Ευχαριστηριες Επιστολές * Letters of Appreciation

647-521-5020

Κατά τη διάρκεια των ετών, ο κ. Σπύρος Peter Γουδας (Goudas) έχει δώσει διάφορες δωρεές στις διαφορετικές οργανώσεις στην απόλυτη και δικαιολογημένη ανάγκη. Εντούτοις, κατά τη διάρκεια των ίδιων ετών, έχει λάβει αιτήματα από τους ανθρώπους που αδικαιολόγητα έχουν ζητήσει διάφορα είδη δωρεών και υποστήριξης.


Παραδείγματος χάριν, μια ομάδα ανθρώπων τον ρώτησε  να πληρώσει τα εισιτήριά τους για να περιοδεύσει τα νησιά του Τορόντο. Σε μια άλλη περίπτωση, μια ομάδα γκολφ απείλησε να μην αγοράσει τα προϊόντα του, εκτός αν κανη δωρεά στα πρωταθλήματα.

Τέτοια αδικαιολόγητα και περιττά αιτήματα έχουν φέρει ένα μίγμα ανεπιθύμητων συναισθημάτων στην οργάνωσή μας, γίνονται αντιληπτά και προσβάλλουν τη φύση της γενναιοδωρίας του.

 

Ο κ. Σπύρος Peter Γουδας έχει μια πολύ καλή γνώση πιες οργανώσεις χρειάζονται πραγματικά τη βοήθειά του, και τις έχει υποστηρίξει στο καλύτερο της δυνατότητάς του.Ο κ. Σπύρος Peter Γουδας έχει μια πολύ καλή γνώση πιες οργανώσεις χρειάζονται πραγματικά τη βοήθειά του, και τις έχει υποστηρίξει στο καλύτερο της δυνατότητάς του.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί ότι, Ο Σπύρος Peter Γουδας  νωρίς στην σταδιοδρομία του, έχει περάσει πολύ σκληρα χρόνια και κοιμοταν στους πάγκους των πάρκων και λιμοκτονουσε για τα φαγητο οταν ειχε πρωτοερθη στο Καναδα χωρις λεφτα, να μη γνωριζει κανεναν, η να μιλαει Αγλικα το 1967. 

Ξέρει ακριβώς πώς να αναγνωρίσει εκείνους που χρειάζονται πραγματικά τη βοήθεια του, και ποτέ δεν έχει αρνηθεί  την υποστήριξή του σε αυτους. 

Ο Σωματοφηλακας του Σπύρος Peter Γουδας κ. Willie Williams, έχει μιλήσει επίσης για τον κ. Σπύρος Peter Γουδας 1997 και την ενίσχυση της Κοινότητας.

Ο  Σωματοφηλακας του Σπύρος Peter Γουδα κ. Willie Williams, απο την Γραναδα έχει μιλήσει επίσης για τον κ. Σπύρο Peter Γουδας το 1997 και την ενίσχυση της Κοινότητας.

Ο Willie Williams ήταν ο πρώτος ομιλητής για τον Σπύρο Peter Γουδα:

«Καθένας λέει τι ξέρει για τον Peter σε αυτήν την εποχή.
Ο Peter και εγω γνωριζομαστε 27 έτη.
Συνάντησα τον Peter το 1970 στην αγορά Kensington.
Ο Peter πήγε από την ύπαρξη το καλύτερο στην ύπαρξη ο μέγιστος σε 27 έτη ότι τον ξέρω.

Αλλά ο Peter όχι μόνο ηταν καλος επιχειρηματίας, αλλα βοηθούσε τους ανθρώπους επίσης.

Μπορώ να σας πω επειδή ήμουν ο Άγιος Βασίλης του, κάθε Χριστούγεννα στη «λέσχη κλαπ 813» και το τι εδώνε στους ανθρώπους στη λέσχη, ήταν περισσότερο από τι μπόρεσαν να αγοράσουν με τις Φτωχες αμοιβές τους. (το κλαπ ιδιοκτησια το Σπυρου χορουσε 2000 ατομα)

Ο Peter είναι καλό άτομο, έχει καλή καρδιά και δεν σκέφτεται μόνο για τον εαφτον του, αλλά μοιράζεται με καθε ενα που χρειάζεται τη βοήθεια του

 

Κάθε Παρασκευή, το Σάββατο και η Κυριακή, ο Peter έδινε τόνους του ρυζιού, των μπιζελιών, των φασολιών κοσερβων και των ποτών (μη αλκοολούχα ποτά όπως Snappy λαϊκό), στους ανθρώπους που δεν έχουν.

Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι επειδή είναι επιχειρηματίας βάζει όλα τα χρήματα στην τσέπη του.
Αυτό δεν ισχύει.

Peter χρησιμοποίησε για να υποστηρίξει όλες τις Caribbana μάσκες, τα κουστουμια τις ενδημασιες, τα φορτηγά και όλα προήλθαν από την τσέπη του.
Δεν παραπονιέται ποτέ, και δεν ζητά ποτέ τίποτα σε αντάλλαγμα.
Είμαι ένας από τους παραλήπτες. ο Peter με βοηθησε και με φροντίζει - ακόμα.
Είναι ο καλύτερος που εγώ ξέρω.

Δεν λέω ότι επειδή κάθεται εδώ, είμαι αρκετά μεγάλος και μπορώ να τον πάρω (το γέλιο εξερράγη από το ακροατήριο).»

Χτυπήστε εδώ για να ακούσετε.

Για εκείνους που εχουν το προνόμιο να δουν την ανωτέρω ταινία, μπορούν πιθανώς να καταλαβουν ότι οι κατωτέρω επιστολές  ειναι χωρίς νόημα έναντι της υποστήριξης που ο κ. Σπύρος Peter Γουδας είχε προσφερη κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών στην κοινονια.


Αθρο της μεγαλητερης εφιμεριδας της Καραβαικης  (the Jamaican Express Newspaper)

Eγγυοδοσία των ραδιο και τηλεοπτικών προγραμμάτων, των γηροκομιων,

των κοινοτικών περιοχών κατοικίας (για τις διάφορες εθνικές υπηκοότητες),

των φιλανθρωπικών ενώσεων, των φιλανθρωπικών οργανώσεων,

των πολιτιστικών οργανώσεων, των εκδηλώσεων υποτροφιών, των οργανώσεων Philoptochos Societys, της κατοικίας ορφανοτροφείων, φτωχους και μειονεκτικους,

των ατόμων με ανάγκη, γηροκομειων  οχι μονο στον Καναδα αλλα και σε αλλα κρατει κ.λ.π.
κ.λ.π.

 

Πλημηρες στο Πακισταν,
 

Τσουναμι στην Σιρλανκα,
 

Συσμος στην Χειτη,

Τυφώνaς στη Τζαμαϊκα

Τυφώνας στη Γραναδα,
 

Ορφανα στο Περου, 

Στην Γκανα στην Αφρικη,
 
«Haiyan» ή «Γιολάντα»τυφώνα των Φιλιππινών,

Συσμος στο Εκουαντορ του Ισημερινου

Εάν έπρεπε να απαριθμήσουμε όλα, τοτες πιθανώς θα διαβαζατε για πάντα .

Σπύρος Peter Γουδας 2012

Για τους πολλούς είναι «ο απροσάρμοστος» του κοινωνικού μας συστήματος. Για τον ίδιο, η συμπεριφορά του είναι η μόνη σωστή στάση απέναντι στη ζωή. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, θα βρείτε ένα κομμάτι από τον εαυτό σας, γιατί o κ. Γούδας δεν είναι ένας φανταστικός ήρωας μιας εξιδανικευμένης θεωρίας για τη ζωή. Είναι αληθινός και ζωντανός, όπως όλοι μας. ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ Του Βασίλη Διαμαντόπουλου Απο την Βιογραφια του Σπυρου Γουδα  Ο ΜETANASTHΣ Σελιδα 8

Η φωτωγραφία αυτή έχει λυφθεί στης 2 η 3 η ώρα το πρωί, γιατί όπος είναι γνωστό, δουλεύει 24 ώρες το 24ορο, 7 ημέρες την εβδομάδα. 

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες των οργανισμών που αναφέρουμε στο πάνω μερος της σελίδας αυτής, και στο παρακάτω μερός που ακολουθεί. Κατάφερε να δημιουργείση πάνω απο χίλια προϊόντα ανωτέρας ποιότητας.

Να γράψει πενήντα βιβλία που έιναι μεταφρασμένα σε πολλές γλώσσες, συμπεριλλαμβανομένα και μερικα στα Ελληνικα.

 


Περιπου 500 συνταγες μαγηρικης για διαφορα κρατη στον κόσμο με τσελεμεντέδες και συνταγές απο όλλες τις φυλές που συμπεριλαμβάνει και τις Ελληνικές.

Ο! ας μη χεχασουμε και το Φλυερμολ  www.Flyermall.com που ισως να ειναι το μαγαλητερο στο ειδος του διοτι το παρακολουθουν 1,000,000 ματια στον κοσμο εβδομαδιεως.
Παρ οτι ειναι Αγγλικου περιεχομενου δεν παραλιψε να γραψει αθρα για μεγαλους κατα την γνωμη του Ελληνες οπως για τον Αλέκο Σακελλάριο τον Μικι Theodorakis, την Βίκυ Μοσχολιού,την Νάνα Μούσχουρη, τον Demis Roussos, τους 300 του Λεονιδα, τον Δημητρη Κοττας, τον Ηλια Καζαν, την Βασιλικη Αφαδιτης και τον Νικο Κλαδιτη τον BILL FATSIS ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΑΤΣΗΣ τον GEORGE PAPADOPOULOSGREECE 1 και GREECE 2
GREEK ROYAL FAMILYΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣNEWSPAPERSTV 1 FREE GREECE αλλους.

Ας διαβάσουμε παρακάτω, για να καταλάβουμε πραγματικά τη σημαίνει Δωρεές. 

Καταστροφή από το Tsunami στη Σρι Λάνκα Ιανουαρίος 2005 

Σήμερα, ήμαστε απασχοληνενοι επειδή πρεπε να γεμίσουμε τα εμπορευματα και κιβώτια των διαφορετικών προϊόντων που στέλνουμαι στη Σρι Λάνκα για τα θύματα του Tsunami.

 

Μια αντιπροσωπεία ήταν εδώ από τα μέσα ανημεροσεων και ο κ. Σπύρος Peter Γουδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:  Προφανώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε όλες τις χωρες από την καταστροφή Tsunami, έτσι επιλέξαμε μια χώρα ως προορισμό για αυτήν την ενίσχυση. Το Tsunami ήρθε, έκανε την καταστρεπτική δήλωσή του, πειρε πολλές ζωές, και εφηγε.  Σήμερα, μερικές εβδομάδες αργότερα, φαίνεται όπως ηταν ένα όνειρο, αλλά είναι κάτι που οι άνθρωποι που εμειναν πίσω θα θυμηθούν για πάντα. Στην εταιρια Goudas συμμεριζόμαστε τα θύματα και θα επιθυμούσαμε να ενθαρρύνουμε εκείνους που εμειναν πίσω να συνεχισούν με τις ζωές τους. Η επιχείρησή μας κάνει μια δωρεά σύμφωνα με τις ικανότητές μας από όλο το προσωπικό μου και εμενα τον ίδιο.  Σπύρος Peter Γουδας και όλοι οι υπάλληλοι

Μια αντιπροσωπεία ήταν εδώ από τα μέσα ανημεροσεων και ο κ. Σπύρος Peter Γουδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:  Προφανώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε όλες τις χωρες από την καταστροφή Tsunami, έτσι επιλέξαμε μια χώρα ως προορισμό για αυτήν την ενίσχυση. Το Tsunami ήρθε, έκανε την καταστρεπτική δήλωσή του, πειρε πολλές ζωές, και εφηγε.  Σήμερα, μερικές εβδομάδες αργότερα, φαίνεται όπως ηταν ένα όνειρο, αλλά είναι κάτι που οι άνθρωποι που εμειναν πίσω θα θυμηθούν για πάντα. Στην εταιρια Goudas συμμεριζόμαστε τα θύματα και θα επιθυμούσαμε να ενθαρρύνουμε εκείνους που εμειναν πίσω να συνεχισούν με τις ζωές τους. Η επιχείρησή μας κάνει μια δωρεά σύμφωνα με τις ικανότητές μας από όλο το προσωπικό μου και εμενα τον ίδιο.  Σπύρος Peter Γουδας και όλοι οι υπάλληλοι

Σπύρος Peter Γουδας και όλοι οι υπάλληλοι Η εφημερίδα Sri Lankan στον Καναδά αφιέρωσε ένα άρθρο για την επιχείρησή Goudas για τα τρόφιμα που εστάλησαν στη Σρι Λάνκα.  Στην εικόνα έχουμε παράσχει ένα ανιχνευμένο αντίγραφο του άρθρου 19η Ιανουαρίου 2005, στην εφημερίδα Eelamurasu της Sri Lanka. Η αναφερώμενη εφημερίδα, είναι γνωστή στον Καναδά, στην Η.Π.Α. και στην Σρι-Λάνκα. Το άρθρο αυτό ήταν στην πρώτη σελίδα.Μια αντιπροσωπεία ήταν εδώ από τα μέσα ανημεροσεων και ο κ. Σπύρος Peter Γουδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Προφανώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε όλες τις χωρες από την καταστροφή Tsunami, έτσι επιλέξαμε μια χώρα ως προορισμό για αυτήν την ενίσχυση.

Το Tsunami ήρθε, έκανε την καταστρεπτική δήλωσή του, πειρε πολλές ζωές, και εφηγε.

Σήμερα, μερικές εβδομάδες αργότερα, φαίνεται όπως ηταν ένα όνειρο, αλλά είναι κάτι που οι άνθρωποι που εμειναν πίσω θα θυμηθούν για πάντα.

Στην εταιρια Goudas συμμεριζόμαστε τα θύματα και θα επιθυμούσαμε να ενθαρρύνουμε εκείνους που εμειναν πίσω να συνεχισούν με τις ζωές τους. Η επιχείρησή μας κάνει μια δωρεά σύμφωνα με τις ικανότητές μας από όλο το προσωπικό μου και εμενα τον ίδιο.

Σπύρος Peter Γουδας και όλοι οι υπάλληλοι

Η εφημερίδα Sri Lankan στον Καναδά αφιέρωσε ένα άρθρο για την επιχείρησή Goudas για τα τρόφιμα που εστάλησαν στη Σρι Λάνκα. Στην εικόνα έχουμε παράσχει ένα ανιχνευμένο αντίγραφο του άρθρου 19η Ιανουαρίου 2005, στην εφημερίδα Eelamurasu της Sri Lanka. 

Η αναφερώμενη εφημερίδα, είναι γνωστή στον Καναδά, στην Η.Π.Α. και στην Σρι-Λάνκα.
Το άρθρο αυτό ήταν στην πρώτη σελίδα.

 

Ας αναφέρουμε κάτι σχετικά για την Σρι-Λάνκα. Η Σρι Λάνκα ήταν γνωστη έως το 1972 με το όνομα Κεϋλάνδη.

Οπως ειναι γνωστο ο Σπυρος Γουδας δεν μελετησε μονο τα τροφημα απο πολα κρατη αλλα και περιπου
30 θρησκιες και εθημα με εικονες βιδεο αναλησεις εθημα κλπ  

Είναι νησί με πλυθυσμό 20 εκατομμυρίων στο βόρειο Ινδικό ωκεανό με θαλάσσια σύνορα την Ινδία στα βορειοδυτικά και εχει ιστορία πάνω από 3000 έτη με πολλές θρησκείες και γλώσσες. Εχει μια πλούσια βουδιστική κληρονομιά.

Στην πρόσφατη ιστορία της χώρας είχανε τριάντα χρονια εμφύλιο πόλεμου που τελειωσέ το 2009 με την συμετοχη του, ως διετητης στις διαπραγματεύσεις ωστε να σταματιση ο πολεμος. Είναι σημαντικός παραγωγός τσαγιού, καφέ, πολύτιμοι λίθοι, καρύδες, λάστιχο και κανέλα.

Η Σρι-Λάνκα είναι γνωστή ως «μαργαριτάρι του Ινδικού Ωκεανού» λόγω της φυσικής ομορφιάς της.

Εχει κληθεί επίσης ως το «έθνος των χαμογελώντας ανθρώπων».

Ο Κύριος Γούδας, με την προσφορά του στέλνωντας τρόφιμα στην καταστραμένη Σρι-Λάνκα μετά το Tsunami, και μαζί με άλλες εφημερίδες και μέσα μαζικής ενημέρωσης έγινε πασίγνωστος σε αυτό το κράτος, με αποτέλεσμα να είμαι επίσημος προσκεκλημένος  αυτής της χώρας χωρίς διαβατήριο.

Σε ένα αίτημα που έκανε στην κυβέρνηση της Σρι-Λάνκα, ρωτούσε εάν θα μπωρούσε να μείνει ένα Σαββατοκύριακο στο σπιτι το οποίου έιναι στο έργο "The Bridge on the River of Kwai".  

Ακολουθήστε το έργο που είναι σε κομμάτια (clip 1, clip 2, κτλ όσπου να δείτε το σπίτι.)

Στο σημείου του έργου όπου ο William Holden (Γουίλιαμ Χόλτεν) ρωτάει τον Jack Hawkins (Τζακ Χόκινς), εάν θα πρέπει να πηδήξει σπο το αεροπλάνο με η χωρίς αλεξίπτωτο.

Επίσης δε, ο Κος Σπύρος Πήτερ Γούδας, πήρε ενεργό μέρος στις διαδικασίες και διαπραγματεύσεις σε διάφορα συνέδρια μεταξή τον κυβερνητικό αντηπάλων και τους Geurillas (Γορίλες) ώστε να βρεθεί μία λύση να σταματήση ο εμφίλιος πόλεμος που κόστισε ζωές χιλιάδων ανθρώπων


Αυτό το σπίτι δεν είναι κατοικίσιμο, αλλά ιστορικό σπίτι αξιοθέατο της περιοχής. Όπως είναι γνωστό το έργο, έχει γυριστεί στην Κεϋλάνδη.

Επίσης δε, ο Κος Σπύρος Πήτερ Γούδας, πήρε ενεργό μέρος στις διαδικασίες και διαπραγματεύσεις σε διάφορα συνέδρια μεταξή τον κυβερνητικό αντηπάλων και τους Geurillas (Γορίλες) ώστε να βρεθεί μία λύση να σταματήση ο εμφίλιος πόλεμος που κόστισε ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε μερικές συγκλωνιστικές εικόνες απο την Σρι-Λάνκα και γειτονικές περιοχές σχετικά με την καταστροφή του Tsunami.

 

 

 


 

Αρμενική Α.Ε. κοινωνίας ανακούφισης, κεφάλαιο Roubina

16 Δεκ. 2005

Αξιότιμε Κύριε. Σπύρος Peter Γουδας  Goudas: Εξ ονόματος του αρμενικού κεφαλαίου Roubina κοινωνίας (A.R.S.), θα επιθυμούσα να εκμεταλλευθώ αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά donation of τρόφιμά σας στην κοινωνία μας.


Κύριε. Σπύρος Peter Γουδας Goudas: Αρμενική Α.Ε. κοινωνίας ανακούφισης, κεφάλαιο Roubina 16 Δεκ. 2005 Αξιότιμε Κύριε. Σπύρος Peter Γουδας Goudas: Εξ ονόματος του αρμενικού κεφαλαίου Roubina κοινωνίας (A.R.S.), θα επιθυμούσα να εκμεταλλευθώ αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά donation of τρόφιμά σας στην κοινωνία μας. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλους εκείνους που χρειάζονται βοήθεια στον Καναδά και στο εξωτερικόΣας εκτιμήσαμε για την βοήθεια και ενθάρρυνση για την επίτευξη των σημαντικών στόχων μας. Δικοί σας αληθινά, Laura Mavlian, A.R.S. Πρόεδρος κεφαλαίου Roubina Προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλους εκείνους που χρειάζονται βοήθεια στον Καναδά και στο εξωτερικό.

Σας εκτιμήσαμε για την βοήθεια και ενθάρρυνση για την επίτευξη των σημαντικών στόχων μας.

Δικοί σας αληθινά,

Laura Mavlian,
A.R.S. Πρόεδρος κεφαλαίου Roubina

 

 

 

 


 

Τα Μπαρμπάντος ST Michael Alumni (Τορόντο) Α.Ε. Αξιότιμε Κύριε. Σπύρος Peter Γουδας Ο ανώτερος υπάλληλος και τα μέλη των Μπαρμπάντος ST Michal Alumni (Τορόντο) Α.Ε. επιθυμίες να μεταβιβαστούν οι ειλικρινείς ευχαριστίες για την πολύ γενναιόδωρη συμβολή σας. Τα κέρδη που πραγματοποιούνται από αυτό και άλλα γεγονότα δίνονται στις τοπικές φιλανθρωπίες. Παρέχουμε επίσης τη βοήθεια υπό μορφή υποτροφίας σε κάθε σπουδαστή που παρευρίσκεται σε ένα πανεπιστήμιο στον Καναδά, και παρέχουμε τη χρηματοδοτική συνδρομή στα μέλη της κοινότητας οπουδήποτε είναι δυνατόν. Στο παρελθόν επίσης , οι γενναιόδωρες δωρεές σας ήταν οι πολυτιμότερες. Δικοί σας αληθινά, Dolores McIntosh (Κοινωνική Επιτροπή εδρών)

Τα Μπαρμπάντος ST Michael Alumni (Τορόντο) Α.Ε.

Αξιότιμε Κύριε. Σπύρος Peter Γουδας Ο ανώτερος υπάλληλος και τα μέλη των Μπαρμπάντος ST Michal Alumni (Τορόντο) Α.Ε. επιθυμίες να μεταβιβαστούν οι ειλικρινείς ευχαριστίες για την πολύ γενναιόδωρη συμβολή σας.

Τα κέρδη που πραγματοποιούνται από αυτό και άλλα γεγονότα δίνονται στις τοπικές φιλανθρωπίες.

Παρέχουμε επίσης τη βοήθεια υπό μορφή υποτροφίας σε κάθε σπουδαστή που παρευρίσκεται σε ένα πανεπιστήμιο στον Καναδά, και παρέχουμε τη χρηματοδοτική συνδρομή στα μέλη της κοινότητας οπουδήποτε είναι δυνατόν.

Στο παρελθόν επίσης , οι γενναιόδωρες δωρεές σας ήταν οι πολυτιμότερες.

Δικοί σας αληθινά,
Dolores McIntosh
(Κοινωνική Επιτροπή εδρών)

 


 

Το εθνικό Συμβούλιο τζαμαϊκανών και των ενθαρρυντικών οργανώσεων στην Α.Ε. του Καναδά.

27 Απριλίου 1994

Αξιότιμε Κύριε. Σπύρος Peter Γουδας Goudas:

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την συμβολή σας προς την υποδοχή μας, η οποία θα κρατηθεί στο τζαμαϊκανό καναδικό κέντρο.

Η συμβολή σας δεν θα πάει παραγνωρισμένη και θα λάβει τη δημόσια αναγνώριση.

Επιθυμούμε ότι συνεχίσατε την καλές υγεία και την επιτυχία στις επιχειρησιακές προσπάθειές σας!

Appreciatively,
Patricia Williams
Διοικητικό συμβούλιο


 

Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία του προφήτη Elias

9 Αυγούστου 2001

Αξιότιμε Κύριε Σπύρο Peter Goudas. Θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιόδωρη υποστήριξή σας του ετήσιου φεστιβάλ της Κοινότητάς μας. Ήταν μια θαυμάσια επιτυχία. Είναι με την υποστήριξη όπως την δικοί σας ότι η εκκλησία μας μπορεί να συνεχίσει να ωφελεί την κοινότητα. Πατέρας Peter Mentis, ιερέαςΑξιότιμε Κύριε Σπύρο Peter Goudas. Θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιόδωρη υποστήριξή σας του ετήσιου φεστιβάλ της Κοινότητάς μας.

Ήταν μια θαυμάσια επιτυχία.

Είναι με την υποστήριξη όπως την δικοί σας ότι η εκκλησία μας μπορεί να συνεχίσει να ωφελεί την κοινότητα.

Πατέρας Peter Mentis, ιερέας

 

 

 

 


 

Afro-καναδική καραϊβική ένωση του Χάμιλτον & Α.Ε.
31 Οκτωβρίου 2002

Εξ ονόματος των μελών της Afrικανικης και καραϊβικής ένωσης του Χάμιλτον.
Προσφέρω την ειλικρινή εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας, για όλη τη βοήθειά σας, στην παραγωγή της «καραϊβικής νύχτας 2002» που πραγματοποιήθηκαν στης 27 Οκτωβρίου, που ήταν επιτυχής.

Είχαμε περίπου 250 ανθρώπους, και όλοι εμφανίστηκαν να περάσαν ωράια και εφεύγαω ευχαριστημένη.
Η φιλοξενουμένη ομιλήτρια μας, γενικός πρόξενος του Νυσιού Μπαρμπάντος, ή κα. Kay McConney παρέδωσε μια πολύ οδυνηρή και ενθαρρυμένη ομιλία.

Με σεβασμό προς εσάς, Σπύρος Peter Γούδας. απο την Beatrice McLean, Πρόεδρος Lloyd Turner, συντονιστής προγράμματος

Τα τρόφιμα, η μουσική και η ψυχαγωγία ήταν εξίσου ευχάριστα.
Δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε κάνει χωρίς την βοήθειά σας.

Και πάλι, πολλές ευχαριστίες.
Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας στο μέλλον, για την αύξηση της κοινότητας.
Τα παιδιά απόλαυσαν τα πρόσθετα αναψυκτικά που δόθηκαν από σας.

Με σεβασμό προς εσάς,
Beatrice McLean, Πρόεδρος Lloyd Turner, συντονιστής προγράμματος

 

 

 

 


 

Το ST Vincent και οι Γρεναδίνες Ένωση της Α.Ε. του Τορόντο.

Αξιότιμε Κύριε. Σπύρος Peter Γούδας Το ST. Vincent (Άγιος Βίνσεντ), και η ένωση των Γρεναδινών, συντόνησαν για τον τρίτο ετήσιο Χρηστουγεννιάτικο πρόγραμμα, που έγινε η διανομή τροφίμων σε έξι (6) οικογένειες στην περιοχή του Τορόντου. Η δωρεά σας, μας επέτρεψε μαζί με αντίστοιχο χρηματικό ποσό, εξυπηρετήσει αυτές τις οικογένειες για μερικές ημέρες πέρα από τις διακοπές Χριστουγέννων. Ειλικρινής, για την χάρι και την βοήθεια σας. Με κάθε καλή επιθυμία σε σας και την οργάνωσή σας. Με εκτίμηση, Silma Millington,

1 Μαρτίου 1994

Αξιότιμε Κύριε. Σπύρος Peter Γούδας

Το ST. Vincent (Άγιος Βίνσεντ), και η ένωση των Γρεναδινών, συντόνησαν για τον τρίτο ετήσιο Χρηστουγεννιάτικο πρόγραμμα, που έγινε η διανομή τροφίμων σε έξι (6) οικογένειες στην περιοχή του Τορόντου.
Η δωρεά σας, μας επέτρεψε μαζί με αντίστοιχο χρηματικό ποσό, εξυπηρετήσει αυτές τις οικογένειες για μερικές ημέρες πέρα από τις διακοπές Χριστουγέννων.
Ειλικρινής, για την χάρι και την βοήθεια σας.

Με κάθε καλή επιθυμία σε σας και την οργάνωσή σας.

Με εκτίμηση,
Silma Millington,
Εκτελεστικός γραμματέας


 


 

Ελληνική ορθόδοξη κοινότητα Mississauga Εκκλησία προφήτη Elias

17 Ιουλίου 2004

Το γεγονός εμφανίζεται μία φορά το χρόνο για μια περίοδο τεσσάρων (4) ημερών, και παρείχε ότι ο καιρός είναι καλός, ο καθένας πέρασε πάρα πολλή ευχάριστα.

Ο σκοπός του γεγονότος είναι να συλλεχθούν τα κέρδη από τις πωλήσεις των τροφίμων, των κέικ, των αναψυκτικών, κ.λπ., και οι εισπράξεις μας πήγανε σε φιλανθρωπίες (που υποστηρίζουν φτωχόυς και μειονεκτικόυς).

Τα περισσότερα από τα κύρια συστατικά που χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα κέικ και τις ζύμες δίνονται από τον Σπύρο Peter Γουδας, τα οποία υποστηρίζουν όχι μόνο σε αυτό το γεγονός, αλλά και τα παρόμοια γεγονότα για άλλες υπηκοότητες.

Στις εικόνες κάτω από σας μπορεί να δει μια επίδειξη των ζυμών όπως, Μπακλαβά, γαλακτομπούρεκο, μπουγάτσα, καταϊφη, σπανακόπιτα, τυρόπιτα, τουλούμπες, και πολλών διαφορετικών ποικιλιών από τούρτων και ζαχαροπλαστικών.

Οι εορτασμοί συμπεριλαμβάνουν, την τελετή της Ολυμπιακής φλόγας, και οι νέες γυναίκες έχουν ντυθεί σύμφωνα με την παράδωση του γεγονότος.

Επίσης, σε μερικές φωτωγραφίες, θα δείτε των Πάτερ της εκκλησίας, (Peter Mantis) Παναγιώτης Μέντης, και τον Πρόεδρο του οργανισμού (Dimitrios Tsatsaronis) Δημήτριος Τσατσαρώνης, οι οποίοι ήταν παρόντες σε όλλο το γεγονός.  

Πατήστε εδώ για να δείτε της φωτωγραφίες.

 
Έαν πατήστε ξανά την κάθε μικρή φωτωγραφία, θα μεγενθεί ανάλογα.
Οι φωτωγραφίες αυτές της τράβηξε προσωπικά ο Κύριος Σπύρος Peter Γούδας.  

Περιτό να σας πούμε, ότι τα γλυκά ήταν πάρα πολυ ωραία, ειδικά το γαλακτομπούρεκο και το καταϊφη.
Επίσης ο Στήβ Στρατάκος, απέδειξε ακόμη μια φορά ότι η εταιρία του φτιάχνει το καλύτερο γύρο.

 


 

ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΑ Α.Ε. ΚΟΙΝΟΤΙΚΌΣ-ΚΑΝΑΔΑΣ.

Σεπτεμβρίου 2007
Αξιότιμε Goudas:

Αξιότιμε Goudas Εξ ονόματος της υπερπόντιας κοινοτιτας-Καναδά του Νησιού Μπαρμπάντος. (BOCC), ελικρινή ευχαριστίες για τη δωρεά σας. Η BOCC εκτιμά την σχέση μας με τον οργανισμό σας, και αναμένουμε με ενδιαφέρον για την συνεχή υποστήριξή σας. Jessica Carrington ΠρόεδροςΑξιότιμε Goudas Εξ ονόματος της υπερπόντιας κοινοτιτας-Καναδά του Νησιού Μπαρμπάντος. (BOCC), ελικρινή ευχαριστίες για τη δωρεά σας.

Η BOCC εκτιμά την σχέση μας με τον οργανισμό σας, και αναμένουμε με ενδιαφέρον για την συνεχή υποστήριξή σας.
Jessica Carrington
Πρόεδρος

 

 

 


 

ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑΤΩΝ ZION, κοινοτικές υπηρεσίες Zion Όρος.

140 ST REGIS CRES., DOWNSVIEW ΕΠΆΝΩ

Αξιότιμε Κύριε Σπύρο Peter Γούδα, σας ευχαριστούμε πολύ για τη γενναιοδωρία σας, για τα κιβώτια και κιβώτια τροφίμων που δωρήσατε στους άστεγους και άτυχους ανθρώπους του οργανισμού μας.

Όπως ξέρετε, τον τελευταίο καιρό, οι άνθρωποι στην περιοχή μας που χρειάζονται βοήθεια έχουν αυξηθεί, και τις προμήθειες που παίρνουμε από της γενναιοδωρίες δεν είναι αρκετά.

Η φωτογραφία με τον κ. Σπύρο Peter Γούδα, λήφθηκε στην αίθουσα του οργανισμού μας. Επίσης περιβάλλονται προσωπικό του οργανισμού μας, που δουλεύουν εθελοντικά.  Στο αριστερό του είναι η Bernadette Scott, (μια από τους βοηθούς του), η μόνη οχι-φηλιπινεζα στη φωτογραφία.

Εξυπηρετούμε δύο φορές μηνιαίως, την 1η και την 3η Κυριακή κάθε μήνα, και προγραμματίζουμε να αυξάνουμε την βοήθεια σε εβδομαδιαία βάση.


Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για τις δωρωδοκίες σας και ευχώμαστε, ο Καλός Θεός, να συνεχίσετε τις πλουσιοπάροχες δωρωδοκίες προς εμας, ώστε θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους οι οποίοι δεν στάθηκαν τυχερή στη ζωή.

Ειλικρινά, Belle Ganzon
Κοινοτικός Συντονιστής Υπηρεσιών του 'Ορος Ζιόν (Mount Zion)

Η φωτογραφία με τον κ. Σπύρο Peter Γούδα, λήφθηκε στην αίθουσα του οργανισμού μας.

Επίσης περιβάλλονται προσωπικό του οργανισμού μας, που δουλεύουν εθελοντικά.

Στο αριστερό του είναι η Bernadette Scott, (μια από τους βοηθούς του), η μόνη οχι-φηλιπινεζα στη φωτογραφία.

 

 

 

 

 


 

Φιλανθρωπική Οργάνωση Ελληνίδων «Η Ευαγγελίστρια»

4 Μαρτίου, 2004

Αγαπητέ, Κύριε Gouda
Κ. Γούδα Ευχόμαστε ο Δωρεοδότης Κύριος να σας ανταμείψει πλούσια με τις υλικές και πνευματικές δωρεές Του.  Προσευχόμαστε, στην Υπεραγία Θεοτόκος να σας κρατεί πάντοτε κάτω από την προστασία και σκέπη Της. Με εκτίμηση και ευχές Κυρίου, Ο Ιερατικώς Προιστάμενος, Πρωτοπρεσβ. Παναγιώτης Αυγερόπουλος Η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου, Κυρία Ελένη ΣπυρίδηΈκ μέρους της Φιλοπτώχου Αδελφότητος της Ενορίας μας και όλων των ευσεβών ενοριτών μας εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες για την ευγενική δωρεά σας και για τις πρόθυμες υπηρεσίες σας, που δείχνουν την αγάπη σας προς την Εκκλησία και την κατανόηση του έργου που επιτελούμε.

Κ. Γούδα Ευχόμαστε ο Δωρεοδότης Κύριος να σας ανταμείψει πλούσια με τις υλικές και πνευματικές δωρεές Του.

Προσευχόμαστε, στην Υπεραγία Θεοτόκος να σας κρατεί πάντοτε κάτω από την προστασία και σκέπη Της.

Με εκτίμηση και ευχές Κυρίου, Ο Ιερατικώς Προιστάμενος, Πρωτοπρεσβ. Παναγιώτης Αυγερόπουλος

Η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου, Κυρία Ελένη Σπυρίδη

 

 

 


 

Μπαρμπάντος Υπερπόντια Α.Ε. κοινοτικός-Καναδάς.

9 Ιανουαρίου 1995

Αξιότιμε Κ. Γούδα: Εξ ονόματος του ανώτερου υπαλλήλου και των μελών της υπερπόντιας Α.Ε. κοινοτικός-Καναδάς των Μπαρμπάντος. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την δωρεά και συμμετοχή σας για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών του 1994. Είναι οι καλές χειρονομίες από τους ανθρώπους όπως εσείς εντός της κοινότητάς μας, που πρέπει να αναγνωριστεί συχνότερα. Δικοί σας πολύ αληθινά, M.C. Carrington ΠρόεδροςΑξιότιμε Κ. Γούδα:
Εξ ονόματος του ανώτερου υπαλλήλου και των μελών της υπερπόντιας Α.Ε. κοινοτικός-Καναδάς των Μπαρμπάντος.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την δωρεά και συμμετοχή σας για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών του 1994.

Είναι οι καλές χειρονομίες από τους ανθρώπους όπως εσείς εντός της κοινότητάς μας, που πρέπει να αναγνωριστεί συχνότερα.
Δικοί σας πολύ αληθινά,

M.C. Carrington
Πρόεδρος

 

 


 

Ελληνικό Γεροκομείο για τους ηλικιωμένους Α.Ε. 4η Μαρτίου 1999 Αξιότιμε Κύριε, Το γυναικείο τμήμα του Ελληνικού γεροκομείου επιθυμεί να επεκταθεί την εκτίμησή μας για την γενναιόδωρη συμβολή σας στο ετήσιο γεύμα Koulouma, το οποίο ήταν μεγάλη επιτυχία. Σας ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξη κάθε έτος σε αυτήν την αντάξια αιτία. Με εκτίμηση, Bessy Manchavrakos

Ελληνικό Γεροκομείο για τους ηλικιωμένους Α.Ε.

4η Μαρτίου 1999

Αξιότιμε Κύριε,
Το γυναικείο τμήμα του Ελληνικού γεροκομείου επιθυμεί να επεκταθεί την εκτίμησή μας για την γενναιόδωρη συμβολή σας στο ετήσιο γεύμα Koulouma, το οποίο ήταν μεγάλη επιτυχία. Σας ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξη κάθε έτος σε αυτήν την αντάξια αιτία.

Με εκτίμηση, Bessy Manchavrakos

Ελληνική προσοχή για τους πρεσβυτέρους (Τορόντο) INC

Το ελληνικό σπίτι για τους ηλικιωμένους είναι α όχι για την οργάνωση κέρδους που αφιερώνεται στην παροχή της εξαιρετικών ποιοτικής περίθαλψης και των υπηρεσιών στους πρεσβυτέρους στην κοινότητά μας που ενισχύουν τη φυσική, διανοητική, συναισθηματική και πνευματική υγεία τους.
Με την παραμονή στην πρώτη γραμμή των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών της κοινότητας, η υπηρεσία είναι δεύτερος--καμία.

Οι πρεσβύτεροι ζουν σε ένα περιβάλλον παγιοποίησης που σέβεται, ενισχύει και προωθεί την αξιοπρέπεια, την ανεξαρτησία και την ευτυχία τους.

Το σπίτι προσφέρει μια μοναδική πολιτιστική ρύθμιση - ένα που είναι υπερήφανη για να αναγνωρίσει το τελωνείο και τις παραδόσεις κατοίκων μας που είναι ενός κυρίως ελληνικού εθνικού υποβάθρου - αλλά με μια από μακρού υφιστάμενη υποχρέωση να καλύψει τις ανάγκες των ατόμων από τα διαφορετικά υπόβαθρα.

Κάτω από την ισχυρή, πεπειραμένη γνώση προσωπικού, που υποστηρίζεται από το διοικητικό συμβούλιό μας , τις επιτροπές, και τους εθελοντές, το ελληνικό σπίτι συνδυάζει τις επαγγελματικές πρακτικές με τη συμπονετική φροντίδα - ένας μοναδικός συνδυασμός που ωφελείται τελικά στους κατοίκους και την κοινότητα συνολικά.

Το αφιερωμένο προσωπικό συνεργάζεται με τις οικογένειες, τους εθελοντές και άλλους φορείς παροχής υπηρεσιών και αντιπροσωπείες για να εξετάσει και να καλύψει τις ανάγκες των πρεσβυτέρων.

 


 

Ένωση Τρινιντάντ και Τομπάγκο του Οντάριο Καναδά  Trinidad & Tobago Association

15 Απριλίου 1996

Σας ευχαριστώ για την συνεχή υποστήριξή σας στην ένωση του Τρινιδάδ και Τομπάγκο του Οντάριο μέσω της γενναιόδωρης δωρεάς σας.

Στην εκτίμηση για την υποστήριξή σας, θα επιδείξουμε το όνομα της επιχείρησής σας ως χορηγό σε οποιοδήποτε φυλλάδιο διαφήμησης που διανέμεται για αυτό το γεγονός.

Πάλι, σας ευχαριστήστε για την υποστήριξή σας.
Carlyle Damel
Πρόεδρος

 

 

 

 


 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ MISSISSAUGA ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ

4 Ιουνίου 2001

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,
Εξ ονόματος της Κυπριακής Κοινότητας Mississauga και της περιοχής, θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσφατη δωρεά σας στο Κυπριακό περίπτερο Carassauga.
Χωρίς την γενναιοδωρία σας, δεν θα ήμαστε σε θέση να μοιραστούμε τον Κυπριακό πολιτισμό με άλλους Καναδούς.

Η δωρεά σας επέτρεψε στο κυπριακό περίπτερο να διασκεδάσει περισσότερους από 10.000 επισκέπτες.
Η Κοινότητα υπερηφανεύεται για ένα άλλο επιτυχές έτος.

Άλλη μια φορά, σας ευχαριστήστε για την αναγνώριση της σημασίας της κληρονομιά μας στην κοινότητα.

Ειλικρινά, Νικος Kokkinou
Πρόεδρος


 

Παν-Ηπειροτική Pan-Epirotic Ομοσπονδία του Καναδά

20η Νοεμβρίου, 1999

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,

Η ομοσπονδία παν-Epirotic του Καναδά θα επιθυμούσε να εκφράσει τη μεγάλη εκτίμησή της για τη συμβολή σας στην επιτυχία πρώτα τελετή επηβραβεύσεων, το οποίο οργανώθηκε στις 13η Νοεμβρίου 1999, με το σκοπό για να απονείμει τους σημαντικούς σπουδαστές του.

Βίντεο σχετικά με την Πανηπηρωτική εκδύλωση του 1999. Παρουσιάζει τον κύριο Σπύρο Γούδα που προσφέρει τα Βραβεία Σπύρου Γούδα (Goudas Awards) στους καλίτερους Έλληνες μαθητές και μαθήτριες. Σε αυτο το βίντεο μπορείτε να δείτε την πρόεδρο της Πανηπηρωτικής οργάνωσης Ιωάννα Ρίζου.
Η συμβολή κάλυψε τα νομισματικά βραβεία, και τα προϊόντα Goudas για το μετά από-συμβαλλόμενο μέρος, ήταν γενναιόδωρα.
Σας ευχαριστούμε πάλι και ελπίζουμε στη μελλοντικές υποστήριξη και την εισαγωγή σας.

Ειλικρινά, Το σώμα κυβέρνησης
Ιωάννα Ρίζου (Ioanna Rizou)
Πρόεδρος

Είναι να αξιόλογο να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Ιωάννα Ρίζου είναι μεγαλομένη στον Καναδά, και τα Ελληνικά της και της ιδέες της είναι άψοχα.

Βίντεο σχετικά με την Πανηπηρωτική εκδύλωση του 1999. Παρουσιάζει τον κύριο Σπύρο Γούδα που προσφέρει τα Βραβεία Σπύρου Γούδα (Goudas Awards) στους καλίτερους Έλληνες μαθητές και μαθήτριες.

Σε αυτο το βίντεο μπορείτε να δείτε την πρόεδρο της Πανηπηρωτικής οργάνωσης Ιωάννα Ρίζου.

 


 

Τράπεζα της Νέας Σκοτίας και του ενωμένου τρόπου

15 Σεπτεμβρίου, 1993

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,
Επιθυμώ να εκφράσω την εκτίμησή μου για τη γενναιόδωρη δωρεά σας.
Σε αυτό που έχει γίνει μια σημαντική παράδοση, περίπου 300 ατομα από το δυτικό μετρό Τορόντο σύλλεξε για ένα ευχάριστο βράδυ με τους συναδέλφους τους και αυξημένος παραπάνω από $53.000.
Εξ ονόματος του ενωμένου τρόπου σας ευχαριστήστε πάλι για την υποστήριξή σας.

Δικοί σας πολύ αληθινά,
D.E. Ιππότης

 


 

Γενικό Προξενείο της Δημοκρατίας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο
Trinidad & Tobago Association
11 Φεβρουαρίου, 2003

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,
Εξ ονόματος της Επιτροπής του οργανισμού του Τρινιδάδ και Τομπάγκο/του Καναδά και όλλο του προσωπικόυ, επιθυμώ να μεταβιβάσω την ειλικρινείς εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας για την ευγενική γενναιοδωρία που επιδείξατε.
Η συμβολή σας ήταν πολύ σημαντική και βοήθησε στην αναμφισβήτητη επιτυχία μας.

Ειλικρινά,
Κα. Vernetta calvin-Smith,
Γενική Πρόξενος

 

 


 

Επιστολή που στέλνεται στα Ηνωμένα Έθνη

27 Μαρτίου 2003

Ηνωμένα Έθνη

Kofi  Annan, Γενικός Γραμματέας

Αξιότιμε Κύριε,

Η Εταιρία μας, Goudas Foods Ltd., είναι γνωστοί για τις συνεισφορές στις διάφορες οργανώσεις που υποστηρίζουν τους απολύτως ενδεείς, και απελπισμένους πεινασμένους ανθρώπους.

Προς το παρόν, εστιάζουμε στους ανεπιτυχείς ανθρώπους του Ιράκ, και δεδομένου ότι τα κύρια βασικά τρόφιμά τους είναι ρύζι.  
Θα επιθυμούσαμε να σας προσφέρουμε μερικές χιλιάδες τσουβάλια ριζιού ώστε να τα παραδώσετε άμεσα στους προαναφερθέντες ανθρώπους.

Είμαστε μια μέτρια επιχείρηση που κοιτάζει για να βοηθήσουμε εκείνους που βρίσκονται σε απελπισμένη κατάσταση και ανάγκη. 
Εντούτοις, για να πετυχουμε σε αυτήν την προσπάθεια, απαιτούμε την διαβεβαίωση από σας ότι αυτό το ρύζι θα φθάσει και θα διανεμηθεί στους ανθρώπους που την χρειάζονται απολύτως.

Τοποθετούμε αυτόν τον στόχο στα ικανά χέρια σας δεδομένου ότι έχετε κερδίσει τον παγκόσμιο σεβασμό ως αληθινό ειρηνικό ηγέτη.

Αναμένοντας για την απάντησή σας.

Με εκτίμηση, Goudas Foods Ltd.
Σπύρος Peter Γούδας, Πρόεδρος & CEO

Αυτή η συστημένη επιστολή εστάλθη στον Κ. Kofi A. Annan.
Αναμένουμε την απάντησή του με επιφύλαξη, για τις μελλοντικές ανάγκες.


Η εξοχότητά του Κ. Kofi A. Annan υποσχέθηκε να έχει γεύμα με τον κ. Σπύρο Peter Γούδα, στην επόμενη επίσκεψή του στον Καναδά.

 


 

Afro-καναδική καραϊβική ένωση του Χάμιλτον & Α.Ε. περιοχής.

7 Οκτωβρίου 2003

Αξιότιμε Goudas,
Εξ ονόματος των μελών της afro-καναδικής καραϊβικής ένωσης του Χάμιλτον και της περιοχής, προσφέρουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες και την εκτίμηση για τη βοήθειά σας στην παραγωγή της καραϊβικής νύχτας μας 2003 μια τεράστια επιτυχία.

Είχαμε περίπου 250 ανθρώπους και όλοι εμφανίστηκαν να απολαμβάνουν το βράδυ.
Τα τρόφιμα, η μουσική και η ψυχαγωγία ήταν εξίσου ευχάριστα.
Δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε κάνει χωρίς βοήθειά σας.
Πολλές ευχαριστίες και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στο μέλλον, για την αύξηση της Κοινότητάς μας.

Δικοί σας με σεβασμό,
Τορναδόρος Lloyd, συντονιστής προγράμματος
Beatrice C. McLean, Πρόεδρος


 

Beverly Mascoll Community Foundation

12 Ιουλίου 1996

Αγαπητε Σπυρος Peter Γουδας:

Εξ ονόματος της ολόκληρης ιδρύοντας ομάδας μας, θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά για της δωρεες σας και την συμβολή στη Beverly Mascoll Community Foundation.

Είναι λόγω των ανθρώπων όπως σας ότι επιτυγχάνουμε επιτυχώς τους στόχους μας.

Ειλικρινά, Beverly Mascoll

Από τη βιογραφία του Σπύρος Peter Goudas, με τον τίτλο, ο μετανάστης.

Μια πολύ όμορφη κυρία ονόμασε τη Beverly Mascoll

16 Μαΐου, 2001

Την άνοιξη του κ. του 1972. Το Σπύρος Peter Γουδας είχε ένα κατάστημα παντοπωλείων στην αγορά Kensington (εβραϊκή αγορά όπως αναφέρθηκε).

Ένα απόγευμα, είχε μια επίσκεψη από μια πολύ όμορφη κυρία που ονομάστηκε Beverly Mascoll ήταν ο ιδιοκτήτης Mascoll Beauty Supply Ltd. (καλλυντική επιχείρηση προμηθειών).

Όπως ηταν αναμενόταν, ο κ. Goudas, ως ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης τροφίμων, δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για καλλυντικές επιχειρήσεις.

Εντούτοις, παρά το γεγονός ότι δεν υπεάρξε προφανώς τίποτα που συζητά, η κυρία Mascoll επέμεινε να παίρνει όλα τα τρόφιμα που ηταν unsellable στις ελαφρώς χαλασμένες συσκευασίες ή έσχισαν τις ετικέτες.

 

 

 Beverly Mascoll Community Foundation 12 Ιουλίου 1996 Αγαπητε Σπυρο Peter Γουδα: Εξ ονόματος της ολόκληρης ιδρύοντας ομάδας μας, θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά για τη δωρεά σας και σας συμβολή στη Beverly Mascoll Community Foundation. Είναι λόγω των ανθρώπων όπως σας ότι επιτυγχάνουμε επιτυχώς τους στόχους μας. Ειλικρινά, Beverly Mascoll

Ο κ. Σπύρος Peter Γουδας συμφώνησε αν και ήταν πολύ περίεργος να ακούσει τον λόγο για τον οποίο μια γυναικα καλλυντικών  ζητά εκείνα τα προϊόντα.

Τότε είναι που έμαθε ότι η κυρία Beverly Mascoll ήταν επίσης ο ιδρυτής μιας οργάνωσης που βοήθησε τους φτωχούς ανθρώπους.

Ο κ. Σπύρος Peter Γουδας συνειδητοποίησε ότι αυτή η κυρία ήταν ομορφότερη στην καρδιά από την εμφάνιση.

Αυτή η θαυμάσια σχέση διάρκεσε μερικές δεκαετίες, μέχρι νωρίς στον αιώνα μας όταν Η Beverly πέρασε μακριά, (16 Μαΐου 2001) φεύγοντας πίσω από τις μνήμες σε χιλιάδες άνθρωποι που είχε βοηθήσει κατά τη διάρκεια των ετών.

Εκείνοι που ήξεραν τη Beverly Mascoll την βρήκαν για να είναι ένας σημαντικός άνθρωπος και θαυμάσιο πρόσωπο.

Η Beverly Mascoll, έλαβε πολλα βραβεία και τιμές, συμπεριλαμβανομένης της διαταγής του Καναδά, ( ORDER OF CANADA)

 

Ο κ. Σπύρος Peter Γουδας συνειδητοποίησε ότι αυτή η κυρία ήταν ομορφότερη στην καρδιά από την εμφάνιση.  Αυτή η θαυμάσια σχέση διάρκεσε μερικές δεκαετίες, μέχρι νωρίς στον αιώνα μας όταν Η Beverly πέρασε μακριά, (16 Μαΐου 2001) φεύγοντας πίσω από τις μνήμες σε χιλιάδες άνθρωποι που είχε βοηθήσει κατά τη διάρκεια των ετών.  Εκείνοι που ήξεραν τη Beverly Mascoll την βρήκαν για να είναι ένας σημαντικός άνθρωπος και θαυμάσιο πρόσωπο. Η Beverly Mascoll, έλαβε πολλές βραβεία και τιμές, συμπεριλαμβανομένης της διαταγής του Καναδά,

Ο κ Σπύρος Peter Γουδας ειπε σε μια συνεντευχη, οτι παρολο οτι ποτε δεν της εκανε ελενχο, κανενα απο τα πραγματα που της εδωνε ολα αυτα τα χρονια δεν πηγε χαμενο.

 


 

 

Ελληνική ορθόδοξη Κοινότητα Mississauga - προφήτης Elias 22 Νοεμβρίου, 2000 Αξιότιμε Κύριε. Goudas Εξ ονόματος της ελληνικής ορθόδοξης Κοινότητας Elias προφητών, θα επιθυμούσα να εκμεταλλευθώ αυτήν την ευκαιρία σας ευχαριστούμε μιά φορά πάλι για τη γενναιόδωρη υποστήριξή σας. Σας αληθινά, Πατέρας Peter Mentis, ιερέας

Ελληνική ορθόδοξη Κοινότητα Mississauga - προφήτης Elias

22 Νοεμβρίου, 2000

Αξιότιμε Κύριε. Goudas

Εξ ονόματος της ελληνικής ορθόδοξης Κοινότητας Elias προφητών, θα επιθυμούσα να εκμεταλλευθώ αυτήν την ευκαιρία σας ευχαριστούμε μιά φορά πάλι για τη γενναιόδωρη υποστήριξή σας.

Σας αληθινά, Πατέρας Peter Mentis, ιερέας

 

 


 

Πολιτιστική ένωση &  κληρονομιά Της Γουιάνας  18 Ιουλίου 1994

Αξιότιμε Κύριε. Goudas:
Εξ ονόματος της της Γουιάνας κληρονομιάς και της πολιτιστικής ένωσης, επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμβολή σας στην οργάνωσή μας, εκτιμήθηκε πολύ.

Δικοί σας αληθινά,
Shirley George Γραμματέας

 


 

Ελληνικό σπίτι για τους ηλικιωμένους Α.Ε.

17 Μαρτίου 1997

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,

Ο γυναικείος βοηθός του ελληνικού σπιτιού για την ηλικίας Α.Ε., επιθυμεί να επεκτείνει την εκτίμησή τους για τη γενναιόδωρη συμβολή σας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχιμένος υποστήριξη αυτής της αντάξιας αιτίας σας.

Με εκτίμηση,
Μαρία Capetanakis, Πρόεδρος

 


 

Κοινότητα της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας των Αγίων Panteleimon,
Anna και Παρασκευή (περιοχή Markham/της Υόρκης)

22 Απριλίου 2003

Αγαπημένος στο Λόρδο,

Κύριε. Goudas  Εξ ονόματος της κοινότητας της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας των Αγίων Panteleimon, Anna και Παρασκευή περιοχής Markham.


Κοινότητα της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας των Αγίων Panteleimon, Anna και Παρασκευή (περιοχή Markham/της Υόρκης) 22 Απριλίου 2003 Αγαπημένος στο Λόρδο, Κύριε. Goudas Εξ ονόματος της κοινότητας της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας των Αγίων Panteleimon, Anna και Παρασκευή περιοχής Markham.  Κοινότητα της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας των Αγίων Panteleimon, Anna και Παρασκευή (περιοχή Markham/της Υόρκης) 22 Απριλίου 2003 Αγαπημένος στο Λόρδο, Κύριε. Goudas Εξ ονόματος της κοινότητας της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας των Αγίων Panteleimon, Anna και Παρασκευή περιοχής Markham. Θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για το σας συνεχιμένος υποστήριξη και οι περισσότερες γενναιόδωρες δωρεές προς την κοινότητά μας και τους άστεγους και ενδεείς ανθρώπους της πόλης του Τορόντο. Οι συνεισφορές σας έχουν βοηθήσει αυτήν την κοινότητα καθώς επίσης και τη μεγαλύτερη κοινότητα της πόλης του Τορόντου με έναν θετικότερο τρόπο.  Ο Θεός να σας ευλογεί και όλους τους υπαλλήλους σας για την αγάπη και την υποστήριξή σαςΜε εκτίμηση, Αναθ. Odisseys Drossos, ιερέας κοινοτήτων Roula Karageorgiou, Πρόεδρος Philoptochos Θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για το σας συνεχιμένος υποστήριξη και οι περισσότερες γενναιόδωρες δωρεές προς την κοινότητά μας και τους άστεγους και ενδεείς ανθρώπους της πόλης του Τορόντο. Οι συνεισφορές σας έχουν βοηθήσει αυτήν την κοινότητα καθώς επίσης και τη μεγαλύτερη κοινότητα της πόλης του Τορόντου με έναν θετικότερο τρόπο.  Ο Θεός να σας ευλογεί και όλους τους υπαλλήλους σας για την αγάπη και την υποστήριξή σας.  Με εκτίμηση, Αναθ. Odisseys Drossos, ιερέας κοινοτήτων Roula Karageorgiou, Πρόεδρος PhiloptochosΘα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για το σας συνεχιμένος υποστήριξη και οι περισσότερες γενναιόδωρες δωρεές προς την κοινότητά μας και τους άστεγους και ενδεείς ανθρώπους της πόλης του Τορόντο.

Οι συνεισφορές σας έχουν βοηθήσει αυτήν την κοινότητα καθώς επίσης και τη μεγαλύτερη κοινότητα της πόλης του Τορόντου με έναν θετικότερο τρόπο.

Ο Θεός να σας ευλογεί και όλους τους υπαλλήλους σας για την αγάπη και την υποστήριξή σας.


Με εκτίμηση,
Αναθ. Odisseys Drossos, ιερέας κοινοτήτων
Roula Karageorgiou, Πρόεδρος Philoptochos

 

 

 


 

 

 

Πιστοποιητικό της εκτίμησης το ελληνικό σπίτι για τους ηλικιωμένους Inc 5 Μαρτίου 2004 Αυτό το πιστοποιητικό απονέμεται στον κ. Peter Goudas της Co. τροφίμων Goudas στην αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής σας στο Ελληνικό σπίτι για τους ηλικιωμένους Α.Ε. Dan Theodorou, κύριος υποδιευθυντής Κα. Bessy Manchavrakos, Πρόεδρος Ladies Auxiliary

 

Πιστοποιητικό της εκτίμησης το ελληνικό σπίτι για τους ηλικιωμένους Inc

5 Μαρτίου 2004

Αυτό το πιστοποιητικό απονέμεται στον κ. Peter Goudas  στην αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής σας στο Ελληνικό σπίτι για τους ηλικιωμένους  Α.Ε.
Dan Theodorou, κύριος υποδιευθυντής
Κα. Bessy Manchavrakos, Πρόεδρος Ladies Auxiliary

 


 

Ελληνική ορθόδοξη μητρόπολη του Τορόντο (Καναδά)

3η Ιουνίου 1999

Αξιότιμε Κύριε. Σπύρο Peter Γουδα Goudas,

Εξ ονόματος της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας προφητης Elias, θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε άλλη μια φορά για τη γενναιόδωρη υποστήριξή σας στην Κοινότητάς μας και στο φεστιβάλ οπως και στο παρελθόν.

Αυτό το έτος το ελληνικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις Παρασκευή, 16 Ιουλίου στη Δευτέρα 19 Ιουλίου.
Αρχικά, θα επιθυμούσαμε να σας προσκαλέσουμε ως φιλοξενούμενό μας και να απολαύσουμε την ελληνικές ατμόσφαιρα και την ψυχαγωγία.

Επίσης, μια τέτοια επιχείρηση απαιτεί πολλές προμήθειες.

Ελπίζοντας για τη συνεχιμένη υποστήριξή σας.
Δικοί σας αληθινά, Ο κ. Vasili Bakogiannis
Πρόεδρος φεστιβάλ

 


 

Ελληνική ορθόδοξη κοινότητα Mississauga - εκκλησία του προφήτη Elias

18 Οκτωβρίου 2000

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,


 Ελληνική ορθόδοξη κοινότητα Mississauga - εκκλησία του προφήτη Elias 18 Οκτωβρίου 2000 Αξιότιμε Κύριε. Goudas,  Ο κ. John Dagonas Ορθόδοξη Κοινότητα Mississauga, εκκλησία του προφήτη EliasΘα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για την καλή δωρεά σας οπος το προηγούμενο καλοκαίρι στο ετήσιο ελληνικό φεστιβάλ.   Ορθόδοξη Κοινότητα Mississauga, εκκλησία του προφήτη Elias.  Είναι με τη γενναιόδωρη υποστήριξη των συνεισφερόντων, όπως εσείς, τους οποίους η εκκλησία μας θα συνεχίσει για να αυξάνεται και να είναι ικανότερος να εξυπηρετήσει το Θεό και τους ανθρώπους του. Σας αληθινά, εκ μέρους της επιτροπής φεστιβάλ Ο κ. John Dagonas, Φεστιβάλ Cmt. ΠρόεδροςΘα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για την καλή δωρεά σας οπος το προηγούμενο καλοκαίρι στο ετήσιο ελληνικό φεστιβάλ.

 

Ορθόδοξη Κοινότητα Mississauga, εκκλησία του προφήτη Elias.


Είναι με τη γενναιόδωρη υποστήριξη των συνεισφερόντων, όπως εσείς, τους οποίους η εκκλησία μας θα συνεχίσει για να αυξάνεται και να είναι ικανότερος να εξυπηρετήσει το Θεό και τους ανθρώπους του.

Σας αληθινά, εκ μέρους της επιτροπής φεστιβάλ
Ο κ. John Dagonas,
Φεστιβάλ Cmt. Πρόεδρος

 

 

 

 

 

 

       Άγιος Francis Xavier Catholic School

8 Μαΐου 1995

Αξιότιμε Σπύρος Peter Γουδας Goudas:
Εξ ονόματος των μελών και των φίλων της ένωσης του Τρινιδάδ και Τομπάγκο του Οντάριο, θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω για τη συμβολή σας.
Ειλικρινά, Edwin Terry
Πρόεδρος


 

Το Jehovah ευλογεί τη διεθνή Α.Ε. Υπουργείων.

2 Μαρτίου 2004

Αξιότιμε Κύριε. Goudas, Ειλικρινείς χαιρετισμοί σε σας.

Ο κόσμος του Θεού που δηλώνεται «για τον ενδεή θα ξεχαστεί όχι πάντα: η προσδοκία των φτωχών δεν θα χαθεί για πάντα.

« Ψαλμός 9:18.Το Jehovah ευλογεί τα διεθνή Υπουργεία είναι εγγραμμένη φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία εμπνεύστηκε divinely από το Θεό.

Το 1992 JBIM είναι δεσμευμένο στην παραγωγή μιας διαφοράς στις ζωές των πιό ενδεών ανθρώπων σε κάθε φυλή και πολιτισμό με την επιδίωξη για να ικανοποιήσουν και τις πνευματικές και φυσικές ανάγκες.

Θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω για τη γενναιοδωρία και τη συμβολή σας που έχετε στο Jehovah ευλογείτε τα διεθνή Υπουργεία (JBIM) «αποστολή του ενδεούς».

Είναι με την ευχαρίστηση, ότι αναγνωρίζω την ευγένειά σας για να βοηθήσω εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί.
Άλλη μια φορά, ευχαριστήστε σας για την ευγένειά σας στην εξυπηρέτηση της κοινότητας και εκείνων λιγότερο τυχερών.

Μάιος εσείς και η οικογένειά σας ευλογείται για τη γενναιοδωρία σας.

Ειλικρινά, Hazel Hanson
Πρόεδρος

 

 

 

 

Γεωργική κοινωνία Schomberg

1 Ιουνίου 2003

Γεωργική κοινωνία Schomberg 1 Ιουνίου 2003 Αξιότιμε Κύριε. Σπύρος Peter Γουδας Goudas,  Εξ ονόματος της γεωργικής κοινωνίας Schomberg, θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιόδωρη δωρεά προϊόντος σας, η οποία βοήθησε να κάνει τη γεωργική έκθεση ανοίξεων μια επιτυχία. Andy MacPherson ΔιευθυντήςΑξιότιμε Κύριε. Σπύρος Peter Γουδας Goudas,

 Εξ ονόματος της γεωργικής κοινωνίας Schomberg, θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιόδωρη δωρεά προϊόντος σας, η οποία βοήθησε να κάνει τη γεωργική έκθεση ανοίξεων μια επιτυχία.

Andy MacPherson Διευθυντής

 


 

Sts. Constantine & Helen Greek Orthodox Church

21η Ιουνίου 1998

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,


Το ετήσιο φεστιβάλ του Sts. Το Constantine και η Helen «Opa Ελλάδα «98 " ήταν μια τεράστια επιτυχία.


Εξ ονόματος του ανώτερου υπαλλήλου, επιθυμούμε να επεκτείνουμε τη βαθύτερη ευγνωμοσύνη μας για τη γενναιοδωρία σας στην υποστήριξη αυτής της σημαντικότερης προσπάθειας της κοινότητάς μας.

Ο Θεός σας ευλογεί,

Ειλικρινά, Ο Δρ. K.L. Kouvelos-ενθαρρύνετε, MD.,
Γραμματέας - διοικητικό συμβούλιο.

Εξ ονόματος FR. Paul Drakos και το εκτελεστικό διοικητικό συμβούλιο

 

 

 


 

Η κυβέρνηση του Οντάριο Gilbert τυφώνα

Η κυβέρνηση του Οντάριο Gilbert τυφώνα Σπύρος Peter Γουδας Goudas 15 Δεκεμβρίου, 1988 Στην αναγνώριση του πνεύματος της γενναιοδωρίας στην Τζαμαϊκανή κίνηση ανακούφισης Gilbert τυφώνα. Η κυβέρνηση του Οντάριο είναι ευτυχής να αναγνωρίσει την υποχρέωση των τροφίμων Goudas.  Gerry Phillips Υπουργός της υπηκοότηταςΗ κυβέρνηση του Οντάριο Gilbert τυφώνα Σπύρος Peter Γουδας Goudas 15 Δεκεμβρίου, 1988 Στην αναγνώριση του πνεύματος της γενναιοδωρίας στην Τζαμαϊκανή κίνηση ανακούφισης Gilbert τυφώνα. Η κυβέρνηση του Οντάριο είναι ευτυχής να αναγνωρίσει την υποχρέωση των τροφίμων Goudas.  Gerry Phillips Υπουργός της υπηκοότητας

15 Δεκεμβρίου, 1988

Στην αναγνώριση του πνεύματος της γενναιοδωρίας στην Τζαμαϊκανή κίνηση ανακούφισης Gilbert τυφώνα.

Η κυβέρνηση του Οντάριο είναι ευτυχής να αναγνωρίσει την υποχρέωση των τροφίμων Goudas.

 

Gerry Phillips
Υπουργός της υπηκοότητας

 

 

Αν και ο κ. Goudas μέχρι το 2014, δεν έχει επισκεφτεί ποτέ το νησί της Τζαμάικας αυτο δεν σημαίνει ότι δεν έχει σύνδεση με φίλους εκεί.. Στην πραγματικότητα εάν επισκεφτείτε τα διαφορετικά τμήματα του ιστοχώρου μας θα συνειδητοποιήσετε ότι έγραψε βιβλια οπως Η ιστορία Ackee απεικόνιση των εθνικών φρούτων του νησιού, Η ιστορία ποδιών αγελάδων όποια είναι μια εύθυμη κωμωδία για την εισαγωγή αυτού του κομματιού του κρέατος στην καναδική αγορά, την έναρξή του στην τζαμαϊκανή διάλεκτο τοπικών διαλέκτων και την κατανόησή του του πολιτισμού Rastafarian, τον Βοβ Marley, το Marcus Garvey και Selassie Ι Rastafari, και Το δέντρο μάγκο όποιος απεικονίζει το Julie μάγκο ως μια από τις καλύτερες ποικιλίες μάγκο στον κόσμο. 

Αγαπητοί αναγνώστες:

Αν και ο κ. Σπύρος Peter Γουδας Goudas μέχρι το 2014, δεν έχει επισκεφτεί ποτέ το νησί της Τζαμάικας αυτο δεν σημαίνει ότι δεν έχει σύνδεση με φίλους εκεί..

Στην πραγματικότητα εάν επισκεφτείτε τα διαφορετικά τμήματα του ιστοχώρου μας θα συνειδητοποιήσετε ότι έγραψε βιβλια οπως

Η ιστορία Ackee απεικόνιση  των εθνικών φρούτων του νησιού,

Η ιστορία ποδιών αγελάδων όποια είναι μια εύθυμη κωμωδία για την εισαγωγή αυτού του κομματιού του κρέατος στην καναδική αγορά, την έναρξή του στην τζαμαϊκανή διάλεκτο τοπικών διαλέκτων και την κατανόησή του του πολιτισμού Rastafarian,

τον Βοβ Marley, το Marcus Garvey και

Selassie Ι Rastafari, και

Το δέντρο μάγκο όποιος απεικονίζει το Julie μάγκο ως μια από τις καλύτερες ποικιλίες μάγκο στον κόσμο.

 

 

Στην πραγματικότητα, σε ένα από τα βιβλία ο συγγραφέας σημείωσε ότι τζαμαϊκανοι τον αγαπανε και πινουν στην υγεία και την ευτυχία του.

Επομένως, αν και δεν έχει ταξιδεψει στο νησί, έχει τους φίλους σε κάθε πόλη και χωριό μέσα στο νησί.

 


 

Φιλανθρωπική ένωση «Evangelistria»

10 Αυγούστου 2003

Αξιότιμε Κύριε. Σπύρος Peter Γουδας Goudas
Εξ ονόματος όλων των μελών της Philoptochos κοινωνίας «Evangelistria» και όλων των μελών της εκκλησίας μας, θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιοδωρία σας δώρων και χρόνου που ήταν πρόσφατα γίνοντας προς την εκκλησία Panagia.

Στο κλείσιμο, πάλι θα επιθυμούσαμε να επεκτείνουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας σε σας, και να προσεηθούμε ότι το Panagia σας κρατά κάτω από την προστασία της, και ότι ο Λόρδος μας σας χορηγεί κάθε ευτυχία και τις πνευματικές ευλογίες από τον ουρανό ανωτέρω.
Δικοί σας με τις καλύτερες ευχές και την ευλογία του φορτίου,
Αναθ. FR. Peter J. Avgeropoulos, ιερέας κοινοτήτων
Helen Spyridis, Πρόεδρος Philoptochos

 


 

 

Ελληνικό σπίτι για τους ηλικιωμένους Α.Ε.

4 Μαρτίου 1996

Μαρία Capetanakis Σας ευχαριστούμε για τη συνεχιμένος υποστήριξή σας σε αυτήν την αντάξια αιτία

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,


Ο γυναικείος βοηθός του ελληνικού σπιτιού για την ηλικίας Α.Ε. επιθυμία να επεκταθεί η εκτίμησή τους για το σας γενναιόδωρη συμβολή στο ετήσιο γεύμα KOULOUMA τους, το οποίο ήταν μια μεγάλη επιτυχία.


Σας ευχαριστούμε για τη συνεχιμένος υποστήριξή σας σε αυτήν την αντάξια αιτία.

Με εκτίμηση, Μαρία Capetanakis

Πρόεδρος

 

 

 

 

 


 

Μπαρμπάντος Α.Ε.  σπίτι για τους ηλικιωμένους στον (Καναδά).

9 Ιανουαρίου 1995

Αξιότιμη Κυρία. Goudas:
Σας ευχαριστώ για τη γενναιόδωρη συμβολή σας στο banquesτον.
Το γεγονός έχει μια τεράστια επιτυχία.
Καλύτερες ευχές για το νέο έτος από τον ανώτερο υπάλληλο του Μπαρμπάντος σπιτιού του Καναδά
Δικοί σας αληθινά, Joan Rowe
Πρόεδρος, συμπόσιο ερανικού

 


 

Constantine & Helen Greek Orthodox Church και ST Παρεκκλησι Phanourios

Ιουνίου 2002

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,
Οι Άγιοι Constantine και Helen Greek Orthodox Church έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε μια σημαντικές ανακαίνιση και μια επέκταση των εγκαταστάσεων.

Υπάρχει ακόμα ένα μέρος της εργασίας που γίνεται Beautification της εκκλησίας μας.
Αυτο μπορεί μόνο να ολοκληρωθεί με τη συνεχή γενναιοδωρία σας.

Ο ιερέας κοινοτήτων, το διοικητικό συμβούλιο και η κοινωνία Philoptochos θα επιθυμούσαν να ευχαριστήσουν την επιχείρησή σας και εσας προσωπικά για την υποστήριξή σας.

Αναθ. FR. Απόστολος (Paul) Drakos, ιερέας κοινοτήτων
Ο Δρ. Απόστολος Tountas, Πρόεδρος

http://www.stsconstantineandhelen.com/Council.html

 

 

 


 

Πάθος για τη μόδα σχεδιαστών φυλετικής μειονότητας.

10 Απριλίου 1995

Γράφω σχετικά με «Ochonma «95»,  για τις 11 Μαρτίου 1995 στο κοινοτικό κέντρο αναψυχής Oriole στη βόρεια Υόρκη. Το γεγονός ήταν επιτυχές από πολλές απόψεις λόγω της εγγυοδοσίας από τις επιχειρήσεις όπως δικοί σας.
Η πραγματική παρουσία σας ήταν μεγάλης ενθάρρυνσης.

Με την παρουσία εκθέσατε σε μας το ειλικρινείς ενδιαφέρον και τη δέσμευσή σας για τις κοινοτικές προσπάθειες ανάπτυξής μας να επιδείξουμε την εργασία των σχεδιαστών φυλετικής μειονότητας.

Εξ ονόματος της ομοσπονδίας των οργανώσεων του Τρινιδάδ & του Τομπάγκο του Οντάριο, Θα επιθυμούσα να πω ένα μεγάλο ευχαριστω για τη γενναιόδωρη δωρεά σας.

Ειλικρινά, Beryl Nicholson
Συντονιστής γεγονότος

 

 


 

Άγιος Francis Xavier Catholic School

9 Μαρτίου 1992

Αξιότιμε Κύριε. Goudas:
Εξ ονόματος του ST Francis Xavier Catholic School, θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιόδωρη δωρεά κονσερβοποιημένος σας τρόφιμα και τροπικά μη αλκοολούχα ποτά.
Πάλι, σας ευχαριστήστε για τη συνεργασία σας.
Σας ειλικρινά, J. Vasano
Προιστάμενος κακίας

 


 

 

Πίνακας Philoptochos μητροπόλεων του Καναδά

30 Δεκεμβρίου, 2003

Αξιότιμε Κύριε. Goudas
Εξ ονόματος των μελών του πίνακα Philoptochos μητροπόλεων, θα επιθυμούσα να εκμεταλλευθώ αυτήν την ευκαιρία ειλικρινά σας ευχαριστώ για τη γενναιόδωρη συμβολή σας στο Philoptochos μας.

Είναι η υποστήριξή σας που επιτρέπει σε Philoptochos για να κρατήσει τις πόρτες της ανοικτές και να παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη σε εκείνοι που είναι στην ανάγκη.

Άλλη μια φορά, είμαστε ευγνώμονες για τη γενναιοδωρία σας.
Ειλικρινά, Pauline Missios
Πρόεδρος, πίνακας Philoptochos μητροπόλεων του Καναδά


 

Όλη η πλήρης εκκλησία Ευαγγέλιου εθνών

8η Ιουνίου 1995

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,
Χαιρετισμοί σε σας στο πολύτιμο όνομα του Λόρδου και του savior μας Ιησούς Χριστός, Amen.
Σας ευχαριστώ για τα τρόφιμα στη μεγάλη κοινότητά μας σε αυτήν την χαρούμενη περίπτωση της εκτίμησης του πάστορά μας.

Σαν σώμα, έχουμε δει τις θυσίες, τις συνεισφορές και τις πολυάριθμες ώρες που αναθ. Ο Δρ. Ο Samuel Donkor έχει επενδύσει στην κοινότητά μας.
Υπό αυτήν τη μορφή, έχουμε θέσει να τιμήσουμε και να εκφράσουμε την εκτίμησή μας.
Από αυτήν την δωρεά, στην πράξη, έχετε αντηχήσει τα συναισθήματά μας στο μεγάλο ηγέτη μας.
Είμαστε οι πιό ευγνώμωνι σε σας για αυτήν την ανθρωπιστική χειρονομία.
Προσευχόμαστε για την εύνοια του Θεού στη ζωή σας και στις επιχειρησιακές επιχειρήσεις σας.

Παραμείνετε ευλογημένος, Αναθ. Ralph Dartey
(Συνδυαζόμενος πάστορας)

 


 

Κέντρο νεολαίας λύδιων λίθων

23 Δεκεμβρίου, 1994

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,
Σας ευχαριστώ για τη γενναιόδωρη δωρεά των λεπτών και τροφίμων από την επιχείρησή σας.
Όταν τα δύο van loads έφθασαν, γεμισμένα με όλα εκείνα τα θαυμάσια προϊόντα, ήμαστε συγκλονισμένοι.

Η συμβολή σας σε αυτα τα Χριστουγέννα ήταν σημαντικα λαμβανόμενη, Χάρι στην εκτιμημένη υποστήριξη σας.
Εκτιμάμε το δώρο σας και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να είστε εταιρικός υποστηρικτής του κέντρου νεολαίας λύδιων λίθων.
Ειλικρινά, Touchstone Youth Centre
Sabine Wood, Executive Director

 


 

AFRO-ΚΑΝΑΔΙΚΑ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΙΛΤΟΝ & ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

 

26 Αυγούστου 2003

Αξιότιμη Κυρία Goudas:
Θα επιθυμούσα να εκμεταλλευθώ αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσω πάλι για τη γενναιοδωρία του στην υποστήριξη των εορτασμών της afro-καναδικής καραϊβικής ένωσης του Χάμιλτον και της περιοχής.
Αυτό το γεγονός ήταν ιδιαίτερα επιτυχές και οφείλουμε πολλή ευγνωμοσύνη για τη συμβολή σας.

Αρκετοί εθνικά διαφορετικοί άνθρωποι από το νότιο Οντάριο ηταν παρευρεθεί σε αυτό το γεγονός, δεδομένου ότι η afro-καναδική καραϊβική ένωση είναι η βασική επαφή για τη περιοχή του Χάμιλτον.
Ο βασικός ομιλητής μας ήταν η γενικός πρόξενος του Τρινιδάδ και Τομπάγκο, κα. Vernetta calvin-Smith.
Ειλικρινά, Τορναδόρος Lloyd, συντονιστής προγράμματος
Beatrice C. McLean, Πρόεδρος


 

 

Ελληνικό σπίτι για τους ηλικιωμένους

23 Φεβρουαρίου, 2004

Αξιότιμε Κύριε. Goudas:
Θα επιθυμούσα να εκμεταλλευθώ αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τη γενναιόδωρη δωρεά αγαθών σας στους ελληνικούς εγχώριους μισθωτές μας.
Στο ελληνικό σπίτι, οι κάτοικοι λαμβάνουν την προσοχή που πρέπει να συνεχίσουν στην πληρέστερη δυνατότητά τους.
Σημαίνει περισσότερη ανεξαρτησία, ένα ευρύτερο φάσμα των δραστηριοτήτων και των πολύ βελτιωμένων ιδιοτήτων της ζωής, οι οποίες όλες προβλέπονται ασφαλή και γνωστά πολιτιστικά να περιβάλουν.
Μέσω της άμεσης προσοχής και ενός ευρέος φάσματος των προγραμμάτων, το ελληνικό σπίτι βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σημαντικές φυσικές και ψυχοκοινωνικές προκλήσεις.


ΣΑξιότιμε Κύριε. Goudas: Θα επιθυμούσα να εκμεταλλευθώ αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τη γενναιόδωρη δωρεά αγαθών σας στους ελληνικούς εγχώριους μισθωτές μας. Στο ελληνικό σπίτι, οι κάτοικοι λαμβάνουν την προσοχή που πρέπει να συνεχίσουν στην πληρέστερη δυνατότητά τους. Σημαίνει περισσότερη ανεξαρτησία, ένα ευρύτερο φάσμα των δραστηριοτήτων και των πολύ βελτιωμένων ιδιοτήτων της ζωής, οι οποίες όλες προβλέπονται ασφαλή και γνωστά πολιτιστικά να περιβάλουν. Μέσω της άμεσης προσοχής και ενός ευρέος φάσματος των προγραμμάτων, το ελληνικό σπίτι βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σημαντικές φυσικές και ψυχοκοινωνικές προκλήσεις.  Στην υποστήριξη του ελληνικού σπιτιού, μας βοηθάτε για να εξυπηρετήσετε καλύτερα το γηράσκοντα πληθυσμό μας με μια κατάσταση νέο κτήριο τέχνης που θα ενισχύσει πολύ και ενίσχυση στην παράδοση της ποιοτικής περίθαλψης και της υπηρεσίας στους κατοίκους μας. Σας ευχαριστούμε, μιά φορά πάλι, για την εκτίμηση και την καλοκαγαθία σας στην υποστήριξη της αιτίας μας.  Με τους θερμούς προσωπικούς σεβασμούς, Danny Theodorou Κύριος υποδιευθυντήςτην υποστήριξη του ελληνικού σπιτιού, μας βοηθάτε για να εξυπηρετήσετε καλύτερα το γηράσκοντα πληθυσμό μας με μια κατάσταση νέο κτήριο τέχνης που θα ενισχύσει πολύ και ενίσχυση στην παράδοση της ποιοτικής περίθαλψης και της υπηρεσίας στους κατοίκους μας.

Σας ευχαριστούμε, μιά φορά πάλι, για την εκτίμηση και την καλοκαγαθία σας στην υποστήριξη της αιτίας μας.


Με τους θερμούς προσωπικούς σεβασμούς,
Danny Theodorou
Κύριος υποδιευθυντής

 

 


 

 

«Panagia» Philoptochos Η φιλανθρωπική ένωση των Ελληνιδών κυριών

 

11 Οκτωβρίου 2003

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,
Εξ ονόματος της κοινωνίας «Panagia» Philoptochos Annunciation της Virgin Mary Greek Orthodox Cathedral του Τορόντου, θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις καλές και γενναιόδωρες δωρεές σας στην εκκλησία μας κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους.

Πατέρας Peter Avgeropoulos Parish PriestΟι δωρεές σας τροφίμων και προμηθειών έχουν βοηθήσει τη φιλανθρωπική κοινωνία μας και η εκκλησία μας επιτυγχάνει τους στόχους της, με την υποστήριξη των προσπαθειών μας να βοηθήσουμε εκείνων στην ανάγκη, για να καλύψει τις διάφορες δαπάνες εκκλησιών, και προ πάντων, να καταστήσει το πιθανό να διαδώσει το Word και την αλήθεια που είναι στο Λόρδο και το λυτρωτή μας Ιησούς Χριστός.

Προσευχόμαστε ότι ο Λόρδος μας ευλογεί πάντα σας και την οικογένειά σας με τις άφθονες ευλογίες από ανωτέρω, την κράτηση και τη συντήρηση σας και δικών σας με την υγεία, την ευτυχία, την ευημερία, και την πνευματική αύξηση, μέσω των προσευχών και των μεσολαβήσεων της Virgin Mary.

Άλλη μια φορά, σας ευχαριστήστε για την υποστήριξη και τη γενναιοδωρία σας.

 

Με εκτίμηση, Πατέρας Peter Avgeropoulos Parish Priest

Πρόεδρος Spyridis Helen (Ελένη Σπυριδης) του Philoptochos

 

 

 

 

Τα Μπαρμπάντος ST Michael Alumni (Τορόντο) Α.Ε.

Αξιότιμη Κυρία. Goudas:
Ο ανώτερος υπάλληλος και τα μέλη των Μπαρμπάντος ST Michal Alumni (Τορόντο) Α.Ε. επιθυμίες να μεταβιβαστούν οι ειλικρινείς ευχαριστίες για την πολύ γενναιόδωρη συμβολή σας στο 21ο εορτασμό επετείου μας.
Τα κέρδη που πραγματοποιούνται από αυτό και άλλα γεγονότα δίνονται στις τοπικές φιλανθρωπίες.

Παρέχουμε επίσης τη βοήθεια υπό μορφή υποτροφίας σε έναν σπουδαστή που παρευρίσκεται σε ένα πανεπιστήμιο στον Καναδά, και εμείς παρέχετε τη χρηματοδοτική συνδρομή στα μέλη της κοινότητας οπουδήποτε είναι δυνατόν.
Στο παρελθόν οι γενναιόδωρες δωρεές σας στοιχείων τροφίμων είναι οι πολυτιμότερες.
Δικοί σας αληθινά, Dolores McIntosh
(Κοινωνική Επιτροπή εδρών)


ΤΟ εθνικο Συμβουλίου των νήσων Μπαρμπάντος Α.Ε. του Καναδά. (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ)

10 Μαρτίου 2004

Τα μέλη του εθνικού Συμβουλίου των των νήσων Μπαρμπάντος ενώσεων στην Α.Ε. του Καναδά επιθυμία να ευχαριστηθούν για τη δωρεά σας. Η συμβολή σας εκτιμήθηκε πάρα πολύ. Οι εισπράξεις από το ερανικό μας πηγαίνουν προς την έρευνα για την ασθένεια κυττάρων και στο κύτταρο δρεπανιών, διαγνωστική τάξη στο νοσοκομείο για τα άρρωστα παιδιά.

Σας εύχομαι την καλή υγεία και το καλύτερο της τύχης στις μελλοντικές προσπάθειές σας.
Δικοί σας με σεβασμό,
Gloria West, πρόεδρος

 


 

Οικογενειακό γεύμα Χριστουγέννων q-Ssis

16 Μαρτίου 1994

Αξιότιμε Κύριε. Goudas, Εκμεταλλευόμαστε αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στο ετήσιο οικογενειακό γεύμα Χριστουγέννων μας.

«βραβείο οικογενειακών γευμάτων Χριστουγέννων " που είναι λαμβάνοντας υπόψη για να τιμήσει σας και την επιχείρησή σας για τη βοήθειά σας. Σας ευχαριστούμε και παραμένουμε, Δικοί σας πολύ αληθινά, Α.Ε. οικογενειακών γευμάτων Χριστουγέννων q-Ssis. Harry E. Kioussis ΠρόεδροςΘα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι με τη συμβολή σας εξυπηρετήσαμε 5.114 άτομα και εκανέ πολλά οικογένειες και παιδιά ευτυχείς κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής.

Επομένως είμαστε ευτυχείς να σας συγχάρουμε και να εσωκλείσουμε διά του παρόντος το «βραβείο οικογενειακών γευμάτων Χριστουγέννων " που είναι  λαμβάνοντας υπόψη για να τιμήσει σας και την επιχείρησή σας για τη βοήθειά σας.
Σας ευχαριστούμε και παραμένουμε, Δικοί σας πολύ αληθινά,
Α.Ε. οικογενειακών γευμάτων Χριστουγέννων q-Ssis.
Harry E. Kioussis Πρόεδρος

 

 

 

 


 

ST  MICHAEL η αγγλικανική εκκλησία ARCHANGEL του Καναδά

3 Οκτωβρίου 2004

Εκ μέρους οι κοινότητες του ST Michael η αγγλικανική εκκλησία αρχαγγέλων γράφω στο εκείνο το εσείς για τη γενναιόδωρη δωρεά σας.
Το δώρο σας κατέστησε το βράδυ μας πολύ επιτυχές. Τα κεφάλαια ότι η κοινότητα αυξάνει τις βοήθειες εμείς για να συναντήσει τις δεσμεύσεις μας για την κοινότητά μας όπως το μας ξεπερνούν τα προγράμματα: Πάρκο μαύρο Musuem σε Collingwood και την εκκλησία κοινοτήτων και σχολείο του Σέφιλντ στον ποταμό πιθήκων μέσα Μπελίζ.
Άλλη μια φορά ως εταιρικούς γείτονα και φίλο σας ευχαριστώ για τη συμβολή σας υπέρ της κοινότητάς μας.

Πιστά, Πατέρας Keith Byer
Ιερέας υπεύθυνος

 


 

Ρ. J. Λέσχη των γηράσκοντα πληθυσμό Smith

28 Φεβρουαρίου, 1995

Αγαπητός Peter:

Είμαι ευτυχής για σας στις επιτυχίες σας κατά τη διάρκεια των ετών  «από τα κουρέλια στους πλούτους».
Πρόκειται τόσο πολύ ιδιαίτερα να επαινεσθείτε.
Ελπίζω «ο νέος καναδικός επιχειρηματίας του βραβείου «93 " έτους συνεχίζει να παράγει τη νέα επιχείρηση για σας.

Peter, οι άνθρωποι στο συγκρότημά μας έχουν εκτιμήσει πολύ τη δωρεά τροφίμων σας.
Εξ ονόματός τους, σας ευχαριστήστε πολύ, πάρα πολύ.

Δικος σας αληθινά,
Fred Poyhonen, V.P.

 


 

ΤΡΙΝΙΔΑΔ ΚΑΙ ΤΟΜΠΑΓΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΜΕΡΑΣ  

Trinidad & Tobago Association

29η Μαρτίου 2002

Απονεμημένε: Σπύρος Peter Goudas

Πολλυ Culturalism

Στην εκτίμηση της σημαντικών συμβολής και της αφιέρωσής σας στην ανάπτυξη των τεχνών, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση της Δημοκρατίας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο στον Καναδά.

Ο κ. Kenn Φ. Shah πρόεδρος Republic Day Celebrations

Ο κ. Cyril Blanchfield Council General για το Τρινιδάδ και Τομπάγκο.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βραβείο δεδομένου ότι απεικονίζει τη συμβολή του Σπύρος Peter Goudas' στις πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσα στον καραϊβικό πολιτισμό, και την τρέχουσα υποστήριξή του για το φεστιβάλ Caribana. Επησης του εγινε προταση να γεινη ιππικωος και να του δωσουν το κληδη του κρατους

Το γεγονός ήταν ένας διπλός εορτασμός.
 Ήταν επίσης 60α γενέθλια του Σπύρος Peter Goudas'.

Ο πρωτος στην αριστερη φωτογραφια δυο μηνες πριν πεθανη.
Ο Σπυρος Γουδας εγραψε αθρο για τον 04 May 2002 REMEMBERING KENN F. SHAH

 

 

 


 

Το διοικητικό συμβούλιο Τζαμαϊκανών και ενθαρρυντικός Οργανώσεις στον Καναδά, Α.Ε.

19 Μαΐου 1994

Θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιόδωρη υποστήριξή σας στην υποδοχή συμβάσεών μας που θα κρατηθεί στο τζαμαϊκανό καναδικό κέντρο.
Η δημόσια αναγνώριση θα δοθεί σε σας και την επιχείρηση/στην οργάνωσή σας για τη συμβολή σας τροφίμων/ανανεώσεων.
Θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να επιθυμήσουμε ότι συνεχίσατε την επιτυχία σε όλες τις προσωπικές και επιχειρησιακές προσπάθειές σας.
Appreciatively,
Patricia Williams.


 

 

 

Η επιείκεια τοποθετεί την αποστολική εκκλησία Zion

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για τη δωρεά σας τροφίμων στην ετήσια Συνθήκη μας.
Με τη βοήθειά σας ήμαστε σε θέση να επιτρέψουμε επαρκώς την καθεμία στη συμμετοχή.

Πάλι, σας ευχαριστήστε πάρα πολύ, και μπορεί Θεός να σας ευλογήσει πλουσιοπάροχα.
Ο κοινοτικός πάστοράς σας.
Η επιείκεια τοποθετεί την αποστολική εκκλησία Zioni
Elder Ρ. Άντερσον

  


 

Το ST Francis της εκκλησίας Assisi

15η Ιανουαρίου, 2004

Attn: Ο κ. Πάνος
Σας ευχαριστώ για τη γενναιόδωρη δωρεά κονσερβοποιημένων τροφίμων σας που χρησιμοποιούνται προς τη μηνιαία τράπεζα τροφίμων μας.
Έχουμε περίπου 130 οικογένειες κάθε μήνας στην τράπεζα τροφίμων μας. Η δωρεά σας θα μας βοηθήσει πολλή.
Ο Θεός Μαΐου ευλογεί εσείς σας δίνει την ειρήνη και την ευημερία για το ερχόμενο έτος.
Σας ειλικρινά, Joan Yim

 


 

Παν-Epirotic  Ομοσπονδία Καναδά

10η Ιανουαρίου, 1999

Αξιότιμε Κύριε. Goudas, Εξ ονόματος του σώματος κυβέρνησης του εορτασμού παραμονής του νέου έτους παν-Epirotic, θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμβολή σας.

Η γενναιοδωρία σας ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία αυτού του γεγονότος.
Επιθυμούμε ότι το 1999 θα είναι ένα ακμάζον έτος για σας και την οργάνωσή σας.

Ειλικρινά, Ιωάννα Ρίζου (Ioanna Rizou)
Πρόεδρος

 


 

Ορθόδοξη μεταμόρφωση Tou Sotiros εκκλησιών

Ο κ. Goudas,

Είμαι πολύ ευτυχής να σας στείλω αυτήν την επιστολή με τις ευχαριστίες μας για την πρόσφατη δωρεά σας στην οργάνωσή μας.

Προσεύχομαι ότι ο Λόρδος μας μπορεί να σας ευλογήσει και να παραχωρήσει σε σας άφθονα κάθε υλικό και πνευματικό δώρο.

Με την αγάπη μου στο Λόρδο
FR. Charalambos Elles

 

 

 

 

 

 

Τζαμαϊκανή καναδική ένωση αντιπροσωπείας μελών GTA

1 Μαρτίου 1994

Αξιότιμε Κύριε. Goudas:
Εξ ονόματος της τζαμαϊκανής καναδικής ένωσης παρακαλώ δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου για τη δωρεά που κάνατε στη μαύρη ημέρα γεγονότος ιστορίας μας. Υπεάρξαν περίπου 230 άνθρωποι παρόντες.
Αναγνωρίσαμε τη συμβολή σας περιοδικά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, και ενθαρρύναμε επίσης το ακροατήριο για να υποστηρίξουμε την επιχείρησή σας.
Θα γράφουμε για τη συμβολή σας στο επόμενο ζήτημα του ενημερωτικού δελτίου της ένωσης, έτσι ώστε όλα τα μέλη μας να μπορούν να ενημερωθούν για τη γενναιοδωρία σας.

Άλλη μια φορά το JCA σας ευχαριστεί πάρα πολύ για τη δωρεά σας.

Ειλικρινά, Billroy Powell
Κοινοτικός εργαζόμενος ανάπτυξης


 

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΡΕΝΑΔΑΣ

439 πανεπιστημιακό Ave., ακολουθία 930
Τορόντο, Οντάριο, Καναδάς, M5G 1Y8

24 Μαρτίου, 2005

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ GOUDAS
Θα επιθυμούσαμε να επεκτείνουμε έναν πρόσθετο σας ευχαριστούμε στα τρόφιμα Goudas για τη συμβολή τους στην προσπάθεια ανακούφισής μας, μετα απο τον τυφονα.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΡΕΝΑΔΑΣ

 


 

Περίπατος 2005 παγκόσμιας συνεργασίας ιδρύματος Καναδάς Aga Khan

Aknowledgement στα τρόφιμα Goudas

Σας ευχαριστώ για την παραγωγή ενός κόσμου της διαφοράς.Σεβασμοί,
Περίπατος παγκόσμιας συνεργασίας
Μια πρωτοβουλία του ιδρύματος Καναδάς Aga Khan

 


 

Ελληνική ένωση οφελών Antartikon

Τορόντο, 1994

Η ελληνική ένωση οφελών Antartikon aknowledges υπερήφανα και ευχαριστεί ειλικρινά τον κ. Σπύρος Γουδας Goudas, ιδιοκτήτης Goudas των τροφίμων ΕΠΕ. για τις γενναιόδωρες συνεισφορές και τη συνεχή υποστήριξή σας στην ένωσή μας.

Τομ Jiannou Πρόεδρος ευχαριστεί ειλικρινά τον κ. Σπύρος Γουδας Goudas, ιδιοκτήτης Goudas των τροφίμων ΕΠΕ. για τις γενναιόδωρες συνεισφορές και τη συνεχή υποστήριξή σας στην ένωσή μας.

Τομ Jiannou Πρόεδρος

 


 

Καθημερινή τράπεζα τροφίμων ψωμιού

1 Μαρτίου 2004

Αγαπητός αντιπρόσωπος επιχείρησης:

Επιθυμούμε να αναγνωρίσουμε τη γενναιοδωρία σας κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους.
Ο πιό βεβαίως εκτιμάμε τη δωρεά αυτού του προϊόντος σας εξ ονόματος εκείνων στην ανάγκη που γυρίζουν στις τράπεζες τροφίμων για τη βοήθεια.
Αυτήν την περίοδο, 160.000 άνδρες, οι γυναίκες και τα παιδιά λαμβάνουν τα φιλανθρωπικά τρόφιμα κάθε μήνα στη μεγαλύτερη περιοχή του Τορόντου. Δυστυχώς, 37% τους είναι παιδιά.

Μέσω 190 αντιπροσωπειών μελών μας--τράπεζες τροφίμων, πτώση-στα κέντρα, τους ξενώνες και τα προγράμματα προγευμάτων σε όλο το GTA--Προσπαθούμε να θεραπεύσουμε τη συνεχιμένος ανάγκη.

Εκτός από τη βοήθεια τον πεινασμένου, μπορούμε όλοι να πάρουμε την ικανοποίηση στην παρέκκλιση των χρήσιμων ή/και θρεπτικών προϊόντων από περιοχές υλικών οδόστρωσης που φροντίζουν έτσι το περιβάλλον.

Με τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την καλή υποστήριξή σας,

Δικοί σας αληθινά, Mary Anne Neville
Βοηθός στον εκτελεστικό διευθυντή


 

Το εθνικό Συμβούλιο τζαμαϊκανών και των ενθαρρυντικών οργανώσεων του Καναδά.

27 Απριλίου 1994

Αξιότιμε Κύριε. Goudas: Σας ευχαριστώ για την επιβεβαίωση ότι υποστηρίζετε προς την υποδοχή μας, η οποία θα κρατηθεί στο τζαμαϊκανό καναδικό κέντρο.
Η συμβολή σας δεν θα πάει παραγνωρισμένη και θα λάβει τη δημόσια αναγνώριση.
Επιθυμούμε ότι συνεχίσατε την καλές υγεία και την επιτυχία στις επιχειρησιακές προσπάθειές σας!
Appreciatively, Patricia Williams
Διοικητικό συμβούλιο

 


 

Donald Willard Moore Scholarship Fund

20 Αυγούστου 1997

Αξιότιμη Κυρία. Goudas:


Εκμεταλλεύομαι αυτήν την ευκαιρία να σας ρωτήσω, άλλη μια φορά για μια δωρεά για το Donald Willard Moore Scholarship Fund, η οποία παρέχει μια υποτροφία κάθε έτος σε έναν μαύρο ή καραϊβικό σπουδαστή που εισάγει το δεύτερο έτος μιας επιχειρησιακής σειράς μαθημάτων σε George Brown College.
Είμαστε πολύ ευγνώμονες για την υποστήριξη παρελθόντος σας και ελπίζουμε ότι μπορείτε να μας βοηθήσετε πάλι φέτος .
Μέχρι τώρα τέσσερις υποτροφίες έχουν απονεμηθεί και ελπίζουμε να απονείμουμε μια άλλη μια φέτος.

Σας ευχαριστούμε πάλι για την υποστήριξή σας.
Δικοί σας αληθινά
Gordon Bynoe, Πρόεδρος

 

 


 

ARMADALE ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

27 Απρ. 2006

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΔΩΝ ΜΑΣ.
ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!
ΤΟ FUNDRASING ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΟΥ CWHO NORMALY ΠΟΛΛΏΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΏΝ ΌΧΙ ΙΚΑΝΌΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΊ.

ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ,
ARMADALE ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
A.C JOHNSON

 

 


 

ST.CONSTANTINE & ΤΗΣ HELEN

2 Ιούν. 2006

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,
Εξ ονόματος των μελών της κοινωνίας μας θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για τη γενική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των ετών.

Τοm Giannou

Η συμβολή των τροφίμων σας βοηθά πολλούς φτωχούς ανθρώπους της περιοχης μας.
Τοm Giannou. Πρόεδρος

 


 

Afro-καναδική καραϊβική ένωση του Χάμιλτον & Α.Ε. περιοχής.

31 Οκτωβρίου 2002

Αγαπητε Κύριε. Goudas,
Εξ ονόματος των μελών της Afro καραϊβικής  Καναδικής ένωσης του Χάμιλτον.
Προσφέρω την πιό ειλικρινη εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας, για όλη τη βοήθειά σας, στην παραγωγή της «καραϊβικής νύχτας 2002» κρατημένες 27 Οκτωβρίου, ένα επιτυχές.
Είχαμε περίπου 250 ανθρώπους, και όλοι εμφανίστηκαν να έχουν έναν καλό χρόνο.
Ο ομιλητής φιλοξενουμένων μας, γενικός πρόξενος των Μπαρμπάντος, κα. Kay McConney παρέδωσε μια πολύ οδυνηρή και uplifting ομιλία.
Τα τρόφιμα, η μουσική και η ψυχαγωγία ήταν εξίσου ευχάριστα.
Δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε κάνει χωρίς βοήθειά σας.
Πάλι, πολλές ευχαριστίες και ανυπομονούμε να εργαστούμε μαζί με σας στο μέλλον , για την αύξηση της κοινότητας.
Τα παιδιά απόλαυσαν τα πρόσθετα ποτά που δόθηκαν από σας.

Δικοί σας με σεβασμό, Beatrice McLean, Πρόεδρος
Τορναδόρος Lloyd, συντονιστής προγράμματος


 

Ελληνική ένωση οφελών Antartikon

25 Φεβρ. 2006

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,
Εξ ονόματος των μελών της κοινωνίας μας θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχής συμβολή από τρόφιμα.
Αυτή η βοήθεια εμείς για να υποστηρίξει τους αδικημένους της κοινωνίας μας.

Tom Giannou Αντιπρόεδρος

 


 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ 2005 ΤΟΥ 2004

ΥΟΡΚΗ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ GOUDAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΗ ΣΥΜΒΟΛΉ ΣΤΟΥΣ ΠΊΝΑΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΈΔΡΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ CROTHERS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ HOGARTH

 


 

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ MISSISSAUGA

6 Ιουλίου 2006

Εξ ονόματος της ένωσής μας θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε άλλη μια φορά για τη γενναιόδωρη υποστήριξή σας.
Δικοί σας αληθινά,
Κα. Πρόεδρος maltas-Philoptochos Lia
Ο κ. Δ. Πρόεδρος Dimitrios Τsatsaronis-συμβουλίου

 On Sunday, February 26, 2012, Mr.

Dimitrios Tsatsaronis, the President of the Community Council, was honored with the Offikion of Archon of the Ecumenical Patriarchate.
This honor was bestowed on Mr. Tsatsaronis by His Eminence Metropolitan Archbishop Sotirios after the Divine Liturgy in recognition of his love, dedication, and hard work for our Community and the Greek omogenia of Toronto.

 

 

 


 

Η φιλανθρωπική ένωση «Evangelistria»

6 Μαρτίου 2006

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,
Εξ ονόματος της φιλανθρωπικής ένωσης «Evangelistria» εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας για τη γενναιόδωρη δωρεά σας, η οποία παρουσιάζει υποστήριξή σας στην κοινότητα και την κατανόηση εργασίας μας σας.

Ελένη Spiridi Σπυριδη

Με σεβασμό δικοί σας, Ο Πρόεδρος της ένωσης
Κα. Ελένη Spiridi Σπυριδη

 


 

Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία του προφήτη Elias

 

9 Αυγούστου 2001

Αξιότιμε Κύριε. Goudas

Θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιόδωρη υποστήριξη Κοινότητάς μας σας.
Είναι με την υποστήριξη όπως δικοί σας ότι η εκκλησία μας μπορεί να συνεχίσει να ωφελεί την κοινότητα.

Πατέρας Peter Mentis, ιερέας

[[------------]]

FR. Peter Mentis είναι ντόπιος του Τορόντου, που αυξάνεται Don στους μύλους.
Το 1988, FR. Peter πάντρεψε τη θαυμάσια σύζυγό του, Presbytera Melanie.
Έχουν δύο όμορφα παιδιά, Nicholas και Αλεξάνδρα.
FR. Peter ορίστηκε στην ιερή ιεροσύνη το 1990.
Εξυπηρέτησε στο ST Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία George στο Τορόντο Δεκεμβρίου 1991.
Από τότε είναι ο ιερέας ελληνική ορθόδοξη εκκλησία προφητών Elias».
Οι κύριοι τομείς υπουργείου του είναι κοινοτική αύξηση, διοίκηση, νεολαία, και κατασκευή εκκλησιών.
Είναι διευθυντής του τμήματος θρησκευτικής εκπαίδευσης της ιερής μητρόπολης του Τορόντου (Καναδάς), καθώς επίσης και καθηγητής και οι δύο, ηθική, και διοίκηση και αύξηση, στην ορθόδοξη θεολογική ακαδημία του Τορόντου.

 


 

Το ST Michael ο αρχάγγελος του Καναδά

Αγαπητε Κύριε. Goudas    
6 Απρ. 2005

Σας ευχαριστώ για τις γενναιόδωρες δωρεές σας στην αύξηση κεφαλαίων μας,

Σας αληθινά
Julie πηγούνι
εξ ονόματος της Επιτροπής αύξησης κεφαλαίων


 

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ των νήσων Μπαρμπάντος ενώσεων στον Καναδά.

17 Φεβρουαρίου, 2006

Εξ ονόματος του εθνικού Συμβουλίου των των νήσων Μπαρμπάντος ενώσεων στον Καναδά, Α.Ε. Κεντρική περιοχή -
Θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω πάλι για τη δωρεά σας υπέρ του πρόσφατου ερανικού μας στην ενίσχυση του κυττάρου δρεπανιών.

Σας ευχαριστώ για τη συνηθισμένη συνεργασία σας και αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνεχή προστασία σας.

Δικοί σας αληθινά,
Charles Pollard, έδρα


 

Οι απόστολοι της άπειρης αγάπης

14η Φεβρουαρίου, 2006

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,

Θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε τόσο πάρα πολύ για όλη τη The Times ότι τα τρόφιμα Goudas μας έχουν βοηθήσει κατά τη διάρκεια των ετών.
Επιθυμούμε να πάρουμε αυτήν την περίπτωση για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη θαυμάσια δωρεά που έχουμε λάβει από την επιχείρησή σας καθ' όλη τη διάρκεια των ετών.

Η φιλανθρωπία σας είναι μια τεράστια ενθάρρυνση σε μας στην εργασία μας με τους φτωχούς.

Ταπεινά ζητάμε από το Λόρδο μας και την πιό ιερή μητέρα του για να δούμε σε όλες τις προθέσεις σας, και για να παραχωρήσουμε επάνω σε σας και σας
οι αγαπημένοι αυτοί ένα ντους των ευλογιών, πολλαπλασίασαν έναν εκατονταπλάσιο σε αυτήν την ζωή και στον επόμενο.

Με εκτίμηση,
Οι απόστολοι της άπειρης αγάπης
512 Davencourt Rd., Toronot,

 


 

Piura Ταΐστε την οργάνωση παιδιών (Piura, Περού)

14 δικαστήριο Solway, Τορόντο, Φεβρουαρίου 2006

 ΈΝΑ ΠΟΛΥ  ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Τα κεφάλαια που συλλέξαμε θα συμβάλλουν στην κατασκευή του ορφανοτροφείου σύντομα.

Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει αυτό χωρίς δωρεά σας.

Ειλικρινά, Celia Aphantitis
Συντονιστής ερανικού
Μικρές ζωές Piura
Μια μη κερδοσκοπική οργάνωση

Στη φωτογραφία είναι ο κ. Νίκος Kladitis, κα. Celia Aphantitis και Σπύρος Peter Goudas (δεξιά).

Celia Aphantitis, the 2008 YMCA Peace Medallion recipient, accepts her award at the Malvern Public Library on Tuesday.
The YMCA Peace Medallion is awarded each year to volunteers working to find peaceful solutions to violence, conflict, discrimination, and injustice

 

 


 

Προξενείο γενικό της Δημοκρατίας Τρινιντάντ και Τομπάγκο Trinidad & Tobago Association

11 Φεβρουαρίου, 2003

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,
Εξ ονόματος της Επιτροπής των Ταμείων βοήθειας του Τρινιδάδ και Τομπάγκο/του Καναδά, του προσωπικού του προξενείου του Trinidad & Tobago  και εξ ονόματός μου.
Επιθυμώ να μεταβιβάσω την ειλικρινείς εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας για την ευγένειά σας και τη γενναιοδωρία που καταδείξατε.

Ειλικρινά, Κα. Vernetta calvin-Smith,
Πρόξενος γενικός


 

ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ

6 Οκτωβρίου 2006
Όπως στα προηγούμενα έτη, εκτιμάμε πολύ τη δωρεά των τροφίμων για να μας βοηθήσουμε στην πραγματοποίηση της προαναφερθείσας σημαντικής προσπάθειας.

Ακριβώς μια υπενθύμιση που το αρμενικό κοινοτικό κέντρο και τα μέλη του συνεχίζουν για να είναι πιστοί υποστηρικτές «του κ. Προϊόντα Goudas " κατά τη διάρκεια των ετών.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας
Hasmig Parisian
Πρόεδρος Επιτροπής


 

ΟΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ SPADINA

Απριλίου 1994

Οι καλόγριες Spadina, μετά από πολλά έτη παροχής της ανακούφισης για λιγότερο τον τυχερό στην πόλη του Τορόντου, έχει κλείσει τις πόρτες τους επειδή το κτήριό τους κατεδαφίζεται. Εντούτοις, θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παροχή των δωρεών τροφίμων και ποτών σε μας από την αρχή της δεκαετίας του '70.

Έχετε κάνει έτσι πολλα για μας και την αποστολή μας, βεβαιωνόμαστε ότι ο Θεός θα συνεχίσει να σας ευλογεί .

Αυτό είναι ένα κοντό σας ευχαριστεί από όλους μας.

 


Φιλανθρωπική ένωση «Evangelistria»

13 Δεκ. 2006

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,

Εξ ονόματος της φιλανθρωπικής ένωσης «Evangelistria» εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας για τη γενναιόδωρη δωρεά, η οποία παρουσιάζει υποστήριξή σας στην κοινότητα και την κατανόηση εργασίας μας σας.

Με σεβασμό δικοί σας,
Ο Πρόεδρος της ένωσης
Κα. Ελένη Spiridi


 

Οικουμενικό μοναστήρι Αγίου Kosmas patriarcharte

27 Δεκεμβρίου 2006

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,

 

Ελπίζουμε ο πανίσχυρος Θεός ότι μας συνεχίζει να σας ευλογεί.
Προσευχόμαστε για σας ότι η ευλογημενότερη μητέρα του Θεού, Mary, σας κρατήστε κάτω από την προστασία της. Με τις θερμότερες επιθυμίες,
Πρώτος πάστορας, Panajotis Avgeropoulos
Πρόεδρος ένωσης, Ελένη Spyridi

 


 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΩΝ

3 Νοέμ. 2007
Αξιότιμε Κύριε Goudas,
Εξ ονόματος όλων των παιδια, του προσωπικού και των ενήλικων σπουδαστών επιθυμούμε να πούμε σας ευχαριστήστε για όλους έχετε κάνει, και για όλους
κάνετε για να βελτιώσετε τις ζωές άλλες.
Το διδακτικό πρόγραμμά μας αρχίζει να απογειώνεται, οι τρέχοντες σπουδαστές μας λένε στους φίλους και την οικογένεια, και
οι άνθρωποι έρχονται παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε το χρόνο να τυπώσουμε και να διανείμουμε τα ιπτάμενα όπως ναι.
Ο Λόρδος είναι καλός σε μας.
Πολλή εκτίμηση, αγάπη και ευλογίες σε σας.
Ειλικρινά, Pastor Μαρία Α. Lawrence R.N., B.R.E., M.Div. (cand).

Pastor Μαρία Α. Lawrence & Σπύρος Peter Goudas


 

ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΙΛΙΑΣ

2 Νοεμβρίου, 2009
Στoν Σπύρος Peter Γουδα
Εξ ονόματος των διευθυντών πινάκων μας, θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω για τη συμβολή σας στην Καναδική Τουρκική Κοινότητα φιλίας.

Η πολύ γενναιόδωρη υποστήριξή σας θα ωφελήσει άμεσα τους σπουδαστές μας, και η γενναιοδωρία σας θα βοηθήσει να εξασφαλίσει ότι η Καναδική Τουρκική Κοινότητα φιλίας συνεχίζει να εκπαιδεύει κάθε σπουδαστή συμμετεχόντων που θέλει την υψηλότερη και καλύτερη εκπαίδευση.
Εκτιμούμε τη συμμετοχή σας και εκτιμάμε και ελπίζουμε ότι θα επισκεφτείτε  την οργάνωση μας για να δείτε  πώς προετοιμάζουμε τα σημερινά παιδια για να γίνουμε αυριανοί αντάξιοι πολίτες.
Η καναδική τουρκική Κοινότητα φιλίας είναι μια μη κερδοσκοπική και φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύεται το 2004 από μια ομάδα Καναδικός- Τουρκικής επαρχίας κατοίκων Οντάριο.

Ο αρχικός στόχος της καναδικής τουρκικής Κοινότητας φιλίας είναι σπουδαστές υποστήριξης εκείνοι που στην ανάγκη, για να προαγάγει πολιτιστικό δραστηριότητες και εκπαιδευτικά σεμινάρια ανοικτές στο κοινό.

Δικοί σας αληθινά, Taner Gecin
Διευθυντής-γραμματέας CTFC


 

MADONNA ΣΠΙΤΙ

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009
Το ST Martin de Porres
Αξιότιμε Κύριε &  Goudas,

Ευχαριστώ πολύ για την πρόσφατη δωρεά κονσερβοποιημένων και άλλων αγαθών σας που ο Δρ. Joe McKenna παρέδωσε σε μας.
Τι ακμάστε, γενναιόδωρο δώρο! Ευλογούμαστε από την ευγένεια και thoughtfulness σας στην προσοχή μας σας.
Η εσωκλειόμενη επιστολή θα σας δώσει μια άποψη πλεονάσματος της ζωής μας αυτό το προηγούμενο έτος. Ο Θεός σας ευλογεί.
Prayerfully, Elaine για Trudi & όλες


Ο Δρ. Joseph McKenna
Γεννημένος στο νομό Kildare, Ιρλανδία, 1937.
Μεταναστευμένος στο Έντμοντον, Αλμπέρτα, Καναδάς το 1957.

Εργασμένος στα ορυχεία ουράνιου σε UraniumCity κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών για να πληρώσει για την εκπαίδευση στο ιατρικό σχολείο.

Παρακολουθημένο MedicalSchool, πανεπιστήμιο Αλμπέρτα, Έντμοντον.

Αποφοιτήσας το 1963. Οικοτροφείο και χειρουργική κατάρτιση στο ST Michael νοσοκομείο, Τορόντο, Οντάριο.
Κύριος χειρουργικός κάτοικος 1969 στο ST Michael νοσοκομείο.

Υποτροφία στη χειρουργική επέμβαση Δεκεμβρίου 1969.

Χειρουργική πρακτική, YorkFinchHospital 1970 ως 1995.

Χειρουργική πρακτική, Tennessee, 1995 ως 2000.

ShouldiceHospital, Τορόντο, Οντάριο, 2000 ως 2005.

Χειρουργικό Proctology Rudd στην κλινική, Τορόντο, Οντάριο, 2005 στο παρόν.

Παντρεμένος το 1964, 4 παιδιά, 8 εγγόνια.

Ενδιαφέροντα: Κοσμικά ενδιαφέροντα: Αντισφαίριση, γκολφ, να κάνει σκι.

Το σπίτι Madonna είναι μια διάσημη αποστολή στους φτωχούς που ιδρύονται από Baroness de Hueck Doherty το 1947.πιρίτσουαλ: Δεσμευμένος καθολικός χριστιανικός και ευγνώμων φίλος της αποστολής σπιτιών Madonna στους φτωχούς.

Ο Δρ. Το McKenna αναφέρεται σε δύο περιοχές του κ. Το Goudas κρατά τη σειρά:

Miracles Still Do Happen, Ακόμα γίνονται θαύματα το οποίο είναι ένα εμπνευσμένο βιβλίο εξαιτίας του γεγονότος ότι εκτέλεσε τη χειρουργική επέμβαση στον κ. Goudas» πίσω σε έναν χρόνο της ανάγκης,

και στο βιβλίο σολομών, το οποίο είναι ένα εμπνευσμένο βιβλίο που διηγείται τα γεγονότα που οδήγησαν στη δημιουργία αυτής της θαυμάσιας συνταγής.

 


 

ΈΝΩΣΗ EVANGELISTRIA PHILANTROPIC

Νοεμβρίου 2009

Στoν Σπύρος Peter Γουδα

Εξ ονόματος της φιλικής ένωσης της κοινότητάς μας και όλων των μελών μας που θα θέλαμε σας δώστε θερμό μας ευχαριστίες για την υποστήριξη και τη δωρεά και η κατανόηση αποστολής μας σας.
Προσευχόμαστε ότι ο Θεός ανωτέρω θα σας πληρώσει πίσω.
Επίσης προσευχόμαστε στη Μαρία μητέρα  του Θεού για να κρατήσουν πάντα κάτω από την προστασία της.
Πρόεδρος,
Κα. Ελένη Spyridi


 

Η ένωση νοσοκόμων των Μπαρμπάντος του Καναδά

3 Νοεμβρίου 2009
Εξ ονόματος των μελών της ένωσης νοσοκόμων Barbabos του Καναδά (Κεφάλαιο του Τορόντου).
Θα επιθυμούσα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας στα τρόφιμα Goudas για τη δωρεά generours σας στοιχείων τροφίμων.
Η ένωσή μας εξαρτάται πολύ από τα γεγονότα αύξησης κεφαλαίων, δωρεές και γενναιοδωρία των μελών, των φίλων και των συγγενών μας για να διατηρήσει την υποστήριξη στο μας Φιλανθρωπίες.
Σας ευχαριστούμε και μπορεί πλουσιότερες ευλογίες του Θεού να είναι με σας, Goudas Foods Ltd., το προσωπικό , τους συγγενείς και τους φίλους σας πάντα.
Ειλικρινά,
Joseph Deane Πρόεδρος


 

Το ST AUGUSTINE ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΕΡΜΠΟΥΡΥ


26 Ιουλίου 2006

Στoν Σπύρος Peter Γουδα

Στην αναγνώριση των πολύτιμων συνεισφορών σας στο μας: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ & Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ!

Το ST AUGUSTINE ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΕΡΜΠΟΥΡΥ
FR. Ντάνιελ Mentesana, IVE


 

Η εξοχότητά της Michaelle Jean, σχετικά με την τραγωδία στην Αϊτή

Η εξοχότητά της  Michaëlle Jean
Κυβερνήτης γενικός του Καναδά
Αίθουσα Rideau 1 Drive του Σάσσεξ Οττάβα, Οντάριο K1A 0A1

Αγαπητός η εξοχότητά της το σωστό αξιότιμο Michaëlle Jean:
Ο κ. Ο Σπύρος Peter Goudas και η ολόκληρη οργάνωση τροφίμων Goudas επιθυμούν να μεταβιβάσουν σε σας, και τους πληθυσμούς της Αϊτής,
τα συλληπητήριά μας για τη μεγάλη απώλεια ζωής, καταστροφής και ερήμωσης που προκαλούνται από τον πρόσφατο σεισμό.
Επιπλέον, επεκτείνουμε τη βαθύτερη και πιό sincerest ανησυχία μας για τους επιζόντες αυτής της τραγωδίας.
Η εξοχότητά σας, βεβαιώσαμε τον πόνο σας δεδομένου ότι προσπαθήσατε να μεταβιβάσετε τις ειδήσεις της τραγωδίας σε μια συνέντευξη τύπου.
Πόσο δύσκολος πρέπει να είναι για σας, ως αρχηγό κράτους και του αντιπροσώπου της βασίλισσας εδώ στον Καναδά, για να προσπαθήσει να συντεθεί και να αντιπροσωπεύσετε τη θέση σας, που ξέρει ότι μια τέτοια φρικιαστική καταστροφή έχει συμβεί στον τόπο γέννησής σας , η πατρίδα σας. Θαυμάζουμε τη δύναμή σας.
Ίσως εξοικειώνεστε με τον κ. Γραμμή  προϊόντων…. Το ρύζι Goudas είναι πολύ Νίκαια…, αλεύρι, γεύμα καλαμποκιού, ζάχαρη, φασόλια, φρούτα, κ.λπ. για όλες τις υπηκοότητες.
Ο κ. Το Goudas έχει καταδείξει στα έτη 40+ του στην επιχείρηση τροφίμων, που είναι ισχυρός υποστηρικτής στις αντάξιες αιτίες, όπως εκτίθεται στον ιστοχώρο μας, www.goudasfoods.com, επιστολές του τμήματος εκτίμησης.
Επιπλέον, όταν μεγάλες καταστροφές συμβαίνουν, ο κ. Το Goudas στρατολογεί πρόθυμα τη βοήθεια ολόκληρων της οργάνωσης και των βημάτων του στην προσφορά σημαντικών δωρεών τροφίμων.
Όταν η τραγωδία χτύπησε το Ιράκ πριν από τον πόλεμο, γράψαμε σε Koffe Anan προσφέροντας τη βοήθειά μας.
Όταν το Tsunami εμφανίστηκε στη Σρι Λάνκα, ήμαστε μεταξύ του πρώτου για να υποστηρίξουμε τις ανάγκες τροφίμων των επιζόντων.
Όταν ο τυφώνας Gilbert χτύπησε την Τζαμάικα, προσφέραμε τη βοήθειά μας.
Όταν η τραγωδία χτύπησε τη Γρενάδα, πάλι προσφέραμε τη βοήθειά μας.
Αυτήν την περίοδο, υποστηρίζουμε την τροφή Piura, πρόγραμμα του Περού και δίνουμε στον ετήσιο έρανο που εμφανίζεται εδώ στο Τορόντο.
Η εξοχότητά σας, εξ ονόματος της οργάνωσής μου, σας προσφέρω τη βοήθειά μας όσον αφορά τις ανάγκες τροφίμων των πληθυσμών της Αϊτής.
Θα συγκλονιζόμουν στην ευκαιρία να μιλήσω σε σας σχετικά με αυτό το θέμα.

Μάιος ο Λόρδος μας δίνει την ελπίδα και την επιείκεια στους επιζόντες.

Βαθύτεροι σεβασμοί,
Peter Spyros Goudas 


 

ΑΊΘΟΥΣΑ RIDEAU

10 Φεβρ. 2010

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,

Εξ ονόματος της εξοχότητάς της το σωστό αξιότιμο Michaelle Jean, κυβερνήτης γενικός του Καναδά.
Θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω εγγράφως για την επιστολή σας και την προσφορά για την υποστήριξη, σε απάντηση στο σεισμό στην Αϊτή.
Η προσφορά σας να βοηθήσετε τους ανθρώπους εκείνης της χώρας εκτιμάται πολύ.
Με εκτίμηση, Shelagh Cimpaye
Το γραφείο του γραμματέα
από τον κυβερνήτη γενικό

[[------------------------------------]]
Μια αντιπροσωπεία των νέων από μια φιλανθρωπία κάλεσε Planeterra (που συνδέεται με τις περιπέτειες χάσματος), το του οποίου CEO θα είναι σε μια πτήση φορτίου στην Αϊτή για να βοηθήσει των στο distritubution των τροφίμων άμεσα στους ανθρώπους έφθασε στις εγκαταστάσεις μας για να πάρει ένα φορτίο αμαξιού στοιχείων τροφίμων.

Ο κ. Το Goudas αισθάνθηκε αυτό λόγω της έλλειψης εγκαταστάσεων (θερμότητα, πυρκαγιά και ύδωρ) ότι ήταν πιό αρμόζον να σταλούν τα έτοιμα για κατανάλωση τρόφιμα στα δοχεία εύκολος-τραβήγματος.

 

 

 

 

Συνεπώς, μια ανάμεικτη ποικιλία αυτών των προϊόντων φορτώθηκε στα φορτηγα.Λεπτομέρειες της συνέχισης που απεικονίζεται στο τμήμα γεγονότων

 


 

PAKISTAN RELIEF EFFORT


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

13 Αυγούστου 2010
Όπως είναι γνωστό στην καθημερινη βάση, ο Peter Spyros Goudas έχει εκατομμύριο και ένα πράγματα που εξετάζουν.


Αυτό το γεγονός είναι τεκμηριωμένο στο βιβλίο του: Miracles Still Do Happen, όπου επεκτείνεται στην εστίαση και τον προσδιορισμό του.
Επιπλέον, όπως αποδεικνύεται στις επιστολές του τμήματος εκτίμησης αυτού του ιστοχώρου,
υπάρχει πολυάριθμες, ευχαριστίες, επιστολές και εκατοντάδες που δεν έχουν ταχυδρομηθεί.

Προφανώς, όταν χτυπά κάπου η καταστροφή σε όλο τον κόσμο, και ως τραγούδι από τη διάσημη ταινία, Ghostbusters, δηλώνει: CWho καλούν; Σε αυτό το σενάριο, τον κ. Gouda, φυσικά!

Νωρίτερα αυτό το χρόνο, όταν εμφανίστηκε η ερήμωση στην Αϊτή, χωρίς δισταγμό, ο κ. Το Goudas πρόσφερε τη βοήθειά του και έκανε μια γενναιόδωρη δωρεά.

Δυστυχώς, η καταστρεπτική πλημμύρα έχει κατεβά επάνω στο Πακιστάν.
Οι λέξεις δεν μπορούν ποτέ να περιγράψουν τα συντριπτικά συναισθήματα έμπειρα όταν βεβαιώνουμε τέτοια περιστατικά και την τραγωδία που ακολουθεί.

 

Δεν ήταν καμία έκπληξη όταν ο κ. Shayan Rashid, ένας αντιπρόσωπος από προγράμματος των τροφίμων Ramadan, Iftaar για εκείνους στην ανάγκη), και το μουσουλμανικό κέντρο ευημερίας, υπό την καθοδήγηση του κ. Το S. Το Qaiser Naqvi, αρμόδιο για αυτό το πρόγραμμα, πλησίασε τον κ. Goudas για μια δωρεά στην προσπάθεια ανακούφισης στο Πακιστάν.
Φυσικά, η φιλανθρωπία είναι μια ειδικότητα του κ. Goudas.

Μια δωρεά των μη φθαρτών στοιχείων τροφίμων που βοηθούν στις προσπάθειες ανακούφισης μετά από την καταστρεπτική πλημμύρα είναι αρκετά κατάλληλη και δεν δίστασε να βοηθήσει γενναιόδωρα αυτήν την αντάξια αιτία.

Habib Ramzan Αυτό είναι μια θαυμάσια πράξη της γενναιοδωρίας στον κ. Habib RamzanΕκτός από την ανωτέρω οργάνωση, μεμονωμένη ονομασμένη, Habib Ramzan,


Η μεσιτεία ακίνητων περιουσιών Kingsway μπήκε σε το γραφείο μας και αγόρασε ένα μεγάλο ποσό προϊόντων ως προσωπική συμβολή του στην προσπάθεια ανακούφισης του Πακιστάν.

Ο κ. Συνερχόμενος ο Goudas αμέσως, χωρίς δισταγμό, έδωσε ένα περαιτέρω ποσό προϊόντων για να βοηθήσει τον κ. Razman με τη συμβολή του σε αυτήν την ανακούφιση καταστροφής.

Αυτό είναι μια θαυμάσια πράξη της γενναιοδωρίας στον κ. Habib Ramzan.
Τον επαινούμε για αυτήν την χειρονομία και είναι καλό να ξέρει ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στην κοινότητα.

 

 

 


 

Panagia Σχολείο

Αξιότιμε Κύριε. Goudas:
Με αυτήν την επιστολή θα επιθυμούσαμε να εκφράσουμε την πιό sincerest ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας για τη γενναιόδωρη συμβολή σας στις σχολικές ανάγκες μας.
Θα επιθυμούσαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το ελαφρύ κτύπημα και τον Πάνος για τη συνεχή και υποστήριξη παρελθόντος κοινότητάς μας τους.
Ο Πάνος ήταν σπουδαστής στο σχολείο μας και θα παραμείνει πάντα ένα μέρος της σχολικής οικογένειάς μας.
Οι συνεισφορές σας στην κοινότητα και στα σχολικά προγράμματά μας είναι αξέχαστες.
Οι άνθρωποι όπως σας θέτουν ένα παράδειγμα για μας και τους σπουδαστές μας που ακολουθούμε.
Είστε ένα μεγάλο πρότυπο ρόλου και αληθινά ένα inspration για τους σπουδαστές μας και το σχολείο μας. Άλλη μια φορά, σας ευχαριστουμαι 

Ειλικρινά, Michael Batsoulis

 


 

Ένωση Philantropic Evangelistria.

29 Σεπτ. 2010


Εξ ονόματος της κοινωνίας μας θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις καλές και γενναιόδωρες δωρεές σας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών.
Οι δωρεές σας έχουν βοηθήσει την κοινωνία μας για να επιτύχουν τους στόχους μας με την υποστήριξη των προσπαθειών μας να βοηθήσουμε εκείνους στην ανάγκη.


Ελπίζουμε ότι ο μεγάλος Λόρδος μας θα σας ανταμείψει πίσω πνευματικά και θα σας χορηγήσει την ευημερία.
Προσευχόμαστε εκείνη την Mary, η μητέρα της Virgin του Θεού για να σας κρατήσουμε κάτω από την προστασία της.


Ένα πάλι σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τη γενναιοδωρία σας.
Πατέρας Peter Avgeropoulos Κα. Helen Spyridis Πρόεδρος του Philoptochos

 

 

 

 

Τοποθετήστε την τράπεζα τροφίμων Zion

Τοποθετήστε την τράπεζα τροφίμων Zion
Από: Ganzon, Belle (2620)
Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010
Αξιότιμε Κύριε. Goudas,
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το σας συνεχής υποστήριξη στην τράπεζα τροφίμων Zion υποστηριγμάτων μας!
Είμαστε οι πιό ευγνώμωνι και από το σας τρέχουσα γενναιόδωρη δωρεά / συμβολή στην τράπεζα τροφίμων μας.
Είναι μέσω της ευγένειας και της γενναιοδωρίας των ανθρώπων όπως σας ότι είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των πελατών μας στην κοινότητα.
Ο αριθμός πελατών μας είναι συνεχώς αναπτυσσόμενος συνέχεια.

Αυτή τη στιγμή του έτους θα επιθυμούσαμε να απευθυνθούμε στους χορηγούς μας στο κοινοτικό πρόγραμμα υπηρεσιών μας, για να δώσουμε genererously ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να φέρνουμε τη χαρά και την ευθυμία λιγότερο στον τυχερό ειδικά στην ερχόμενη περίοδο διακοπών.

Όπως ξέρετε, εξυπηρετούμε επίσης καθόμαστε το γεύμα στο ST Ενωμένη εκκλησία Luke σε Sherbourne και Carlton κάθε άλλος μήνας ως τμήμα «από το κρύο " πρόγραμμα.

Πάλι, σε μέρος της τράπεζας τροφίμων Zion υποστηριγμάτων, σας ευχαριστήστε πάρα πολύ.
Να ευχηθεί σας και σε δικούς σας το καλύτερο της υγείας και της συνεχούς επιτυχίας σε όλη την επιχείρησή σας προσπαθεί.
Belle Ganzon
Τοποθετήστε την τράπεζα τροφίμων Zion
140 ST REGIS Cres. Downsview

 


 

St.Nicholas Κοινότητα του Τορόντο
Νοεμβρίου 2010
Εξ ονόματος του ST Nicholas Community του Τορόντου, θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για τις συνεισφορές generours σας. Λόγω της υποστήριξής σας, ήμαστε σε θέση να βοηθήσουμε πολλές οικογένειες στην κοινότητά μας.
Παρακαλώ δεχτείτε την ειλικρινή εκτίμησή μας και αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνεχή υποστήριξή σας.
Ειλικρινά, Vanessa και Andrea Toulis
Το ST Nicholas Community του Τορόντου

 


 

Το πρόγραμμα NilayamSai είναι το έθνος της Νότιας Αφρικής

Αγαπητό Mr.Goudas:
14 Αυγούστου 2010


Θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου για τη γενναιοδωρία σας και suppport.
Η βοήθειά σας σήμανε τόσο μεγάλο μέρος σε μας και ακόμα περισσότερους στις προσπάθειές μας να βοηθήσουμε τα παιδιά της Νότιας Αφρικής.

Σας ευχαριστούμε από όλους μας.
Με την ειλικρινή εκτίμηση
Raj Dahari


 

Ένωση Philanthrophy Evangelistria

14 Φεβρουαρίου, 2011
Αξιότιμε Κύριε. Goudas:
Εξ ονόματος της philanthrophy κοινωνίας θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις καλές και γενναιόδωρες δωρεές σας στην ένωσή μας κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους.
Η δωρεά τροφίμων σας και οι προμήθειες έχουν βοηθήσει τη φιλανθρωπική κοινωνία μας για να επιτύχουν τους στόχους της με την υποστήριξη του effor μας για να βοηθήσουν εκείνοι στην ανάγκη.
Προσευχόμαστε ότι ο Λόρδος σας ευλογεί με τις άφθονες ευλογίες από επάνω από την κράτηση και τη συντήρηση σας και δικοί σας με την υγεία, την ευτυχία, την ευημερία και την πνευματική αύξηση μέσω των προσευχών και των μεσολαβήσεων της Virgin Mary.
Άλλη μια φορά, σας ευχαριστήστε για την υποστήριξη και το generousity σας.
Με εκτίμηση,
Πατέρας Peter Averopoulos, ιερέας κοινοτήτων
και Mrs.Helen Spyridis, Πρόεδρος του Philoptochos

 


 

 Πιστοποιητικό της εκτίμησης Φηληππίνων εκκλησία Advenist της έβδομης ημέρας Zion

18 Δεκεμβρίου, 2010
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ
Αυτό το πιστοποιητικό παρουσιάζεται: Peter Goudas
Σαν έκφραση της ευγνωμοσύνης μας για τις γενναιόδωρες συνεισφορές σας στην τράπεζα τροφίμων μας.
Παρουσίασε αυτήν την 18η ημέρα της Δεκεμβρίου 2010 στην των Φηληππίνων εκκλησία Advenist της έβδομης ημέρας Zion υποστηριγμάτων
Jesse Anunciacion
Ανώτερος πάστορας

 


 

Το εθνικό Συμβούλιο των ενώσεων κατοίκων των Μπαρμπάντος στον Καναδά

24 Φεβρουαρίου, 2011
Εξ ονόματος του εθνικού Συμβουλίου των των νήσων Μπαρμπάντος ενώσεων στην Α.Ε. του Καναδά, κεντρική περιοχή, θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω για τη συμβολή σας.
NCBAC εκτιμά ότι τα πολλά τρόφιμα Goudas συνεισφορών έχουν κάνει κατά τη διάρκεια των ετών και αναμένουν με ενδιαφέρον μια μόνιμη σχέση.
Δικοί σας αληθινά,
Jessica Carrington
Συνδυαζόμενο μέλος

 


 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ

8 Μαρτίου 2011
Αξιότιμε Κύριε. Goudas:
Εξ ονόματος της κοινωνίας Epirus, θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιόδωρη δωρεά σας.
Άλλη μια φορά, σας ευχαριστήστε για τη συνεχή υποστήριξη και το generousity σας.
Ειλικρινά
Paul Nitsotolis και Spiro Vryssellas

 


DOWNSVIEW ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

5 Απριλίου 2011
Αξιότιμη Κυρία. Goudas:
Σας ευχαριστούμε
Ήταν μια ευχαρίστηση να συναντηθούν στην πρόσφατη επίσκεψή μου στην επιχείρησή σας όταν ήρθα να λάβω τη δωρεά σας στο συμβόλαιο νεολαίας Downsview (DYC)
Το DYC επιδιώκει να αντιμετωπίσει τα ζητήματα της ανησυχίας στις ζωές των παιδιών και των νέων στο Jane-Finch/της κοινότητας Jane-Wilson Downsview.

Σε μια προσπάθεια να ικανοποιηθεί η σημαντική ανάγκη για την επιβεβαίωση αυτών των νέων, επιδιώκουμε να αναπτυχθούμε, να προαγάγουμε και διαχειριστείτε την παράδοση των δομημένων προγραμμάτων και οι υπηρεσίες εστίασαν συγκεκριμένα στις ηλικίες παιδιών 6 έως 12.
Δεδομένου ότι τους βοηθάμε , παρέχουμε επίσης τις ευκαιρίες κατάρτισης και απασχόλησης ηγεσίας για πολύ καιρό νέων 13 έως 24.
Σαν υποστηρικτή, η επιχείρησή σας προσδιορίζει με μια καλά οργανωμένη και αποτελεσματική οργάνωση που αφιερώνεται στη βοήθεια των παιδιών και των νέων να πραγματοποιηθεί η πλήρης δυνατότητά τους.
Το πιο σημαντικό, βοηθάτε τα παιδιά και οι νέοι Downsview γίνονται μέλη της κοινωνίας. Αυτό είναι το δώρο σας στην κοινότητα Downsview, ένα δώρο στη βελτίωση του Τορόντου και ένα δώρο σε σας.
Εξ ονόματος του διοικητικού συμβουλίου, του προσωπικού, των παιδιών και των οικογενειών του συμβολαίου νεολαίας Downsview, παρακαλώ δεχτείτε τις ειλικρινείς ευχαριστίες για τη γενναιόδωρη δωρεά σας στο πρόγραμμά μας.

Είναι η ελπίδα μας ότι θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε αυτήν την σημαντική εργασία.
Δικοί σας στην υπηρεσία της κοινότητάς μας,
Το πυροβόλο Stephen Fields ηγουμένων Πρόεδρος

 


 

Παναγία Ελληνικό Σχολείο (Panagia)

Μαΐου 2010
Αξιότιμε Κύριε. Goudas:

Mr. Michael Vatsoulis (Batsoulis) during an interview in 1987 from the Avra National Television Show. Mr. Michael Vatsoulis was the principal of the West Toronto Greek School, who had more than 570 students and responsible for 27 teachers. Mr. Michael Vatsoulis is a honourable member of the community and he is well known for his efforts and dedication to the missionΜε αυτήν την επιστολή θα επιθυμούσαμε να εκφράσουμε την πιό ειλικρινή ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας για τη γενναιόδωρη δωρεά σας στο σχολείο μας.

Οι συνεισφορές σας στην Κοινότητα και στα σχολικά προγράμματα είναι αξέχαστες.

Οι άνθρωποι όπως σας θέτουν ένα παράδειγμα για μας και τους σπουδαστές μας που ακολουθούμε.

Είστε ένα μεγάλο πρότυπο ρόλου και αληθινά μια έμπνευση για τους σπουδαστές μας και το σχολείο μας.

Άλλη μια φορά, σας ευχαριστήστε.

Με εκτίμηση
Michael Batsoulis, διευθυντής 
Σχολείο Panagia

Μερικά λόγια απο τον ΚΟ. Βατσούλη, σε μιά συνέντευξη Στο Άβρα τηλεοπτικό Κανάλι, που ο κύριος Αβράμης έκανε ενα πρόγραμα σχετικά με τα Ελληνοκαναδεζάκια και τα Ελληνικά σχολεία στον Καναδά.

Ο Κος. Βατσούλης ήταν διευθυντής του Ελληνικού Σχολείου Δυτικού Τορόντο, με πάνω απο 570 μαθητές, και υπεύθυνος για 27 δασκάλους και καθηγητές.

Ο Κος. Μιχάλης Βατσούλης είναι ένο πολύτιμο μέλος της κοινωνίας μας, και αναγνωρισμένος για τις ατελείωτες προσπάθειες και αφοσίωση προς την Ελληνική εκπαίδευση στο Καναδά.


Μιά μαθητριά μας, η δις. Αναστασία Παπαδοπούλου (Anastasia Papadopoulou) της Β' Γυμνασίου του σχολείου μας <<Πρόοδος>>, έγραψε ένα ποιήμα που το κορνίζωσε, και μου το έδωσε, για να σας το παραδώσω.

Αφιέρωμα στον ΚΟ. Γούδα,
Dedicated to Mr. Spyros Peter Goudas

Ενεργέτη μας μεγάλε, της Ελλάδα μας καμάρι,
Most prominent one, the pride of Greece,
ειναι λίγοι μεσ'τον κόσμο, πούχουν τη δική σου χάρη.
there are few in this world with your gifts.

Ήρθες μ'άδεια τη βαλίτσα μεσ'το ξένο αυτό το τόπο,
You came to a foreign land with empty suitcases,
Όμως πρόκοψες στ'αλήθεια, όλα ταφτιαξες με κόπο.
and truly succeed, and done with hard work.

Η μεγάλη η ψυχή σου, και η διάπλατη καρδιά,
Your big soul and grand heart,
πάντα δίνουνε στον κόσμο, δώρα, αγάπη κι'ανθρωπιά.
always give people, gifts, love and humanity.

Όνειρο μεστή ζωή σου έχεις κάνει αληθινό,
Your life's dream has come true,
να βοηθάς το διπλανό σου, χωρίς πάθος και καημό.
to help your neighbor without restrictions or complaints.

Όλοι το παραδειγμά σου, ασ το βάλουνε σαν στόχο,
Everyone should follow your examples and place as goals,
χωρίς πάθος και διχόνοια στης ζωής την καταχθόνοια.
without restrictions and negative thoughts.

Ο Θεός να σε βοηθάει, ν'ανεβείς πολύ ψηλά,
May God helps you to rise high,
να'σε φάρος στη ζωή μας, να πηγαινουμε μπροστά.
to be a lighthouse in our lives for us to progress.

Αναστασία Παπαδοπούλου
Β' Γυμνασίου
Σχολείου <<Πρόοδος>>
Μαϊος 2010

 


 

Μουσουλμανικό κέντρο ευημερίας

4 Ιουνίου 2011
Ο κ. Peter Goudas, Πρόεδρος & CEO
Σχετικά με: Δωρεά της ουσίας τροφίμων

Αξιότιμε Κύριε. Peter Goudas
Εξ ονόματος του μουσουλμανικού κέντρου ευημερίας, θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω για τη δωρεά σας.

Μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι η γενναιόδωρη δωρεά σας θα προχωρήσει αρκετά στην ανακούφιση των miseries του υφιστάμενου μέρους.

Το μουσουλμανικό κέντρο ευημερίας είναι μια εγγραμμένη μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση που εξυπηρετεί τον ενδεή ανεξάρτητα από τη θρησκεία, Υπηκοότητα, κάστα ή θρησκεία.
Το μουσουλμανικό κέντρο ευημερίας, αυτή τη στιγμή, ενεργοποιεί το σπίτι για τις ενδεή γυναίκες και τα παιδιά, τα τρόφιμα Halal και τις ουσιαστικές τράπεζες στοιχείων που εξυπηρετούν πάνω από 6500 οικογένειες μέσω 3 κλάδων μας σε GTA ανεξάρτητα από τη θρησκεία, την υπηκοότητα, την κάστα ή τη θρησκεία.

Ενεργοποιούμε επίσης μια υποστήριξη ένα πρόγραμμα παιδιών για την εκπαίδευση των φτωχών και ενδεών παιδιών και του έργου εξερεύνησης ύδατος στο Πακιστάν.

Muslim Welfare Centre thank Goudas for the Food donationΕνεργοποιούμε μιας από την ελεύθερη ιατρική κλινική της για τον ανασφάλιστο και για εκείνους που δεν έχουν την κάλυψη OHIP στο Τορόντο.

Επεκτείνουμε την κοινωνική πρόνοιά μας σε Mississauga και το Μόντρεαλ επίσης.
Εξαρτώμαστε εξ ολοκλήρου από την ενίσχυση της Κοινότητας όπως δικούς σας.

Είμαστε υπερήφανοι της κοινότητάς μας.

Με την υποστήριξη καλά των wishers μας έχουμε σημειώσει τεράστια πρόοδο εντός μιας μικρής χρονικής περιόδου ύπαρξής μας.
Άλλη μια φορά θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιόδωρη δωρεά σας ουσίας τροφίμων.

Αλλάχ Μαΐου (Θεός) σας ευλογεί Ameen (Amen).
Δικοί σας αληθινά,
S.Q. Naqvi C.E.O.
Μουσουλμανικό κέντρο ευημερίας

 


 

Το εθνικό Συμβούλιο των των νήσων Μπαρμπάντος ενώσεων στον Καναδά, Α.Ε.

24 Φεβρουαρίου, 2011
Εξ ονόματος του εθνικού Συμβουλίου των των νήσων Μπαρμπάντος ενώσεων στον Καναδά, Α.Ε. - Κεντρική περιοχή (NCBAC), θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω για τη δωρεά σας.

NCBAC - η κεντρική περιοχή εκτιμά ότι τα πολλά τρόφιμα Goudas συνεισφορών έχουν παράσχει κατά τη διάρκεια των ετών και αναμένουν με ενδιαφέρον μια μόνιμη σχέση.
Δικοί σας αληθινά,
Jessica Carrington
Συνδυαζόμενο μέλος

 


 

Το ελληνικό σπίτι για την ηλικίας Α.Ε.

28 Μαρτίου 2011
Αξιότιμε Κύριε. Goudas:
Εξ ονόματος του γυναικείου βοηθού του ελληνικού σπιτιού, θα επιθυμούσα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας για τη γενναιόδωρη δωρεά σας για το έτος 2011.
Η συνεχής υποστήριξή σας εκτιμάται πολύ.
Σας ευχαριστούμε για τη δωρεά σας και επιθυμούμε όλο το καλύτερο σε σας προσωπικά και στην επιχείρησή σας.
Σεβασμοί,
Irene Dotsikas, Πρόεδρος Γυναικείος βοηθός
Ελληνικό σπίτι για την ηλικίας Α.Ε.
33 Winona Drive, Τορόντο

 


 

 

 

Μουσουλμανικό κέντρο ευημερίας

30 Μαΐου 2011

Goudas Τρόφιμα:

Σας ευχαριστώ για τη συμβολή σας στο Drive τροφίμων μας.

«Στο όνομα του Αλλάχ, ο πιό ευχάριστος, ο πιό φιλεύσπλαχνος, υπηρεσία στην ανθρωπότητα είναι υπηρεσία στον Αλλάχ (ΘΕΟΣ) «

Οι ανάγκες ζάχαρής μας, λαδι, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, ζυμαρικά, γάλα, φακές, κονσερβοποιημένα φρούτα/λαχανικό/φασόλια εκτιμώνται πάντα.

Το κέντρο μας εκτιμά το generousity σας.

Λάβαμε ένα φορτίο φορτηγών τροφίμων των ανωτέρω στοιχείων από τα τρόφιμα Goudas για το μας Μουσουλμανικό κέντρο ευημερίας για τη φιλανθρωπία και όχι για την πώληση.

Αλλάχ Μαΐου Bless You All.

Σας ευχαριστούμε.
Muhammad Bhatti
Αντιπρόσωπος
Κέντρο ευημερίας Mulsim

 


 

Το ST Φιλανθρωπική ένωση Demetrios

16 Μαΐου 2011
Αξιότιμε Κύριε. Peter Goudas:
Οι κυρίες της φιλανθρωπικής ένωσης του ST Demetrios θα επιθυμούσαν να σας αναγνωρίσουν και να ευχαριστήσουν για τη γενναιόδωρη συμβολή σας δωρεάς τροφίμων.

Η γυναικεία ένωση Philptochos της εκκλησίας μας αποτελείται από τις γυναίκες από την κοινότητα που προσφέρονται εθελοντικά το χρόνο τους για τις κανονικές δραστηριότητες.

Παρέχουν τις υπηρεσίες τροφίμων και ποτών στα parishioners και βοηθούν στα διάφορα κοινοτικά γεγονότα.
Ο στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν τα χρήματα για φτωχός και ενδεής στην πόλη μας.


Η δωρεά σας εκτιμήθηκε πάρα πολύ και θα μας βοηθήσει πολύ στο helpin για να ικανοποιήσει αυτές τις πολλές ανάγκες.
Άλλη μια φορά, σας ευχαριστήστε για το generousity σας.


Αναθ. FR. Constantine Pavlidis, ιερέας κοινοτήτων
Θεοδώρα Koutsoumbou, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Συμβούλιο & μέλη
Το ST Ένωση Philantropic Demetrios

 


 

Το ST Michael ο αρχάγγελος

25 Σεπτεμβρίου, 2011
Εξ ονόματος του ST Michael Archangel Anglican Church, θα επιθυμούσα να επεκτείνω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας για εσείς γενναιόδωρη υποστήριξη της επιχείρησης.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνεχή υποστήριξή σας στο μέλλον .
Ειλικρινά, Dave καφετί
Πρόεδρος, Επιτροπή ερανικού
Το ST Michael ο αρχάγγελος
Μια Χριστός-κεντροθετημένη και φροντίζοντας κοινότητα όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και το αριθ. είναι ανοικτές ξένος.

 


 

Ορθόδοξη Κοινότητα Evangelissmos Tis Theotokou.

Αξιότιμε Κύριε. Goudas εκ μέρους της ορθόδοξης Κοινότητας Evangelissmos Tis Theotokou σε Oshawa επιθυμούμε να επεκτείνουμε τις πιό sincerest ευχαριστίες μας για τη συμβολή του 2011 σας.


Μάιος ο Λόρδος και ο Θεός μας χορηγεί σας και την οικογενειακή ειρήνη, την υγεία, την ευτυχία και τη συνεχή ευημερία σας.

Με την αγάπη σε Χριστό,
πατέρας Christoforos Kouloulias,
ιερέας κοινοτήτων.
Angela Palantzas και Kostas Koveos, πρόεδροι

 

 

 

 

 

Τοποθετήστε την τράπεζα τροφίμων Zion

10 Νοέμ. 2011
Αξιότιμε Κύριε. Goudas:


Πάλι, θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχη υποστήριξή σας στην τράπεζα τροφίμων Zion υποστηριγμάτων μας.


Οι εθελοντές μας ήταν έτσι συγκλονισμένοι για να δουν τα πεδία και τα πεδία των κονσερβοποιημένων αγαθών που είχαμε επιλέξει ακριβώς επάνω από τη θέση σας.

Αυτοί θα προχωρήσουν αρκετά στη συμπλήρωση τι θα λαμβάναμε κανονικά από τις κανονικές πηγές μας.

Μάιος ο καλός Λόρδος σας ευλογεί με την καλή υγεία και ευημερεί εσείς σε όλες τις προσπάθειές σας για την ευγένεια και το γενναιόδωρο πνεύμα σας.

Το Belle Ganzon, κοινοτικές υπηρεσίες τοποθετεί την τράπεζα Downsview τροφίμων Zion στον Καναδά

 

 

 

 


 

ΑΠΡ. 2012

Ισλαμική κοινωνία της τράπεζας τροφίμων της βόρειας Αμερικής ISNA Καναδάς

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,

Εξ ονόματος της τράπεζας τροφίμων ISNA Καναδάς, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας.

Ήταν αρκετά γενναιόδωρο σας και της επιχείρησής σας στο συνεργάτη με μας στη βοήθεια τον ενδεούς στην κοινότητά μας.
Μας ξεπεράστε το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης την κουζίνα και τα γεύματα σούπας μας στις ρόδες για να ταΐσει τους αστέγους στο ofToronto οδών.

Πέρυσι, η τράπεζα τροφίμων ISNA Καναδάς έδωσε έξω 88.338 λίβρες των τροφίμων με έναν προϋπολογισμό $96.000 εξυπηρετώντας, από το τέλος ετών, 530 οικογένειες με συνολικά 1.812 υποτελείς.

Εκτιμάμε τους ευεργέτες όπως σας, κ. Peter Goudas, τα οποία έχουν τη γνώση και τη φρόνηση για να επιδείξουν τον οίκτο λιγότερο στον τυχερό στην κοινότητά μας ευρέως.

Άλλη μια φορά, σας ευχαριστήστε για την υποστήριξη παρελθόντος σας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας στο μέλλον .

Δικοί σας ειλικρινά,

Ο Δρ. Farouk Abdul Ghany

Τράπεζα προέδρου ISNA τρόφιμα

 Αγαπητε Bro. Goudas:

Σε μέρος του όρους. Zion η των Φηληππίνων εκκλησιών ημέρα-ημέρας αντβεντιστική, επιτρέπει σε με για να επεκτείνω σε σας τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας για τη συνεχή και γενναιόδωρη βοήθειά σας στην τράπεζα τροφίμων μας.

Πράγματι, έχετε παρουσιάσει πάντα γνήσια ανησυχία λιγότερο στον τυχερό στην κοινότητά μας από την ευγένειά σας στην παροχή του οψοφυλακίου μας έναν γενναιόδωρο ανεφοδιασμό των προϊόντων που φέρνει το όνομά σας.

Εγκωμιάζουμε το Θεό για τους κοινοτικούς συνεργάτες όπως σας.

Μάιος η απεριόριστη επιείκειά του είναι επάνω σε σας και την οικογένειά σας πάντα!

Δικοί σας στην αγάπη Χριστού,

Πάστορας Jesse Anunciacion

«Ο δασμός μας κάνει να κάνουμε τα πράγματα καλά Αλλά η αγάπη μας κάνει να τους κάνουμε υπέροχα "

 

Το όρος. Αντβεντιστική εκκλησία ημέρα-ημέρας Zion η των Φηληππίνων υπάρχει για να πιστοποιήσει
Καλές ειδήσεις της σωτηρίας σε όλους τους ανθρώπους, που οδηγούν τους στον Ιησού Χριστό και την εκκλησία του,
παγιοποίηση τους στην πνευματική ωριμότητα, και συμμετοχή τους στη χριστιανική υπηρεσία έως ότου έρχεται.
140 ST REGIS Cres. Downsview, στον ΚΑΝΑΔΑ.

 

 

Η φωτογραφία με τον κ. Σπυρος Γουδας Goudas λήφθηκε στην τράπεζα τροφίμων.

Περιβάλλεται το προσωπικό της τράπεζας τροφίμων που όλοι προσφέρονται εθελοντικά.

 


 

 Μουσουλμανικό κέντρο ευημερίας. 2011 πρόγραμμα Ramadan

Αγαπητό Αξιότιμε Κύριε. Γουδα Goudas

 Κ. Γουδα Θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιόδωρη υποστήριξη προγράμματός σας Ramadan το 2011

Θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για τη γενναιόδωρη υποστήριξη προγράμματός σας Ramadan το 2011 από κοινού με το μουσουλμανικό κέντρο ευημερίας.

Η συμβολή σας ήταν κρίσιμη στη βοήθεια μας να επιτύχει η αποστολή μας βοήθειας των οικογενειών στην ανάγκη.

Πέρυσι, ήμαστε σε θέση να συγκεντρώσουμε 450 συσκευασίες τροφίμων που θα βοηθούσαν να στηρίξουν τις οικογένειες 4-5 μέχρι και έναν μήνα.

Αυτό το έτος, με τη βοήθεια 110 εθελοντών, ήμαστε σε θέση να βάλουμε μαζί 700 συσκευασίες τροφίμων, που επιτρέπουν σε μας για να βοηθήσουμε περισσότερα από 2800 άτομα στην περιοχή του Τορόντο.

Σας ευχαριστούμε μόλις πάλι για σας δωρεά και αναμείνουμε με ενδιαφέρον ενδεχομένως το συνεταιρισμό με σας για το πρόγραμμα Ramadan το 2012.
Ειλικρινά, Zassav

 

 

 


 

Ίδρυμα Singh Ranji

Συνδέοντας Κοινότητες που συνδέουν τους ανθρώπους
17 Ιουλίου 2012

Αξιότιμε Κύριε Goudas,

Αυτό πρόκειται να εκφράσει τις ευχαριστίες μας στα τρόφιμα Goudas για το generousity σας να δώσει μια κατάταξη των προϊόντων σας αυτά τα προηγούμενα δύο έτη.
Επιτέλους ο νότος του έτους που η ασιατική προθήκη, εμείς σας περιέλαβε προϊόντα στο βραβείο μας σύρει τα καλάθια.

Έχουμε και θα συνεχίσουμε να περιλαμβάνουμε τα προϊόντα σας να προετοιμαστούμε τσιμπάμε για τους συμμετέχοντες στα προγράμματά μας.

Το ίδρυμα Ranji Singh εστιάζει στη δημιουργία των γειτονιών φροντίδας που εμπλουτίζονται μέσω των εορτασμών της ποικιλομορφίας στις Κοινότητες.

Για αυτόν τον λόγο, παράγουμε τα γεγονότα και τα προγράμματα, μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών, για να καταπολεμήσουμε την κοινωνική απομόνωση μέσω των μεταξύ γενεών περιεκτικών κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Πάλι, επιθυμούμε να πούμε χάρι σε σας για το καλό generousity σας.

Πρόεδρος Singh Ranji

Ίδρυμα Singh Ranji είναι καταχωρημένος ένας μη κερδοσκοπικός - Οντάριο Reg# 1818923

 

 

  


 

Image result for Cystic Fibrosis Canada

Ελπιδοφόρα ερευνητικά προγράμματα Κυστική ίνωση Καναδάς

Αξιότιμε Κύριε. Goudas
Θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε προσωπικά εξ ονόματος του κεφαλαίου μας, για την υποστήριξή σας γεγονότος Calendonstock μας το 2012.

Η γενναιοδωρία σας επιτρέπει στο ίδρυμα μας να χρηματοδοτήσει τα πιό ελπιδοφόρα ερευνητικά προγράμματα του Καναδά, μια δύναμη που θα κερδίση τη μάχη ενάντια σε αυτήν την καταστρεπτική ασθένεια.

Μια βασική πρωτοβουλία είναι να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών μεταμόσχευσης πνευμόνων.
Για τόσους πολλούς νέους ενηλίκους με end-stage το ΘΦ, μια διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων είναι συχνά μια τελική πιθανότητα σε μια μακρύτερη ζωή.

Όταν σκεφτόμαστε τα πολλά παιδιά σε ολόκληρο τον Καναδά που εντοπίζεται με την κυστική ίνωση, είμαστε πολύ ευγνώμονες για τους ανθρώπους όπως σας παλεύουμε αυτήν την καταστρεπτική ασθένεια με μας.

Ειλικρινά, Brend Ducharme/ συντονιστής δωρεάς
Κυστική ίνωση Brampton, Οντάριο, Καναδάς


 

Η ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

2007 LAWRENCEAVE, ΔΎΣΗ ΜΟΝΑΔΑ 18, ΤΟΡΟΝΤΟ, ΟΝΤΑΡΙΟ, M9N 3V1
5 Δεκεμβρίου 2012

Αξιότιμε Κύριε Goudas Εμείς της αδελφοσύνης της θεραπείας Χριστού, Α.Ε.
Εκτιμήστε τη γενναιόδωρη δωρεά σας στοιχείων τροφίμων στην εκκλησία μας.

Σας ευχαριστούμε και επιθυμούμε ότι συνεχίσατε την επιτυχία στην επιχείρησή σας.
Ο Λόρδος Bless εσείς δεδομένου ότι συνεχίζετε να βοηθάτε άλλων που είναι στην ανάγκη.

Δικοί σας αληθινά, Bishop Λ. Atkinson

 


 

 Ελληνικό σπίτι για την ηλικίας Α.Ε Ελληνική εγχώρια προσοχή

16 /12/2012

Αξιότιμε Κύριε. Goudas:

Εξ ονόματος του ελληνικού σπιτιού για τον ηλικίας γυναικείο βοηθό, θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω για την καλή δωρεά σας του αλευριού, της ζάχαρης, του ρυζιού, του ελαίου και του μελιού για το γεγονός Χριστουγέννων μας στις Κυριακή, 16 2012.

Σαν κοινότητα, ευλογούμαστε αληθινά για να έχουμε αφιερώσει τους υποστηρικτές όπως σας που καταδεικνύουν τον οίκτο και τη γενναιοδωρία στους πρεσβυτέρους μας.
Η στοχαστική και καλή υποστήριξή σας προς τον εμπλουτισμό ευημερία των πρεσβυτέρων μας » είναι αξιέπαινη.

Η αφιέρωσή σας στο ελληνικό σπίτι εκτιμάται από μας όλων, αλλά επιπλέον, από εκείνους που ωφελούνται από την προσοχή και τις υπηρεσίες μας - οι πρεσβύτεροί μας.
Σας ευχόμαστε βαθιές Καλά Χριστούγεννα και μια καλή χρονιά!

Ειλικρινά, Irene Dotsikas
Πρόεδρος του γυναικείου βοηθού
Ελληνικό σπίτι για την ηλικίας Α.Ε., 33 Winona Drive, Τορόντο, Οντάριο M6G 3Z7

 


 

 Άδυτο Horeb των Υπουργείων επαίνου (MHSPM)

235 Grandravine Drive, βόρεια Υόρκη,  M3N 1J2
Αξιότιμε Κύριε. Goudas
Εξ ονόματος της λίμνης MHSPM Ι αυτή η ευκαιρία να προσφερθεί η ειλικρινής εκτίμησή μας και να ευχαριστήσει για τη γενναιόδωρη δωρεά σας.

Marcia Walker

Τα προϊόντα παραλήφθηκαν καλά και χρησιμοποιήθηκαν σε μια διπλή ικανότητα με τη σίτιση της κοινότητας καθώς επίσης και την τοποθέτηση στα καλάθια των παιδιών που συμμετείχαν στη συγκομιδή Μάρτιος.
Τα βιβλιάρια τόσο καλά βάλατε μαζί επιδείχθηκαν και μερικοί από τους συμμετέχοντες πήγαν στο σπίτι με αυτούς που ενδιαφέρθηκαν για την ανάγνωση.

Σε MHSPM συνειδητοποιούμε ότι δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός χωρίς γενναιόδωρη συμβολή σας και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις μελλοντικές προσπάθειες και τις συνεργασίες με το εμπορικό σήμα GOUDAS.

Ήταν ένα πολύ επιτυχές γεγονός.

Οι ευχαριστίες πάλι για την καλή υποστήριξή σας και επιθυμούν ότι συνεχίσατε την επιτυχία στην επιχείρησή σας.

 

Δικοί σας αληθινά, Marcia Walker

Έδρα κοινωνική/fundraiSiflg Επιτροπή
Osbourne Murray - Υπουργός/διευθυντής

 

 

 

 

 

 Εξ ονόματος της κοινωνίας MAHI επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας στην αιτία μας μέσω της αμοιβαίας κας φίλων μας. Effie Tsatsos. και ο κ. Tasos Milionis.

14 Ιανουαρίου 2013

Αξιότιμε Κύριε. Γούδα,

Θα επιθυμούσαμε να ευχηθούμε σας και στην οικογένειά σας το ευτυχές και υγιές νέο έτος!!!

Εξ ονόματος της κοινωνίας MAHI επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας στην αιτία μας μέσω της αμοιβαίας κας φίλων μας. Effie Tsatsos. και ο κ. Tasos Milionis.

Η υποστήριξή σας για τους ανθρώπους της χώρας Ελλάδα γέννησής μας, που υπομένουν αυτές τις δύσκολες περιόδους ήταν αναγκαία και εκτιμημένη από τους ανθρώπους.
Είναι ήδη σε απόδειξη οι καλές δωρεές σας και είναι εξαιρετικά ευγνώμονες, όπως είμαστε.

Τα βασίζομαιστε MAHI στη γενναιοδωρία των επιχειρήσεων και των ανθρώπων σας επιθυμούν προκειμένου να κρατήσουν στην πάλη, κάτω από τις πολύ δύσκολες περιστάσεις.

Όπως ξέρετε, οι άνθρωποί μας, αναγκάζονται να περιμένουν στις μακροχρόνιες γραμμές να λάβουν τα καθημερινά γεύματά τους.

Αυτό είναι μια εικόνα είμαι βέβαια κανένας από μας σκέψη που θα βλέπαμε πάλι, από τις ιστορίες σχισμένων των πόλεμος χρόνων.

Αυτή τη φορά η πάλη είναι οικονομική και οι άνθρωποί μας χρειάζονται τη βοήθεια.

MAHI προσπαθεί σκληρά να ξαναβάλει τα χαμόγελα όπου μπορούμε και με τις επιχειρήσεις τόσο ενθαρρυντικές όπως δικός σας ξέρουμε ότι θα είμαστε το επιτύχετε.

Αξιότιμε Κύριε Γούδα Σας ευχαριστούμε και πάλι, θερμότεροι σεβασμοί

Golfo Tsakumis Ιδρυτής & συμπρόεδρος

GOLFO TSAKUMIS Αυτή τη φορά η πάλη είναι οικονομική και οι άνθρωποί μας χρειάζονται τη βοήθεια. MAHI προσπαθεί σκληρά να ξαναβάλει τα χαμόγελα όπου μπορούμε και με τις επιχειρήσεις τόσο ενθαρρυντικές όπως δικός σας ξέρουμε ότι θα είμαστε το επιτύχετε. Αξιότιμε Κύριε Γούδα Σας ευχαριστούμε και πάλι, θερμότεροι σεβασμοί

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΗΙ

Η  MAHI με μεγαλη χαρα ανακοινωνει στην  απανταχου  Ομογενεια και σε ολους τους Φιλλεληνες ανα τον κοσμο, την επισημη εναρξη της ιστοσελιδας    www.mahisociety.com

Η ενημερωσι σας, μεσω του διαδικτυου, θα σας δινει εγκυρη πληροφορηση των προγραμματων του οργανισμου  ΜΑΗΙ,  και κατ’ αυτον τον τροπο, θα εχετε την ευκαιρεια να συμβαλλετε σε ολες τις κατα καιρους δραστηριοτητες του Οργανισμου.

Σκοπος και στοχος  του Οργανισμου μας ειναι  να απαλυνουμε τον πονο των συμπατριωτων μας, και να συμπαρασταθουμε ολοι μαζι οι Ελληνες της Διασπορας,  στις συγκεκριμενες ευπαθεις ομαδες που βιωνουν δυσκολες ημερες στην Ελλαδα,  λογω της τελευταις οικονομικης κρισεως.

Σας  ζητουμε λοιπον,  μεσω της ιστοσελιδας μας,  την εγκαρδια  ανταποκριση  ολων εσας, των Ελληνων Ομογενων και των Φιλλεληνων  ανα  τον κοσμο,  και  σας παρακαλουμε  να  υποστηριξετε  την  προσπαθεια  του οργανισμου ΜΑΗΙ  να διεκπεραιωση  με επιτυχια  το εργο της συμπαραστασης  των   συμπατριωτων μας στην Ελλαδα, που εχει ηδη αρχισει,  με το να λαβετε μερος στην συγγεκριμενη καμπανια,  “DOLLAR FROM GREEK TO GREEK”

Επισης σας παρακαλουμε θερμα, να διαδωσετε αυτο το μηνυμα  του εθελοντισμου, της αλληλεγγυης και της αγαπης  σε οσους Ελληνες και Φιλελληνες μπορειτε,  ουτως ωστε να ενημερωθουν οσο πιο πολλοι ανθρωποι ειναι δυνατον, για τις υπερτατες προσπαθειες που καταβαλει  ο οργανισμος ΜΑΗΙ,  και την αμεση αναγκαιοτητα.

 


 

Hellenic Home Hellenic Care   

March 12, 2013

Dear Mr. Goudas:

On behalf of the Hellenic Home, I would like to thank you for your kind donation.  

As a community, we are truly blessed to have dedicated supporters like you who demonstrate compassion and generosity to our seniors. 
Your thoughtful and kind support toward the enrichment of our seniors’ well-being is commendable.

Your dedication to Hellenic Home is appreciated by us all, but most importantly, by those who benefit from our care and services - our seniors.

Sincerely, 
Irene Dotsikas, President Hellenic Home Ladies Auxiliary

 


 

The Greek Ladies' Philanthropic Association "Evangelistria"

6 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπητέ Κ. Γούδα,

Εκ μέρους της Φιλοπτώχου Αδελφότητος της Ενορίας μας και όλων των ευσεβών ενοριτών μας εκφράζομε θερμές ευχαριστίες για την ευγενική δωρεά σας και για τις πρόθυμες υπηρεσίες σας, που δείχνουν την αγάπη σας προς την Εκκλησία και την κατανόηση του έργου που επιτελούμε.

Ευχόμαστε ο Δωρεοδότης Κύριος να σας ανταμείψει πλούσια με τις υλικές και πνευματικές δωρεές Του.

Προσευχόμαστε, η Υπεραγία Θεοτόκος να σας κρατεί πάντοτοε κάτω από την προστασία και σκέπη Της.

Με εκτίμηση και ευχές Κυρίου,

Ο Ιερατικώς Προίστάμενος, Πρωτοπρεσβ. Παναγιώτης Αυγερόπουλος
Η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου, Κυρία Ελένη Σπυρίδη

 


 

 ST NICHOLAS CANADIAN COMMUNITY OF ΤΟΡΟΝΤΟ 3840 Finch Ave.

Ανατολικός, Τορόντο, Οντάριο M1T 3T4
8 Μαΐου 2013
Αξιότιμε Κύριε. Goudas, εξ ονόματος του διοικητικού συμβουλίου του ST Nicholas Orthodox Church-Community του Τορόντου, θα επιθυμούσαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή εκτίμησή μας για τις γενναιόδωρες δωρεές σας στην εκκλησία μας.

Η συνεχή υποστήριξη και το ενδιαφέρον σας για την εκκλησία-κοινότητά μας εκτιμώνται από όλους μας. 
Λόγω της υποστήριξής σας, το ST Nicholas Food Drive είναι σε θέση να βοηθήσει πολλές οικογένειες στην Κοινότητά μας.
Άλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε και θα επιθυμούσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτήν την ευκαιρία να ευχηθούμε σας και στην οικογένειά σας την καλές υγεία και την ευτυχία πάντα.
Ο Θεός Μαΐου σας ευλογεί, V.Rev.Fr. Πρόεδρος Athanasios Lampropoulos ιερέων κοινοτήτων Antonopoulos Demetrios, διοικητικό συμβούλιο

 


 

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΤΟΡΟΝΤΟ

678 Pape λεωφόρος, Τορόντο, Οντάριο M4K 3S5

19 Μαρτίου 2013
Aγαπητε Peter, εκ μέρους ο η κοινωνία Epirus, θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω για τη γενναιοδωρία σας στην κάλυψη των δαπανών του 49ου ετήσιου γεγονότος της κοινωνίας μας, παρακαλώ ο εορτασμός της 100ής επετείου της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων από την οθωμανική αυτοκρατορία.

Θα επιθυμούσα επίσης να σας ευχαριστήσω για την παροχή της αφθονίας των τροφίμων για την προετοιμασία των καλαθιών τροφίμων για το Kathara Deftera (καλή Δευτέρα).
|
Είναι λόγω των ατόμων όπως εσείς, ότι η κοινωνία μας είναι σε θέση να ακμάσει και να συνεχίσει τις παραδόσεις της κληρονομιάς μας.

Σας ευχαριστούμε, Paul Nisotolis Πρόεδρος

 


 

MADONNA ΣΠΙΤΙ

501 Parkside Drive, Τορόντο, Οντάριο M6R 2Z9

20 Μαρτίου 2013

Αξιότιμε Κύριε. Goudas,

Πρόσφατα, ο καλός φίλος μας, ο Δρ. Joe McKenna μας έφερε μια μεγάλη δωρεά των καταπληκτικών κονσερβοποιημένων φρούτων και των λαχανικών σας, των σαλτσών, κ.λπ.

Άχρηστοι να πούμε, ήμαστε και είμαστε, βαθειά ευγνώμονες σε σας για τη γενναιοδωρία σας, η γενναιοδωρία lovish σας.

Σας ευχαριστώ για τη σκέψη μας, για τη στοχαστική ευγένειά σας.
Ευλογούμαστε από σας και ό, τι λάβαμε, γιατί ήμαστε σε πολλή ανάγκη από το.

Μάιος ο Λόρδος σας ευλογεί με την ειρήνη και τη χαρά του αυτό το Πάσχα.

Παρακαλώ βεβαιώνεται για τις προσευχές μας.

Trudi Cortens

Κάρτα

«Αληθινά αυξάνεται!
Χριστός αυξάνεται!
Σε τον είναι η πίστη μου, η αγάπη μου
ζω.
(Catherine Doherty)

Ευλογημένη εποχή Πάσχας!

Ο κ. & Κα. Goudas! Σας κρατάμε στις προσευχές μας

Ειλικρινά, Trudi Cortens και όλα στο σπίτι Madonna

 


 

 MADA ΚΟΙΝΟΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ COMMUNAUTAIRE

MADA COMMUNITY CENTER COMMUNAUTAIRE

218-6700 Cote des Neiges, Μόντρεαλ, Κεμπέκ H3S 2B2

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Αγαπητε Peter Goudas, χίλια ευχαριστώ! 

Το Goudas είναι ένα όνομα που σημαίνει τη γενναιοδωρία, την ευγένεια, και το openheartedness. 
Ο καθένας ξέρει ότι υποστηρίζετε singlehandedly τις πολυάριθμες οργανώσεις. 

Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες και τιμήσαμε ότι επιλέξατε την κουζίνα σούπας μας για να είστε ένας παραλήπτης της ευγένειάς σας. 
Με τη βοήθειά σας θα έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να βοηθάμε λιγότερο τυχερός και τρωτός της κοινότητάς μας.

MADA είναι μια εθελοντικός-βασισμένη οργάνωση που αφιερώνεται στο σπάσιμο του κύκλου της ένδειας στην κοινότητά μας. 
Σαν μια από τη μεγαλύτερες κουζίνα σούπας του Μόντρεαλ και την τράπεζα τροφίμων.
Το κέντρο MADA εξυπηρετεί τώρα 500 καυτά γεύματα καθημερινά συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των διακοπών. 

Η πρόσφατα επεκταθείσα τράπεζα τροφίμων μας παρέχει σε πάνω από 4.400 οικογένειες τα καλάθια τροφίμων κάθε μήνα.

Το 2012, MADA διένειμε 10.975.000 λίβρες τροφίμων, 282.726 γευμάτων και 53.454 καλαθιών τροφίμων. 
Είναι μόνο με τη γενναιόδωρη υποστήριξή σας, ότι είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να απασχολούμαστε καλύτερα στις ζωές του ενδεούς στην κοινότητά μας.

David Merovitz Αγαπητε Spyros Peter Goudas, χίλια ευχαριστώΣτην αξία της καλής πράξης σας, μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να ευλογηθείτε με την καλές υγεία, την ευτυχία και την ειρήνη του μυαλού.


Θερμότεροι σεβασμοί, Asher Golowinski εξ ονόματος του Προέδρου Pierrette Sevigny και από τους ανώτερους υπαλλήλους: Isaac Gniwisch - Πρόεδρος, Δαβίδ Merovitz - αντιπρόεδρος, Chaim Shlomo Cohen - εκτελεστικός διευθυντής, Shoula Cohen - ταμίας, Moshe Μ. Μ. Hirschhorn - γραμματέας, και από τους διευθυντές: Rebecca Bergman, χάπι αμφεταμίνης Bouganim, Ronnie Cons, Yosef Drihem, γρύλος Dym, Aviva Orenstein Kalin, ραβίνος Berech Mockin.

 

Photo Δαβίδ Merovitz  David Merovitz

 

 

 


 

MOUNT ZION SEVENTH-DAY ADVENTIST CHURCH 
 

Αξιότιμε Κύριε Goudas
Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013
ΕΚΚΛΗΣΙΏΝ της ΈΒΔΟΜΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ZION. 

Επιθυμώ να σας ευχαριστήσω άλλη μια φορά, εξ ονόματος της υποστηριγμάτων αντβεντιστικής εκκλησίας Zion των Φηληππίνων. 

I wish to thank you once again, on behalf of the Mount Zion Filipino Seventh-day Adventist Church

Η ευγένεια και η γενναιοδωρία σας είναι ουσιαστικές στις κοινοτικές υπηρεσίες μας, ο ειδικότερα η αφή του προγράμματος σίτισης αγάπης για τον ανεπιτυχή στη στο κέντρο της πόλης.
Η συνεχής υποστήριξή σας σημαίνει πολλα σε μας και στην κοινότητα που εξυπηρετούμε.  

Οι φτωχοι και αστεγοι άνθρωποι απόλαυσαν σίγουρα το γεύμα που εξυπηρετήθηκε σε αυτους μαζί με όλα τα άλλα προϊόντα που μας παρέχετε. Πάλι, βαθύτερός μας χάρι σε σας. 

Προσευχόμαστε ότι ο Κύριος θα συνεχίζει να σας ευλογεί με την καλή υγεία και να ευημερεί εσας στις προσπάθειές σας να βοηθήσετε να ανακουφίσει την πείνα στους πολλούς άνδρες και τις γυναίκες στην κοινότητά μας.

Συνδέονται μερικές εικόνες που λαμβάνονται από mia- από τους εθελοντές μας, Sarah Dragon, στην τελευταία σίτισή μας. 

Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτές τις εικόνες δεδομένου ότι λήφθηκαν από μακριά και σεβόμενος την ιδιωτικότητα λαών.

 

 Κε. Γουδα Σας ευχαριστούμε, εξ ονόματος όλων των εθελοντών και της ίδιας, ότι εργασία για να επιτύχετε ακούραστα τι ο Θεός μας έχει διωρίσει για να κάνουμε.

 Κε. Γουδα Σας ευχαριστούμε, εξ ονόματος όλων των εθελοντών και της ίδιας, ότι εργασία για να επιτύχετε ακούραστα τι ο Θεός μας έχει διωρίσει για να κάνουμε.

 Κε. Γουδα Σας ευχαριστούμε, εξ ονόματος όλων των εθελοντών και της ίδιας, ότι εργασία για να επιτύχετε ακούραστα τι ο Θεός μας έχει διωρίσει για να κάνουμε.

 Σας ευχαριστούμε, εξ ονόματος όλων των εθελοντών και της ίδιας, ότι εργασία για να επιτύχετε ακούραστα τι ο Θεός μας έχει διωρίσει για να κάνουμε.

Δικοί σας αληθινά,

Belle Ganzon
Community Services,
Mount Zion Filipino Church


 

SUPPORT FOR THE PHILIPPINO PEOPLE ΑΝΘΡΏΠΩΝ PHILIPPINO

Καταστροφή στις Φιλιππίνες με τον τυφώνα Haiyan

Αξιότιμε Κύριε Goudas

28 NOV 2013

Είμαι Καναδεζα από το Χογκ Κογκ.

Για πολλά έτη, υποστηρίζω σε κανονική βάση, πολλές φτωχές οικογένειες στις Φιλιππίνες, καθώς επίσης και τους πάστορες. Δεν ζήτησα ποτέ την υποστήριξη από κανενα, και προσπαθώ να κάνω όλα τόσο πολύ όσο μπορώ από μόνη μου.

Σας ευχαριστούμε κ. Goudas Γουδα για τη βοήθειά σαςΑυτή η εβδομάδα, μια καταστροφή στις Φιλιππίνες με τον τυφώνα Haiyan, ήταν κάτι που δεν αναμενόταν, έτσι, η απαίτηση για τους ανθρώπους στην ανάγκη στις Φιλιππίνες, είναι πέρα από τη δυνατότητά μου σε αυτό το σημείο.

Για πολλά έτη, περιστασιακά, αγοράζω τα προϊόντα από την επιχείρησή σας για να βοηθήσω την προσπάθειά μου, την οποία χρηματοδοτώ προσωπικά.


Εντούτοις, το αίτημά μου για την πρόσθετη υποστήριξη για τις πρόσθετες ανάγκες δεν μειώθηκε επάνω στα κωφά αυτιά.
Έτσι, ο κ. Goudas, ευχαριστώ πολύ για τα πρόσθετα τροφίμα, και σας δίνω τη διαβεβαίωσή μου, ότι οποιου δήποτε παρέχετε σε μας θα δοθεί στα κατάλληλα χέρια. 

Το εμπορευματοκιβώτιο και τα μεγάλα δέματα των τροφίμων θα διανεμηθούν στην περιοχή καταστροφής.

Thank you very much, God Bless You.

Sofie Hui 

Στις 8 Νοεμβρίου, ο τυφώνας Haiyan έκανε ένα άμεσο χτύπημα στις Φιλιππίνες.
Καταστρεψέ περιοχές σε 36 επαρχίες.

O Haiyan ήταν η ισχυρότερη θύελλα που καταγράφηκε πάντα. 
Ο τυφώνας Haiyan έκανε αρχικά την προσέγγιση σε ξηρά σε Guiuan, ανατολική επαρχία Samar.
Η βροχή έπεσε και ογκώδη κύματα θύελλας μέχρι τα έξι μέτρα υψηλά στα νησιά Leyte και Samar. 

Πολλές πόλεις και κωμοπόλεις που καταστρέφονται σε μερικές περιοχές.

 Ο κ. Goudas Σπύρος Peter Γούδας συνάντησε Sofie Hui και αμέσως, χωρίς δισταγμό, έδωσε περαιτέρω ποσό προϊόντων για να βοηθήσει την Sofie Hui με τη συμβολή της σε αυτήν την ανακούφιση της καταστροφής. 

Αυτό είναι μια θαυμάσια πράξη της γενναιοδωρίας στο μέρος Sofie Hui.
Την επαινούμε για αυτήν την χειρονομία και είναι καλό να ξέρει κανεις ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον κόσμο.

 Σπύρος Peter Γούδας και Jannet Benigno

 

Σπύρος Γούδας ομιλία στο το CRDP που πραγματοποιήθηκε στο όρος Σιών

Σπύρος Πήτερ Γούδας δίνοντας την ομιλία του κατά την CRDP που πραγματοποιήθηκε στο όρος Σιών Φιλιππίνων 

Συζητώντας την εμπειρία του για της καλύτερες caregivers στον κόσμο και για τον τηφονα στις Φιλιππίνες 

Χτυπήστε εδώ για να ακούσετε στα Αγγλικα 

 


 

CHURCH PLANTING MINISTRIES INC.


November 21, 2013

Κύριε Gouda

Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για να δώσει ένα φορτίο αμαξιού των τροφίμων προς την προσπάθεια ανακούφισής μας για τα θύματα του πρόσφατου τυφώνα «Haiyan» ή «Γιολάντα» που χτυπούν την επαρχία Leyte στη νότια περιοχή των Φιλιππινών.

Rev. Alex Pacis and Rosie Pacis - Mr. Goudas Appeciation LettersΟι επηρεασθείσες περιοχές συνεχίζουν να πάσχουν από αυτήν την τραγωδία, φυσικά και συναισθηματικά.
Η ασθένεια και η πείνα θέτουν τώρα μέσα καθώς οι εβδομάδες περνούν.

Κύριε Gouda Η δωρεά τροφίμων σας είναι μια τέτοια ευλογία και πρόκειται σίγουρα να είναι μια μεγάλη βοήθεια.
Είμαστε αληθινά ευγνώμονες.

Εάν έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ μην διστάστε να έρθετε σε επαφή με ούτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε admin@churchplanting.ca, να επισκεφτούμε τον ιστοχώρο μας: το www.churchplanting.ca, ή το διευθυντή μας Admin & χρηματοδότησης, ο κ. Joby de Belen (647) σε 409-4287.

σας ευχαριστήστε και ο Θεός να σας ευλογεί.


Πάστορας Alex and Rosie Pacis

Με Πολύ με τιμή, πάστορας Alex Pacis Executive διευθυντής Salvation Υπουργεία σε ένα επόμενο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

In a subsequent email Rev. Alex Pacis wrote the following:

Ο πάστορας Alex Pacis έγραψε τα εξής:
1 Ιανουαρίου 2014 υπεάρξαν 35 τόνοι των τροφίμων και άλλων αναγκών έκτακτης ανάγκης συμπεριλαμβανομένων των διχτια για κουνουπια, και των φαρμάκων που διανεμήθηκαν μαζί με χιλιάδες καυτά γεύματα και παροχή συμβουλών.

50 άνθρωποι πήγαν με αυτό το πρόγραμμα την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου στις δύο μεγάλα πόλεις, Ormoc και Tacloban μαζί με 14 γιατρούς με τα φάρμακα.
Έκαναν αυτό για σχεδόν 10 ημέρες στις πολύ σκληρές καταστάσεις όπου δεν υπάρχουν καμία ξενοδοχείο ή κατάλληλη στέγαση για Καναδούς, Αμερικανούς, Κινέζους και Φιλιππίνους όμοιους.
Ένα washroom για όλους τους και κοιμήθηκαν στις χαλασμένες εκκλησίες χωρίς την ηλεκτρική ενέργεια και τρεχούμενο νερό.


Haiyan Relief Effort - Mr. Goudas Appreciation Letters

Σας ευχαριστούμε κ. Goudas Γουδα για τη βοήθειά σαςΣας ευχαριστούμε κ. Goudas Γουδα για τη βοήθειά σας

Σας ευχαριστούμε κ. Goudas Γουδα για τη βοήθειά σας

Αμέσως, προετοιμάζουμε μια άλλη μεγάλη ώθηση προς Samar, μια άλλη επαρχία που χτυπήθηκε από τη θύελλα. 

Υπάρχουν πολύ Άνθρωποι που φροντίζονται και άλλη άνθρωποι αρρωσταίνουν τώρα. 

Προγραμματίζουμε να ανταποκριθούμε σε 2.000 οικογένειες για να τους βοηθήσουμε να πάρουν τις ζωές τους πίσω σε κανονικό. Σας ευχαριστούμε κ. Goudas για τη βοήθειά σας.

Ο Θεός σας ευλογεί και μπορεί ο Λόρδος να συνεχίσει να σας ευημερεί για της προσπάθειές σας για εκείνους που είναι στην ανάγκη.
 Πάστορας Alex Pacis


 

 Το ST ATHANASIUS ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ MISSSION

846 Pape Ave, Τορόντο, Οντάριο, M4K 3T6, Καναδάς, τηλ. (416) 461-4623 (416) 461-4623 ΕΛΕΥΘΕΡΟ   
28 Ιουλίου 2014.

Σπύρος Peter Goudas

Αξιότιμε Κύριε. Goudas εξ ονόματος του ST Ορθόδοξη χριστιανική αποστολή Athanasius θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω για την καλή δωρεά τροφίμων σας που στέλνονται στις φτωχές και ενδεείς οικογένειες στην Ελλάδα.

Όπως ξέρετε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τα σκληρά μέτρα αυστηρότητας που επιβάλλονται από τους πιστωτές της έχουν ωθήσει τη χώρα σε μια μακράς διαρκείας υποχώρηση (τώρα στο 6ο έτος του!) όποιος έχει οδηγήσει στην υψηλή ανεργία αρχείων πάνω από 27 τοις εκατό, μια έκρηξη σε περιπτώσεις αυτοκτονίας και σχεδόν ένα τρίτο του πληθυσμού στην ένδεια!  

Στην πιό πρόσφατη έκθεσή της η UNICEF δηλώνει ότι το ένα σε τρία παιδιά στην Ελλάδα είναι σε κίνδυνο ένδειας ή κοινωνικής αποβολής.  Ο συνολικός αριθμός μπορεί να συγκλονίσει: 686.000 παιδιά ή 35.4 τοις εκατό του πληθυσμού παιδιών στην Ελλάδα.

Οι αιτίες; Αυξανόμενες γονικές ανεργία και περικοπές στα οφέλη ευημερίας.

292.000 παιδιά ζουν στις οικογένειες χωρίς τους εργαζόμενους ενηλίκους και - φυσικά - δεν έχει καμία πρόσβαση στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης. 
Οι ελληνικοί λαοί προσέχουν αδύναμα δεδομένου ότι περισσότερη αυστηρότητα επιβάλλεται καθημερινά στην αναζήτηση μιας θεραπείας που σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύεται πρόσφατα μοιάζει με «μια ιατρική που επιδίωξε να θεραπεύσει την ασθένεια αλλά σκοτώνει αντ' αυτού τον ασθενή»! 
Στην πραγματικότητα αντί να εγγυηθούν γηα την Ελλάδα έχουν αναγκάσει τη χώρα κάτω και την έχουν ωθήσει στην πιό deadliest ανθρωπιστική κρίση του από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!

Παρά τις περιορισμένες ικανότητές της η αποστολή μας έχει αποφασίσει να κάνει κάτι για αυτήν την δραματική κατάσταση και να βοηθήσει τους ενδεείς ελληνικούς αδελφούς και τις αδελφές μας οποιοσδήποτε τρόπος που μπορούμε.

Στη φωτογραφία το 2007 είναι ο κ. Χρήστος Livanos. 

 

Christos Livanos ST. ATHANASIUS ORTHODOX CHRISTIAN MISSSION Χρήστος Λιβανός

Επομένως, με τη βοήθεια των φιλανθρώπων και των φροντίζοντας ανθρώπων όπως σας έχουμε συλλέξει πολλά μη-φθαρτά στοιχεία τροφίμων και μια μεγάλη ποσότητα επαναχρησιμοποιήσιμου ιματισμού που θα τεθεί σε ένα εμπορευματοκιβώτιο και θα σταλεί στην Ελλάδα σε μερικές ημέρες για την ανακούφιση των ελληνικών οικογενειών στην ανάγκη. 


Το γεγονός ερανικού που διοργανώθηκε στην αποστολή μας για να καλύψει χθες τις στέλνοντας και άλλες δαπάνες ήταν πολύ επιτυχές και κατορθώσαμε να συλλέξουμε $3700 στις δωρεές από εκείνους που παρευρέθηκαν.

Σας ευχαριστώ πάλι για την υποστήριξη και τη συμβολή σας στην αιτία μας. 
Ειλικρινά Χρήστος Livanos Πρόεδρος  

 

 

 

 

 

Click on the image for the English language

 

Ο κ. Livanos έκανε τις διορθώσεις στην ελληνική εκδοχή της βιογραφίας του Σπύρος Peter Goudas με τον τίτλο, Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ 

Ο κ. Livanos (Χρήστος Λιβανός)

είναι από την Αθήνα, Ελλάδα και μεταναστευμένος στον Καναδά το 1974.

Εργάστηκε για είκοσι έτη στην τραπεζική βιομηχανία και έπειτα στον τομέα διαφήμισης.

Το 1992 ίδρυσε μια θρησκευτική οργάνωση, το ST Ορθόδοξη χριστιανική αποστολή Athanasius.

Ο Σπύρος Peter Goudas προτείνει που εάν είσαι καθένα που διαβάζει αυτό το άρθρο και πρόθυμο να βοηθήσει αυτήν την αντάξια οργάνωση, να έρθει σε επαφή με τον κ. Χρήστος Livano σε 416-461-4623.
Οι δωρεές σας σίγουρα θα εκτιμηθούν πάρα πολύ.

 

 

 ---------------------------------------------------------------------

 

Χριστός αυξάνεται!


Σε τον είναι η πίστη μου, η αγάπη μου σε τον ζω.
- Catherine Doherty

8 Μαΐου, 2014

Ο αγαπητός κ. Goudas:

Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για όλα τα κονσερβοποιημένα αγαθά που μας στείλατε μέσω του Δρ. Joe McKenna, ο καλός φίλος σας και δικοί μας.

Ένα ποιες μεγάλες δώρο και βοήθεια ήταν!

Οι ζωές μας ευλογούνται από τέτοιους γενναιόδωρους ανθρώπους όπως εσείς.

Σας ευχαριστούμε.

Κρατάμε σας και την οικογένειά σας στις καθημερινές προσευχές μας.

Ειλικρινά,

Trudi Cortens, διευθυντής και όλα τα μέλη του σπιτιού Madonna

 

---------------------------------------------------------------------------

 Ο αγαπητε κ. Σπύρος Γουδα Peter Goudas: Η σημερινή επιστολή είναι μια αναγνώριση της γενναιόδωρης και πρόσφατης συμβολής σας στην τράπεζα τροφίμων μας στην αντβεντιστική εκκλησία της έβδομης ημέρας Zion υποστηριγμάτων. Στην προσθήκη στη συμβολή σας για την τράπεζα τροφίμων θα επιθυμούσαμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε για τα πρόσθετα στοιχεία που θα υποστηρίξουν την τρέχουσα προσπάθειά μας σίτισης των αστέγων στο Τορόντο σε κανονική βάση.

Τοποθετήστε την των Φηληππίνων αντβεντιστική εκκλησία της έβδομης ημέρας Zion

14 ΔΕΚ. 2015

Ο αγαπητε κ. Σπύρος  Γουδα  Peter Goudas:

Η σημερινή επιστολή είναι μια αναγνώριση της γενναιόδωρης και πρόσφατης συμβολής σας στην τράπεζα τροφίμων μας στην αντβεντιστική εκκλησία της έβδομης ημέρας Zion υποστηριγμάτων.

Στην προσθήκη στη συμβολή σας για την τράπεζα τροφίμων θα επιθυμούσαμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε για τα πρόσθετα στοιχεία που θα υποστηρίξουν την τρέχουσα προσπάθειά μας σίτισης των αστέγων στο Τορόντο σε κανονική βάση.

Η συμβολή σας επιτρέπει σε μας για να συνεχίσει την προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε τον ενδεή και τους αστέγους.

Χωρίς υποστήριξή σας αυτή η προσπάθεια θα ήταν ανέφικτη.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για τη συνεχή υποστήριξή σας δεδομένου ότι εισαγάγατε αρχικά τα έτη πορτών μας πριν.

Ο κ. Το Goudas, σας ευχαριστεί πάρα πολύ για την υποστήριξή σας στη χώρα μας όσον αφορά τον τυφώνα Haiyan στις Φιλιππίνες Νοεμβρίου 2013.

Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς με τα άρθρα στα οποία έχετε τοποθετήσει στον ιστοχώρο σας σχετικά με την κοινότητά μας Τοποθετήστε την αντβεντιστική εκκλησία της έβδομης ημέρας Zion και τα βίντεο που έχετε φορτώσει το δόσιμο στον κόσμο μιας διορατικότητας στον πολιτισμό μας.

Η των Φηληππίνων τηλεοπτική απεικόνιση Yoyoy Villame γεωγραφίας με Jannet Benigno αντιμετωπίσθηκε από όλα τα μέλη της κοινότητάς μας.

Σας ευχαριστούμε άλλη μια φορά για τη συμβολή και την υποστήριξή σας στην κοινότητα και τον πολιτισμό μας.

Ειλικρινά, Belle Ganzon  Κοινοτικές υπηρεσίες

Τοποθετήστε την των Φηληππίνων αντβεντιστική εκκλησία της έβδομης ημέρας Zion

Mount Zion Filipino Seventh Day Adventist Church 140 St. Regis Crescent, Downsview, Ontario

 

-------------------------------------------------------------------------------- 

 

Youth Winning Youth, a not-for-profit organization 

25 Ιανουαρίου 2016

Αξιότιμε Κύριε. Σπυρο Γουδα Goudas:

Είμαι ο ιδρυτής της νεολαίας νίκης νεολαίας, μια οργάνωση όχι-για-κέρδους, που ιδρύεται το 2009.

Η οργάνωσή μας είναι δεσμευμένη στην ικανοποίηση των διαφορετικών αναγκών της νεολαίας εντός της κοινότητάς μας.

Το 2014, αρχίσαμε ένα πρόγραμμα αποκαλούμενο Τέλειες καρδιές.

Η πρόθεσή μας επρόκειτο να οδηγήσει τις κοινοτικές κινήσεις προκειμένου να αντισταθμιστούν μερικές από τις ανάγκες των οικογενειών και της νεολαίας, και για να τους εξουσιοδοτήσει για να κοιτάξει και να αισθανθεί το καλύτερό τους.

Χάρι στη βοήθεια των γενναιόδωρων χορηγών μας, ήμαστε σε θέση να διανείμουμε τα τρόφιμα, ο ιματισμός και το σχολείο παρέχουν χάρι στη βοήθεια των χορηγών μας.

Δεδομένου ότι το πρόγραμμά μας έχει αρχίσει, ήμαστε σε θέση να παρέχουμε πίσω στις σχολικές προμήθειες και τα στοιχεία παντοπωλείων μας σε πάνω από 200 οικογένειες από το σπιτικό χαμηλού εισοδήματος τόσο καλά όσο οι νεολαίες στα καταφύγια και το σπίτι ομάδας.

Θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε ο κ. Goudas.

Ένας υπερήφανος υποστηρικτής των καναδικών οικογενειών και των κοινοτήτων για την κατανόηση της μεγάλης ανάγκης εντός της κοινότητάς μας.


Λόγω των γενναιόδωρων δωρεών σας ήμαστε σε θέση να αγγίξουμε τις ζωές πολλών οικογενειών στην ανάγκη.

 • Photo of MELLINA ORR

We would like to thank you Mr. Goudas. A proud supporter of Canadian families and communities for understanding the great need within our community. Due to your generous donations we would be able to touch the lives of many families in need. MELLINA ORR 

 

Please feel free to contact us at 647-780-8072 or ywy4cministries.info@gmail.com.
You can also visit our Facebook page to view what Youth Winning Youth is doing within our community.

Youth Winning Youth looks forward to working with you and creating a stronger community.

Sincerely, Mellina Orr

---------------------------------------------------------------------------------

 

22 Απριλίου, 2016

Ο αγαπητε κ. Σπύρος Peter Goudas:

Θα επιθυμούσα να εκμεταλλευθώ αυτήν την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τη δωρεά σας στην προσπάθεια απάντησης όσον αφορά το σεισμό στον Ισημερινό.

Σαν ντόπια του Ισημερινού, η καρδιά μου για τη χώρα μου και τους ανθρώπους μου.

Τα θύματα αυτής της φρικιαστικής καταστροφής θα συγκεντρώσουν τα οφέλη της γενναιοδωρίας σας.

Σεβασμοί, Rocio Arteaga Chica

Τορόντο, Οντάριο, Καναδάς

Σπύρος Peter Goudas και Rocio Arteaga Chica σε απάντηση στο σεισμό 2016 του Ισημερινού στο Εκουαδορ στην νοτια Αμερικη

Σεισμός 7,8R ανοιχτά του Εκουαδόρ

------------------------------------------------------------------------

15 Μαΐου 2017

Αγαπητός Peter Goudas:

Εξ ονόματος της γειτονιάς και του οικογενειακού κέντρου Ι Christine Taylor Syme Woolner, ο εκτελεστικός διευθυντής, θα επιθυμούσε να σας ευχαριστήσει για τη συμβολή σας στην τράπεζα τροφίμων μας που παρέχει τη βοήθεια σε εκείνοι στην ανάγκη στην κοινότητά μας.

Ειλικρινά, Christine Taylor Executive διευθυντής

 

--------------------------------------------------------------------

   Ernestine's Women's Shelter

19 MAY 2017

 

------------------------------------------------------------------------------

Οι απόστολοι της άπειρης αγάπης

Αξιότιμε Κύριε. Σπύρος Peter Goudas, Είμαστε ευτυχείς να σας προσφέρουμε τις πιό sincerest ευχαριστίες μας, για όλες τις θαυμάσιες δωρεές των τροφίμων που έχουμε λάβει κατά τη διάρκεια των 30 ετών Με ευγνωμοσύνη δικοί σας, Αδελφή Mary Frances o.d.m. Οι απόστολοι της άπειρης αγάπης

Δεν θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να μετράμε τα δώρα των φασολιών, ρύζι, κονσερβοποιημένα αγαθά που έχουμε λάβει τόσο ευγενικά από σας για τα προηγούμενα 30 έτη. Με ευγνωμοσύνη δικοί σας, Αδελφή Mary Frances o.d.m. Οι απόστολοι της άπειρης αγάπης

 

Οι απόστολοι της άπειρης αγάπης

512 Dovercourt Rd. Τορόντο, M6H 2W4 416.537.8338 magnificat.ca

Αξιότιμε Κύριε. Σπύρος Peter Goudas,

Είμαστε ευτυχείς να σας προσφέρουμε τις πιό sincerest ευχαριστίες μας, για όλες τις θαυμάσιες δωρεές των  τροφίμων που έχουμε λάβει κατά τη διάρκεια των 30 ετών .

Είστε τόσο γενναιόδωρος και καλος, όχι μόνο σε μας, αλλά και σε πολλές άλλες αντάξιες αιτίες.

Δεν θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να μετράμε τα δώρα των φασολιών, ρύζι, κονσερβοποιημένα αγαθά που έχουμε λάβει από σας για τα προηγούμενα 30 έτη.

Όταν ήρθαμε αρχικά στο Τορόντο, μετά από μια σημαντική πυρκαγιά στο Motherhouse μας στο Κεμπέκ, χρειαστήκαμε όλους, και χτυπήσαμε έτσι στην πόρτα σας αρκετά συχνά.

Τώρα παρέχουμε τα τρόφιμα στις διάφορες θέσεις μας για πάνω από 300 άτομα καθημερινά και για περισσότερες από 150 οικογένειες στο Σαββατοκύριακο.

Στο χρόνο Χριστουγέννων βάζουμε μαζί 750 υπέροχα έτοιμα κιβώτια τροφών για τον ενδεή.

Όλο αυτό είναι δυνατό λόγω της γενναιόδωρης απάντησης των επιχειρήσεων όπως δικοί σας που έχουν το δωμάτιο στην καρδιά τους για εκείνους λιγότερο τυχερούς από οι ίδιοι.

«Που είναι καλό στους φτωχούς δανείζει στο ΛΟΡΔΟ και θα τους ανταμείψει για αυτό που έχουν κάνει.» Παροιμίες 19:17.

Έχουμε τη βαθιά πεποίθηση ότι ο αγαπητός Λόρδος μας εξετάζει το δώρο σας όπως δίνεται σε τον γιατί είπε «τι τόσο πάντα κάνετε για αυτούς, λιγότεροι των αδελφών μου, εσείς κάνουν για με.» Matthew 25:40.
Θα σας ανταμείψει δεδομένου ότι ξέρει μόνο πώς.

Σας ευχόμαστε ότι το καλύτερο, Αξιότιμε Κύριε Goudas, και σας βεβαιώνει των ένθερμων προσευχών μας για τις πολλές προθέσεις σας για σας υγεία και ευτυχία.

Με ευγνωμοσύνη δικοί σας,

Αδελφή Mary Frances o.d.m.

Οι απόστολοι της άπειρης αγάπης

 

------------------------------------------------------------------------------------------

Articles

What Canada Would Be Without Mr. Goudas? Feb 2013


Jamaican Xpress Newspaper

Never in the history of any newspaper related to the Black community has there been an emphasis on the achievements of a non-black or African American.

Let us examine the article and find the deep reasons why he deserves this honor.

Τι θα ήταν ο Καναδά χωρίς τον  Σπυρο Γούδας; Φεβρουαρίου 2013


Εφημερίδα  Τζαμάικα Xpress

Ποτέ στην ιστορία της κάθε εφημερίδας που σχετίζονται με την Κοινότητα  των μαύρων δεν υπάρξει αθρο με έμφαση στα επιτεύγματα ενος μη-μαύρου ή αφρικανου Αμερικανου.

Ας εξετάσουμε το άρθρο και βρείτε βαθιά τους λόγους γιατί του αξίζει αυτή η τιμή. 

   Δεν μπορεσαμαι να το μετατρεψουμαι στα Ελληνικα μεχρι τωρα.
 
Η επωμενη φωτογραφια ειναι για το δημοψηφισμα που εχει κανει ο Καναδας 
να παρει το ORDER OF CANADA και να φταση στον τιτλο του Sir.
 
 
 

Αξιότιμε Κύριε. Goudas:
Είμαι άπληστος καταναλωτής της γραμμής των προϊόντων σας για όσο χρονικό διάστημα μπορώ να θυμηθώ.

Πρόσφατα, ένα από τα εγγόνια μου παρουσίασε μια σειρά βιβλίων που γράφτηκαν από σας που τα πήρε από ένα καταστήματα και με καθοδήγησε στην απίστευτη ιστοσελίδα σας.

Υποθέτω ότι θα περάσω τώρα πολλές ώρες διαβάζοντας για τη ζωή σας από το υπόλοιπο της ζωή μου. 

Μια γρήγορη ανίχνευση στην ιστοσελίδα σας μετατράπηκε σε μακρύ βράδυ. 

Κάθε κεφάλαιο συνέλαβε το ενδιαφέρον μου. Από εκεί επισκέφτηκα το τμήμα σχολίων από την περιέργεια.

Μια πρόσφατη επιστολή μεταβιβάζει τα συναισθήματά μου γραμμένη από τον Κεν Μάρσαλ. Από το Innis‚l, Οντάριο, που προτείνει ότι λαμβάνετε τη διαταγή του Καναδά ORDER OF CANADA. 

Εκπλήσσομαι που δεν έχετε λάβει ακόμα αυτήν την αναγνώριση για όλα που έχετε κάνει στη δημιουργία ενός κόσμου των τροφίμων και sel„essly να δώσετε πίσω στην κοινωνία με την τρέχουσα υποστήριξή σας στις τράπεζες τροφίμων, τις εκκλησίες, τις ενώσεις και στις οργανώσεις που έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Κ. Γούδα, δεν σας έχω συναντήσει προσωπικά μα αισθάνομαι ότι σας ξέρω και στηρίχθηκα επάνω σε σας για όλη μου τη ζωή.

Πρέπει να αναγνωρίσω ότι εγώ και χιλιάδες άλλοι είναι εντυπωσιασμένα με τη δημιουργικότητα και την επιμέλειά σας και τον κόσμο των τροφίμων που έχετε εισαγάγει και κατασκευάζετε για μας.
Τρόφιμα που έχουν επαναφέρει τις θαυμάσιες μνήμες στο μυαλό μου.

Συμφωνώ με τον Κεν Μάρσαλ. ότι αξίζετε τη διαταγή του Καναδά  ORDER  OF  CANADA 

Εντούτοις, στην περαιτέρω ανάγνωση των επιστολών της εκτίμησης, πιστεύω ότι αξίζετε περισσότερο από την καναδική αναγνώριση. Ίσως μια διεθνής ORDER ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ πρέπει να δημιουργηθεί για να αναγνωρίσει τη συμβολή σας σε όλες τις υπηκοότητες της ανθρωπότητας.

Οι επιστολές του τμήματος εκτίμησης για μένα είναι μια διαθήκη για της  γενναιοδωρίες και της φιλανθρωπίες σας.