστασίου που γίνεται η προετοιμασία των λαχανικών.
Αναμφίβολα δεν υπάρχει καμιά σούπα στην αγορά που να περιέχει πιο φρέσκα από τα λαχανικά της σούπας Mr. Goudas.

Οι σούπες Mr. Goudas υπερέχουν και γευστικά, σε σύγκριση με τις άλλες μάρκες που κυκλοφορούν στην αγορά.  
Αυτή είναι η γνώμη χιλιάδων ανθρώπων που γράφουν ή τηλεφωνούν στον Mr. Goudas, ή εκφράζουν την ικανοποίηση τους στο διευθυντή του καταστήματος που ψωνίζουν.
Δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες και περιοδικά αναφέρονται συχνά στην πρωταγωνιστική θέση που έχουν κατακτήσει τα προϊόντα Goudas στην αγορά, και ότι η δημοτικότητά τους βεβαιώνεται από έρευνες και στατιστικές.

Αυτό οφείλεται στην αφοσίωση της εταιρίας Goudas Foods στις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών και στην προσεκτική μελέτη όλων των προϊόντων της. Το ίδιο ισχύει και για τις σούπες Mr. Goudas.
Κάθε μια απ’ αυτές πρέπει να περάσει από πολλές δοκιμές μέχρι να διαπιστωθεί ότι έχει αποκτήσει τη σωστή γεύση.

Επίσης πρέπει να συμφωνούν και οι 24 ειδικοί γευσιγνώστες για να μπει η σφραγίδα έγκρισης και να βγει η σούπα στην αγορά. Πολλές φορές η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μήνες ή ακόμα και χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί.

Οι σούπες Mr. Goudas είναι ασύγκριτες σε ποιότητα και αυθεντικό χαρακτήρα. Εκτός του ότι μπορούν να συνδιαστούν με μια μεγάλη γευστική ποικιλία, ο Πήτερ Γούδας είναι βέβαιος ότι η κάθε μια έχει αποκτήσει την ξεχωριστή γεύση της ιδιαίτερης πατρίδας που γνωρίζουν και αγαπούν οι άνθρωποι της εθνικότητας για την οποία προορίζεται περισσότερο.

Δεν είναι σύμπτωση ότι στην ετικέτα συσκευασίας υπάρχουν οι σημαίες όλων των διαφορετικών χωρών προέλευσης.
Μια βόλτα στα ράφια του σούπερ-μάρκετ της γειτονιάς σας δεν απέχει και πάρα πολύ από μια περιοδεία σ’ όλες τις νοστιμιές του κόσμου. Η Minestrone του Mr. Goudas δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τη σούπα ενός φημισμένου ιταλικού εστιατορίου, και η Black Bean Soup είναι ένας λατινοαμερικάνικος γευστικός πειρασμός.

Όσο για την Cabbage Soup και την Leek and Rice Soup, έχουν πραγματικά εντυπωσιάσει τους Ευρωπαίους που αναρωτιούνται πώς κατάφεραν οι μάγειροι της Mr. Goudas να πετύχουν την χαρακτηριστική γεύση αυτών των παραδοσιακών γευμάτων για πολλές χώρες της Ευρώπης.

Φυσικά, η νοστιμιά είναι θέμα γούστου και λίγο-πολύ διαφέρει από το ένα άτομο στο άλλο. Γι’ αυτό  ο Mr. Goudas προτιμά να δώσει στους ίδιους τους καταναλωτές την τελευταία λέξη για το πώς θα φάνε τη σούπα τους.

Οταν κάποτε, μια πελάτισα τον ρώτησε γιατί πρέπει πάντα να προσθέτει αλάτι στη σούπα της, της απάντησε ότι «όσοι την προτιμούν λίγο πιο αλμυρή μπορούν να προσθέσουν λίγο ακόμα αλάτι, ενώ κάποιος που θα την προτιμούσε με λιγότερο αλάτι θα ήταν αδύνατο να το αφαιρέσει απ’ τη σούπα του». Εξάλλου, το πολύ αλάτι δεν κάνει καλό στην υγεία.

Και μια και μιλάμε για υγεία, καμιά από τις σούπες Mr. Goudas δεν περιέχει MSG, το συνθετικό που κάνει πιο έντονο το άρωμα των τροφών και χρησιμοποιείται από πολλούς γνωστούς κατασκευαστές . “Θέλω αρώματα φυσικά, όχι τεχνιτά” λέει ο Mr. Goudas. 

Ξέρετε ότι ο Mr. Goudas έχει αποκτήσει ειδικότητα στα φασόλια; Όσοι έχετε δοκιμάσει τη φασολάδα του, σίγουρα θα το έχετε διαπιστώσει. Η επιλογή του φασολιού για τη φίρμα Goudas είναι μια πάρα πολύ προσεκτική και απαιτητική διαδικασία.

Όπως λέει ο ίδιος ο Mr. Goudas «για να είναι επιτυχημένη η φασολάδα παίζει σημαντικό ρόλο το σωστό μέγεθος του φασολιού, το φλούδι που δεν πρέπει να είναι σπασμένο, ή να έχει σκασίματα.
Το φασόλι πρέπει να είναι μαλακό και τέλος πρέπει να ψηθεί σωστά».
Όλες οι σούπες από όσπρια γίνονται με τις ίδιες προδιαγραφές.  Δοκιμάστε ρεβυθόσουπα (Chick Pea Soup), σούπα από μπιζέλια (Pea Soup), φακές (Lentil Soup) ή διαφόρων ειδών φασολάδες όπως White Kidney Soup ή Great Northern Bean Soup και θα καταλάβετε τι εννούμε.
Νοστιμιά, ποιότητα αλλά και …πρωτοτυπία! Ναι, ο Mr. Goudas κάνει και πολλές καινοτομίες. Είναι o πρώτος που κονσερβοποίησε τα τόσο πλούσια σε βιταμίνες φασόλια σόγιας, κάνοντας όπως πάντα ένα βήμα πιο μπροστά.
Σήμερα προσφέρει στην αγορά και φασόλια σόγιας σε σάλτσα τομάτας, μια σάλτσα που αρέσει πολύ σε όλες τις εθνικότητες κι αυτό φαίνεται κι από το πασίγνωστο σπανακόρυζο και τα φασολάκια γιαχνί.

Όσοι είναι κοντά σε καταστήματα που διαθέτουν τα προϊόντα Goudas είναι τυχεροί, γιατί είναι εύκολο ν’ αγοράσουν μερικά από τα πιο νόστιμα φαγητά που υπάρχουν σε κονσέρβες. Είναι θρεπτικά και νόστιμα, ιδιαίτερα γι’ αυτούς που προτιμούν τα λαχανικά.
Όπως αναφέρεται στην ετικέτα κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής.

Δεν είναι μυστικό ότι μερικοί από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς κατασκευαστές, έχουν προσπαθήσει να αντιγράψουν τα προϊόντα Goudas, αλλά χωρίς επιτυχία, γιατί το να παρασκευάσεις αυτές τις σούπες απαιτεί μια πολύπλοκη διαδικασία.
Πολλοί έχουν την εντύπωση ότι οι σούπες βράζουν σε μια μεγάλη χύτρα όπου προστίθενται όλα τα συστατικά και μετά μπαίνουν στις κονσέρβες.  «Κι όμως δεν είναι έτσι», σύμφωνα με τον Mr. Goudas.

Η προετοιμασία της παρασκευής γίνεται γεμίζοντας κάθε κονσέρβα με τη σωστή αναλογία συστατικών, μπαχαρικών και υγρών.
Μετά η κονσέρβα σφραγίζεται και ύστερα ακολουθεί η διαδικασία του βρασμού.
Αυτό σημαίνει ότι η κονσέρβα ψήνεται με το περιεχόμενο της για μια ορισμένη ώρα, σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία για να εξασφαλιστεί η τέλεια αποστείρωση του προϊόντος.
Εκτός απ’ όλα αυτά, κάθε προϊόν έχει τις δικές του συνθήκες ψησίματος και δεν είναι εύκολο για άλλους να τις αντιγράψουν.

Επειδή, λοιπόν, κανείς δεν θέλει αντιγραφές και προχειρότητες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη διατροφή του, γιατί να συμβιβαζόμαστε με άγευστα φαγητά, ενώ έχουμε την ευκαιρία να διαλέξουμε από τη μεγάλη ποικιλία γευστικών και υγιεινών τροφίμων Mr. Goudas!  

Previous page: Archives  Next page: photogallery